Tarbegaas on ju üks odavamaid gaasipakkujaid nagunii
Millest selline arvamus? Kõigil pakkujatel üsna samad hinnad.
Tarbegaas on ju üks odavamaid gaasipakkujaid nagunii
Millest selline arvamus? Kõigil pakkujatel üsna samad hinnad.
kui ta Tarbegaasi gaasivõrgus on, siis on tal ju kama, mis see teine müüja (eesti gaas) teeb. Tarbegaas on ju üks odavamaid gaasipakkujaid nagunii
Ega see ei tähenda, et nad hinda ei võiks tõsta. Praegu pole kütteperiood veel alanudki.
Nädalaga tõusis börsihind 25 prossa.Hetkel madalam, aga ei meeldi sellised hüpped.
Paindliku paketi puhul on halb, et iial ei tea, mitu protsenti hind tõuseb ja kui juba sügisel hinda kergitavad, siis tõenäoliselt juhtub see ka enne talve. Fikseeritud hinna puhul on vähemalt aastane hind teada.
Paindliku paketi puhul on halb, et iial ei tea, mitu protsenti hind tõuseb ja kui juba sügisel hinda kergitavad, siis tõenäoliselt juhtub see ka enne talve. Fikseeritud hinna puhul on vähemalt aastane hind teada.
Paindlikum pakett on kõige mõttetum asi üldse-ei saa börsihinnast võitu ja kui börs tõuseb, maksad end samamoodi sodiks.
Olin sunnitud eilselt kütte taha panema, majas oli alumistel korrustel vaid 18,1 ja kolmandal 19 kraadi. Niiske ja rõske. See pagana padukas on terve elu ära rikkunud sel aastal.
Paindlik hind tõuseb oktoobrist juba 0.59 euro peale,
Kas keegi teab, mis on Eesti Gaasil fikseeritud hind novemberiks? Kas paindlik jääb samaks, 0.59 eurot/m3?
Kas keegi teab, mis on Eesti Gaasil fikseeritud hind novemberiks?
Paar kuud tagasi oli 0,70
Paar kuud tagasi oli 0,70
Jah, aga iga kuu võib hind muutuda. Oktoobris oli 0.70 eur/m3, kas novembris sama?
Jah, aga iga kuu võib hind muutuda. Oktoobris oli 0.70 eur/m3, kas novembris sama?
Issand, miks sa neile ei saada päringut? Vastavad ju kohe.
Alati ei vastata kohe.
😀 Ja Perekool teab paremini? Pealegi ei saa aru, kas räägid fikseeritud paketist või millest üldse jutt on?
Õnneks fikseerisin paar kuud tagasi ära. Hind on tõusnud käesoleva kuu algusest tänaseni 39%.
Õnneks fikseerisin paar kuud tagasi ära. Hind on tõusnud käesoleva kuu algusest tänaseni 39%.
Kelle teenust kasutad? Eesti Gaasil peaks olema paindlik pakett hetkel odavam, kui fikseeritud. Vähemalt oktoobris ja vist ka novembris. Suurt vahet pole, 0.70 ja 0.59 eur/m2 vahel, sest talv on veel ees ja tõenäoliselt tõuseb ka paindlik hind, aga fikseeritud on praegu kallim.
Kelle teenust kasutad? Eesti Gaasil peaks olema paindlik pakett hetkel odavam, kui fikseeritud. Vähemalt oktoobris ja vist ka novembris. Suurt vahet pole, 0.70 ja 0.59 eur/m2 vahel, sest talv on veel ees ja tõenäoliselt tõuseb ka paindlik hind, aga fikseeritud on praegu kallim.
Eesti Gaas. Olin börsil, õnneks fiksisin. Sa ikka tead, et sellesse sinu paindlikusse jõuavad praegused hinnad viitega? Mul fix 0,70, ilmselt su paindlik kohe 0,90
Eesti Gaas. Olin börsil, õnneks fiksisin. Sa ikka tead, et sellesse sinu paindlikusse jõuavad praegused hinnad viitega? Mul fix 0,70, ilmselt su paindlik kohe 0,90
Kas kirjutasin, et kasutan paindlikku paketti? Ennustada pole mõtet. Kui rääkida hetkeseisust, siis paindlik hind peaks veel olema 0.59 eur/m2 ja nagu öeldud, siis talv on veel ees ja tõenäoliselt hind tõuseb.
ilmselt paindlik kohe 0,90
Kus on kirjas, et kohe 0.90? Hinnatõusust pole veel midagi kuulda.
Kus on kirjas, et kohe 0.90? Hinnatõusust pole veel midagi kuulda.
Alates 01.12 paindlik 0,75. Külmaks pole veel läinudki.