Häirib, et peetakse frigiidseks või madala seksuaalsusega naiseks lihtsalt seetõttu, et pole kuude kaupa mingit seksi mu elus, kuna pole partnerit. See ei tähenda, et ei tahaks ega igatseks. Lihtsalt ilma vastava emotsiooni ja sidemeta ei soovi.
Imestasingi sinu pika jutu üle, et miks sa siia kirjutad, ega sa end frigiidseks ei pea.
Minu meelest ei ole sa ka mingi aseksuaal ega frigiidne, oled täiesti normaalne.. seksuaal 🙂
[/quote]
Puhtalt sellepärast, et päris tihti arvatakse, et naine, kes pole pikalt seksuaalsuhetes on kindlasti frigiidne või aseksuaalne. Sest, kui tal oleks vähegi normaalsel tasemel seksuaalsus, siis ta ju otsiks kiiremas korras partneri. Peaasi, et kellegagi seksida saaks. Aga tegelikult ei ole nii, vähemalt mitte naistel. Võib olla täiesti normaalne seksuaalsus ja seksisoov, aga polegi näiteks aastaid mingit seksi, sest pole kellegagi sellist sümpaatiat ega sidet.
Mina näiteks olin päris kaua süütu ka, kuna ei leidnud meeldivat partnerit. Praegu ka päris pikalt juba regulaarse seksuaaleluta, kuna kahjuks ei ole meeldivat meest. Enda meelest mul on täiesti tavaline naise seksuaalsus, aga mingi meestuttav hakkas arvama, et ju olen siis lesbi, kui ei taha temaga seksida.