Esileht Ilu ja tervis Frigiidsus

Näitan 14 postitust - vahemik 121 kuni 134 (kokku 134 )

Teema: Frigiidsus

Postitas:
Kägu

Kaitseväes ja politseis on nüüdisajal üsna ilusad ja treenitud naised lisaks, kes võivad meestele käpa peale panna. Aga nii on, et head näited tõid, võib küll sealt leida.

No ega kaitseväes või politseis töötav mees nüüd mingi bingovõit ka ei pruugi olla.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kaitseväes ja politseis on nüüdisajal üsna ilusad ja treenitud naised lisaks, kes võivad meestele käpa peale panna. Aga nii on, et head näited tõid, võib küll sealt leida.

No ega kaitseväes või politseis töötav mees nüüd mingi bingovõit ka ei pruugi olla.

Polegi ju öeldud, et kõik sealsed mehed on head. Sealt on lihtsalt võimalik nendele standartitele vastavat meest paremini leida.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen kallutatud muidugi. Minu vaimse tasandi parim klapp oli justnimelt sõjaväelasest naisega, samas on olnud ka mitte head klappi.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jube tüdinud sellest Käost, kes viimasel ajal Perekooli siginenud on. Kas tõesti kuidagi moderaatorid ei saaks tema kirjutamist piirata. Absoluutselt kõik teemad lörtsib ära mingi ajuvaba ja tõsiselt lollaka jutuga. Tundub nagu oleks miskit sorti intellektipuue. Jube tüdinud sellest juba. Väga mitmes alafoorumis ja mitmetes teemades spämmib oma uskumatult lolli jutuga. Võiks teha vähemalt nii, et tema on alati omaee kasutajanimega, siis teaks juba nime järgi, et teda ei loe. Või saaks kuidagi ära blokeerida, et selle kasutaja postitusi ei näe.

Kas me ei võiks teha mingit ühispöördumist tema osas? Selles mõttes, et inimest ei tohiks ju tegelikult keelata oma jutukesi avaldamast, aga mingi märge võiks tõesti juures olla. Ja siis iga perekooli kägu saaks ise valida, kas soovib temaga dialoogi astuda või mitte. Ja need, kes soovivad teemas püsida ja konstruktiivset arutelu aretada, saaks omavahel jätkata?

Mina isiklikult tunnen tema kommentaarid peaaegu alati ära. Aga saan aru, et enamus inimesi mitte. Ja see nii rikub kuidagi teemat, kui keegi kukub trollima ja mingit suvalist möla ajama. Ja talle inimesed täiesti tõsimeeli hakkavad vastama.

Samas, inimesest on ikka väga kahju ka. Et tal siis lähedased ei saa teda kuidagi ravile suunata (see ei ole iroonia!).

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina isiklikult tunnen tema kommentaarid peaaegu alati ära. Aga saan aru, et enamus inimesi mitte. Ja see nii rikub kuidagi teemat, kui keegi kukub trollima ja mingit suvalist möla ajama. Ja talle inimesed täiesti tõsimeeli hakkavad vastama.

No loomulikult tunneme. Vahel lihtsalt tekibki tuju ajaviiteks talle iba vastu ajada.
Päriselu muidugi ei astuks hulluga mõttevahetusse, vaid kõnniks mööda kui ta omaette räägib.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind ei saaks, kuna mind raha tõesti ei huvita. Pole ühtki meest selle põhjal valinud ja keegi neist pole jõukas olnud. Raha muljet ei avalda ja paksu meest ei tahaks, uppugu või rahasse.

Sa olid mingi 31 või 32, kui perekoolis sama juttu hakkasid rääkima. Ma ei usu, et selliseid on mitu. Keegi ei otsi mehi nii kaua.

Minu mõte polnud see, et pead endale paksu mehe võtma. Sa vist ei saanud aru. Vaid lase mingi muu klausel alla. Ütleme nii, et paksu mehega mitte mingil tingimusel ei lepi… aga siis lase mujalt lõdvemaks. Näiteks Tinderis pane paremale heas vormis mehed. Nendest kindlasti mõnel on vana pilt, tänaseks ei ole selle välimusega. Siis saad sealt juba ju lõdvaks lasta. Mätse jääb mingi 15. Nendega jääd suhtlema, sõelale jääb 5-7. nendega lähed välja. Äkki ei sobi keegi, äkki üks sobib, mine sa tea.

Ei tea, millest räägid. Ilmselt jah kellestki teisest. Ei mäleta, et oleksin siin 31a kirjutanud, et ülekaalus meest ei taha ja raha ei huvita. Ja otsitakse küll kaua endale sobivat meest. Kes tahab tõesti head meest ja suhet otsibki kaua. Paljud naised ongi aastaid vallalised. Mul olnud mitu väga lühikest suhtehakatist, aga kellegagi pole olnud päris suhte potentsiaali. See selgunud üsna kiirelt.

Matche on mul Tinderis ikka oluliselt rohkem kui 15, aga paljud ei kirjuta ise viimastel aegadel ja ei hakka ka kedagi taga ajama. Ju neil huvitavamaid ja ilusamaid, kellele kirjutada. Paljud mehed vist laigivad üsna valimatult pea kõiki nagu aru olen saanud. Et üldse mingeid mätche saada. Ja siis kirjutavad vaid neile, kes päriselt huvi pakuvad. Seda, et korraga järjest lausa 5-7ga kohtuksin, ei ole. Valdava enamusega ei näe mingit mõtet kohtuda. On netis juba selge, et meil eriti midagi ühist pole. Kahjuks enamusega see on nii. Ei näe asju sarnaselt, pole sarnane maailmapilt, huvid, väärtushinnangud ega suhtesoovid. Milleks ma nendega üldse kohtuma peaks. Kohtunud väga vähestega ja kui tundub, et on potentsiaali või vähemalt jutt jookseb ja suuri erinevusi pole.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei tea, millest räägid. Ilmselt jah kellestki teisest. Ei mäleta, et oleksin siin 31a kirjutanud, et ülekaalus meest ei taha ja raha ei huvita. Ja otsitakse küll kaua endale sobivat meest. Kes tahab tõesti head meest ja suhet otsibki kaua. Paljud naised ongi aastaid vallalised. Mul olnud mitu väga lühikest suhtehakatist, aga kellegagi pole olnud päris suhte potentsiaali. See selgunud üsna kiirelt.

Matche on mul Tinderis ikka oluliselt rohkem kui 15, aga paljud ei kirjuta ise viimastel aegadel ja ei hakka ka kedagi taga ajama. Ju neil huvitavamaid ja ilusamaid, kellele kirjutada. Paljud mehed vist laigivad üsna valimatult pea kõiki nagu aru olen saanud. Et üldse mingeid mätche saada. Ja siis kirjutavad vaid neile, kes päriselt huvi pakuvad. Seda, et korraga järjest lausa 5-7ga kohtuksin, ei ole. Valdava enamusega ei näe mingit mõtet kohtuda. On netis juba selge, et meil eriti midagi ühist pole. Kahjuks enamusega see on nii. Ei näe asju sarnaselt, pole sarnane maailmapilt, huvid, väärtushinnangud ega suhtesoovid. Milleks ma nendega üldse kohtuma peaks. Kohtunud väga vähestega ja kui tundub, et on potentsiaali või vähemalt jutt jookseb ja suuri erinevusi pole.

Võimalik, aga ma hoiatan sind. Olen ise samasugune, pole samuti suhtes olnud. Selle vahega, et pole kunagi suhtes olnud. Ja nii võib vabalt 15 ja rohkemgi aastat mööda minna, isegi terve elu tegelikult. On loomulikult võimalus, et mõni sinu ideaalidele vastav mees läheneb sulle täpselt sobival ajal, sobival toonil, sobival viisil ja sobivas kohas ja oledki õnnelik, jõuad veel emaks saada. Aga kahjuks või õnneks on see vähetõenäoline, eriti, kui juba 8a oled üksi olnud. Isegi kõige kõrgema latiga, kui nii nimetame, naised, keda tean, olid vähemalt 20ndate keskel ikkagi püsisuhtes ja valmistusid lapsi saama. Sealhulgas minu ema ja paljud teised, keda tean.

Olen nõus, et ega inimestega polegi midagi rääkida. Nii palju, kui ma kuulnud olen, siis sellised inimesed, kes on nii targad nagu need noored rakett 69-s, neil on hoopis oma jutud ja tavainimene ei saagi mõista seda, mis nad seal omavahel räägivad. See on hoopis teine tase. Enamik mehi räägib autodest ja naistest, peamised huvid tavaliselt. Naised räägivad tavaliselt meestest ja teistest inimestest. Ega ma pole siiani aru saanud, millest inimesed räägivad. Mina arvan, et enamik inimesi räägib täiesti mõttetuid teemasis, sealhulgas ma ise.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Samas, inimesest on ikka väga kahju ka. Et tal siis lähedased ei saa teda kuidagi ravile suunata (see ei ole iroonia!).

Loe, mida sa kirjutad. Väga hea, et sinusugused ei ole arstid ja meedikud (õed, hooldajad, ämmaemandad). Selliseid karda nagu tuld.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul muidu tavapäraselt pole, aga praegu on seksi isu kuus kuud kadunud olnud. No ei ole huvi ja isu. Kodus on kõik korras, abikaasa saab minust aru.

Nii armukesed tekivdki. Kui enne oli seks regulaarne ja enam pole. Saaks aru, et kohe oli vähe.

No ma kahtlen, et ta seda armukest nüüd praegu otsima hakkab. Ta teab, et see aeg on mööduv.

Mitte ükski “isuga” inimene ei istu 6 kuud kuival.

Ja mis mööduv. Rasedus, sünnitus, imetamine.

Räägi enda eest. Olen vägagi isuga 30dates mees, aga kui kaasaga saime teada et ootame kaksikuid, muutus kõik. Alguses mõned kuud oli oht et rasedusega midagi juhtub – 0 seksi. Raseduse keskel oli kõik tavapärane. Lõpus oli kaasal ebamugav ja oht enneaegseks sünnituseks – jälle nulliring. Peale sünnitust ei tohtinudki ja meil polnud aega mõeldagi sellele. Lisaks olid ühel lastest teisel eluaastal terviseprobleemid mille tõttu naine mitu kuud haiglas pidi haiglas veetma. Kokku tuli seda seksivaba aega oma 2a ja see oli kõige väiksem asi ära kannatada. Need pole mingid õiged mehed, kes oma rasedate, äsja sünnitanud või haigete naiste kõrvalt lähevalt kõrvalt panema.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul muidu tavapäraselt pole, aga praegu on seksi isu kuus kuud kadunud olnud. No ei ole huvi ja isu. Kodus on kõik korras, abikaasa saab minust aru.

Nii armukesed tekivdki. Kui enne oli seks regulaarne ja enam pole. Saaks aru, et kohe oli vähe.

No ma kahtlen, et ta seda armukest nüüd praegu otsima hakkab. Ta teab, et see aeg on mööduv.

Räägi enda eest. Olen vägagi isuga 30dates mees, aga kui kaasaga saime teada et ootame kaksikuid, muutus kõik. Alguses mõned kuud oli oht et rasedusega midagi juhtub – 0 seksi. Raseduse keskel oli kõik tavapärane. Lõpus oli kaasal ebamugav ja oht enneaegseks sünnituseks – jälle nulliring. Peale sünnitust ei tohtinudki ja meil polnud aega mõeldagi sellele. Lisaks olid ühel lastest teisel eluaastal terviseprobleemid mille tõttu naine mitu kuud haiglas pidi haiglas veetma. Kokku tuli seda seksivaba aega oma 2a ja see oli kõige väiksem asi ära kannatada. Need pole mingid õiged mehed, kes oma rasedate, äsja sünnitanud või haigete naiste kõrvalt lähevalt kõrvalt panema.

Ja oleks mõni naine asunud sind võrgutama, oleks sa läinud. Tööl küll neid noori isasid nähtud, kes naisekolleege vesise suuga jõllavad.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja oleks mõni naine asunud sind võrgutama, oleks sa läinud. Tööl küll neid noori isasid nähtud, kes naisekolleege vesise suuga jõllavad.

Sellised noored isad lähevad liimile olenemata sellest kas neil kodus voodieluga kõik korras on või ei.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võimalik, aga ma hoiatan sind. Olen ise samasugune, pole samuti suhtes olnud. Selle vahega, et pole kunagi suhtes olnud. Ja nii võib vabalt 15 ja rohkemgi aastat mööda minna, isegi terve elu tegelikult. On loomulikult võimalus, et mõni sinu ideaalidele vastav mees läheneb sulle täpselt sobival ajal, sobival toonil, sobival viisil ja sobivas kohas ja oledki õnnelik, jõuad veel emaks saada. Aga kahjuks või õnneks on see vähetõenäoline, eriti, kui juba 8a oled üksi olnud.

Kust sa seda välja loed, et sinu tsiteeritav on 8 aastat üksi olnud?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loe, mida sa kirjutad. Väga hea, et sinusugused ei ole arstid ja meedikud (õed, hooldajad, ämmaemandad). Selliseid karda nagu tuld.

Mis siis valesti sai öeldud? Mul on tõesti sinust kahju. Aga ka perekooli kasutajatest, kes tahaks omavahel juttu ajada, aga siis sa lihtsalt solgid nende vestlusi.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis siis valesti sai öeldud? Mul on tõesti sinust kahju. Aga ka perekooli kasutajatest, kes tahaks omavahel juttu ajada, aga siis sa lihtsalt solgid nende vestlusi.

Aja ise edasi siis.

0
-1
Please wait...

Näitan 14 postitust - vahemik 121 kuni 134 (kokku 134 )

Esileht Ilu ja tervis Frigiidsus