Ei tea, millest räägid. Ilmselt jah kellestki teisest. Ei mäleta, et oleksin siin 31a kirjutanud, et ülekaalus meest ei taha ja raha ei huvita. Ja otsitakse küll kaua endale sobivat meest. Kes tahab tõesti head meest ja suhet otsibki kaua. Paljud naised ongi aastaid vallalised. Mul olnud mitu väga lühikest suhtehakatist, aga kellegagi pole olnud päris suhte potentsiaali. See selgunud üsna kiirelt.
Matche on mul Tinderis ikka oluliselt rohkem kui 15, aga paljud ei kirjuta ise viimastel aegadel ja ei hakka ka kedagi taga ajama. Ju neil huvitavamaid ja ilusamaid, kellele kirjutada. Paljud mehed vist laigivad üsna valimatult pea kõiki nagu aru olen saanud. Et üldse mingeid mätche saada. Ja siis kirjutavad vaid neile, kes päriselt huvi pakuvad. Seda, et korraga järjest lausa 5-7ga kohtuksin, ei ole. Valdava enamusega ei näe mingit mõtet kohtuda. On netis juba selge, et meil eriti midagi ühist pole. Kahjuks enamusega see on nii. Ei näe asju sarnaselt, pole sarnane maailmapilt, huvid, väärtushinnangud ega suhtesoovid. Milleks ma nendega üldse kohtuma peaks. Kohtunud väga vähestega ja kui tundub, et on potentsiaali või vähemalt jutt jookseb ja suuri erinevusi pole.
Võimalik, aga ma hoiatan sind. Olen ise samasugune, pole samuti suhtes olnud. Selle vahega, et pole kunagi suhtes olnud. Ja nii võib vabalt 15 ja rohkemgi aastat mööda minna, isegi terve elu tegelikult. On loomulikult võimalus, et mõni sinu ideaalidele vastav mees läheneb sulle täpselt sobival ajal, sobival toonil, sobival viisil ja sobivas kohas ja oledki õnnelik, jõuad veel emaks saada. Aga kahjuks või õnneks on see vähetõenäoline, eriti, kui juba 8a oled üksi olnud. Isegi kõige kõrgema latiga, kui nii nimetame, naised, keda tean, olid vähemalt 20ndate keskel ikkagi püsisuhtes ja valmistusid lapsi saama. Sealhulgas minu ema ja paljud teised, keda tean.
Olen nõus, et ega inimestega polegi midagi rääkida. Nii palju, kui ma kuulnud olen, siis sellised inimesed, kes on nii targad nagu need noored rakett 69-s, neil on hoopis oma jutud ja tavainimene ei saagi mõista seda, mis nad seal omavahel räägivad. See on hoopis teine tase. Enamik mehi räägib autodest ja naistest, peamised huvid tavaliselt. Naised räägivad tavaliselt meestest ja teistest inimestest. Ega ma pole siiani aru saanud, millest inimesed räägivad. Mina arvan, et enamik inimesi räägib täiesti mõttetuid teemasis, sealhulgas ma ise.