Kas selle inimese särav naeratus on siiras ja soe?
Teda iseloomustav pildimaterjal Fb-s: tuunitud minapildid (iga karv on millimeetri pealt sätitud), “Luksuslikud” reisid, kallid ja igavad ehted ning riided, autod, pildid restoranides pakutavatest “hõrgutistest”, omapärased muusikud tema ümber jne.
Ja siis loomulikult eneseteostuseks “glamuursed” moeüritused siin seal.
Alati üks ja sama, kas sellest ära ei tüdine üksnaine?
Mis on kogu selle välise taga?
+15
-10
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Mauno
03.08.2022 22:47
Selline on tema elu, ei muud. Ta on aastatega ilulõikustega nii palju muutunud, et ei tunne äragi. Kes teda kunagi Tartu aegadest mäletavad, need mäletavad. Sai vist noorena suhtes haiget, läks trennihulluks, söömishäire… näen endaga paljuski temas sarnasusi. Oled fassaad, pealt näha kóik ideaalne, seest surnud.
Selline on tema elu, ei muud. Ta on aastatega ilulõikustega nii palju muutunud, et ei tunne äragi. Kes teda kunagi Tartu aegadest mäletavad, need mäletavad. Sai vist noorena suhtes haiget, läks trennihulluks, söömishäire… näen endaga paljuski temas sarnasusi. Oled fassaad, pealt näha kóik ideaalne, seest surnud.
Ta on ju ise ka kusagil intekas tunnistanud, et on (huule)süstidega liiale läinud ja otsustas sellega tagasi tõmmata.
Kõhn on ta küll, aga söömishäire koha pealt ei julge kaasa rääkida.
Vaatasin ta instat ja reise-ehteid-kalleid brände on seal esitletud lademetes. No kui see teda õnnelikuks teeb, las olla. Ma kade ei ole, mind ennast selline elustiil ei paelu absoluutselt.
+13
-2
Please wait...
Postitas:
jarv
03.08.2022 23:14
Minu arust ta on mingis intervjuus varem rääkinud, et ei ole õnnelik. Söömishäire, ebakindlused. Ilukirurgia facebooki gruppi kirjutab alatasa totraid küsimusi, näiteks et kus teha lõualoti eemaldust jms asju, mida tal kindlasti vaja ei ole.
Ta on ju ise ka kusagil intekas tunnistanud, et on (huule)süstidega liiale läinud ja otsustas sellega tagasi tõmmata.
Kõhn on ta küll, aga söömishäire koha pealt ei julge kaasa rääkida.
Vaatasin ta instat ja reise-ehteid-kalleid brände on seal esitletud lademetes. No kui see teda õnnelikuks teeb, las olla. Ma kade ei ole, mind ennast selline elustiil ei paelu absoluutselt.
Söömishäirest on ta ise ka rääkinud
+5
-4
Please wait...
Postitas:
CatyD
04.08.2022 00:09
Aga mis sind see Gerli üldse kotib?
Ilukirurgia facebooki gruppi – kas selline asi on ka olemas 😀
Tegelikult on tegu ühe nn pundiga, kes üritab end näidata kõrgemast klassist. Neil on jah raha aga nad ei ole nn koorekiht. Seega las nad toimetavad.
Seal neid nägusid veel, aga see kõik tundub liiga – oh vaata mul LV kott, et kuidagi eemaletõukav kõik see. Rikas inimene ei pea näitama oma rikkust!
Kas selle inimese särav naeratus on siiras ja soe?
Teda iseloomustav pildimaterjal Fb-s: tuunitud minapildid (iga karv on millimeetri pealt sätitud), “Luksuslikud” reisid, kallid ja igavad ehted ning riided, autod, pildid restoranides pakutavatest “hõrgutistest”, omapärased muusikud tema ümber jne.
Ja siis loomulikult eneseteostuseks “glamuursed” moeüritused siin seal.
Alati üks ja sama, kas sellest ära ei tüdine üksnaine?
Teda iseloomustav pildimaterjal Fb-s: tuunitud minapildid (iga karv on millimeetri pealt sätitud)
Läksin tema vaatama ja on ikka kehv fotoshop, võiks siis vähemalt osta kallimaid programme sisse, see Sanderiga pilt nt, kohe näha, et ta on oma nägu nii palju tuuninud, et näo ääred on silmnähtavalt ebatasased.
+14
0
Please wait...
Postitas:
piret005
04.08.2022 11:24
Lugesin ka Ilukirurgia grupist seda lõualoti eemaldamise teemat ja vaatasin, et tema enesehinnang on ikka nii kehv, mis on väga kurb. Mul on endal samasugune tuttav. Terve elu seisneb enda tuunimises, riietes, asjades. Näljutama hakkas ennast juba ammu ja ikka räägib kogu aeg, et paks, et vaja minna rasvaimule, kuna kõhu peal olevat ikka mingi muhk, et pole täiesti sile teatud nurga alt jne. Noorena sai rikkaid mehi, aga asi on hulluks läinud, kui on nüüd juba ligi 50. Eks vananemine teeb oma töö ja väga raske on samamoodi jätkata ja leida viise, kuidas seda kõike rahastada ja vigu tuleb ju aina juurde. Nüüd on ka anoreksia diagnoositud ja juba haiglas mitu korda olnud. Kaugelt ta tõesti näeb välja nagu supermodell, ülikõhn, kallid riided jne, aga lähedalt nagu 70, see ülim kõhnus ja ülesüstimine teeb ikka küllaltki jubedaks lõpuks.
+23
-4
Please wait...
Postitas:
Mumm28
04.08.2022 11:36
Minu arvates ei olnud ta ilus enne “tuunimist” ega ole ka nüüd. Asjatu vaev. Meenutab mulle Glenn Close’i oma näojoonte poolest.
Ja no see kaubamärkidega poseerimine sellises vanuses on naeruväärne.
+24
-3
Please wait...
Postitas:
suur lind
04.08.2022 11:53
Eks inimestel ongi igasuguseid veidraid hobisid.
+12
-1
Please wait...
Postitas:
Tahesara
04.08.2022 12:20
Kas sellised on väga vaesest lapsepõlvest pärit või kuidas see pidev tõestamisvajadus kujuneb?
+18
-6
Please wait...
Postitas:
ikant
04.08.2022 12:25
No eks igaüks lohutab ja hellitab ennast ning peletab oma sisemist ärevust omal moel. Kes läheb ostab endale järgmised värvilised sukkpüksid või toreda kollase jope, kes Chaneli käekoti. Üks küpsetab lohutuseks rammusa koogi, teine jätab mõned söögikorrad vahele. See konkreetne Gerli on kena ja armas, aga tuunimisega liiga kaugele läinud. Mõni teine Gerli on kah kena ja armas, aga liiga “suur” ja loomuliku hoolitsemata välimusega. Lõppude lõpuks on kõigel üks ja sama algpõhjus, tulemus näeb lihtsalt erinev välja. Ja üks pole teisest kuidagi parem või halvem.
+6
-17
Please wait...
Postitas:
Jayaya
04.08.2022 12:51
Kui pole sisu siis on vähemalt kest? Või ma ei teagi, mis on sellise eksponeerimise vajaduse põhjus.
Minu arvates ei olnud ta ilus enne “tuuninist” ega ole ka nüüd. Asjatu vaev. Meenutab mulle Glenn Close’i oma näojoonte poolest.
Ja no see kaubamärkidega poseerimine sellises vanuses on naeruväärne.
Ma üldiselt inimeste välimuse kohta ei avalda arvamust. Samuti ei kritiseeri. Aga saan aru, et end ekstra eksponeeriv inimene tegelikult just soovibki teistelt saada mingit tagasisidet või reaktsiooni enda välimuse ja valikute kohta.
Seega, hetkel teen erandi ja arvan nagu sinagi. Kahjuks tuunimine ei ole midagi paremaks teinud. Ilmselt on ta praegu veel noor inimene (ma ei tea, kas on – googeldada ei viitsi), aga naised, kes samas vaimus jätkavad, näevad vanemas eas välja nagu klounid.
Ma küll ei tea ta vanust, pakun kas 30 ndate lõpp või 40 algus. Kohe hakkas huvitama, millega ta Tartus siis tookord meelde jäi (pidutses juba siis glamuurselt), praegune abikaasa tundub ka Tartust pärit olevat.
Kade, ei kade pole, kui siis suudaksin kade olla harmoonilise abielu peale, mida igast nurgast demotakse klantspiltidel (aga nagu keegi siin varem mainis, õige rikkur ei pea midagi tõestama). Puhas psühholoogia, tundub põnev leid.
Ma küll ei tea ta vanust, pakun kas 30 ndate lõpp või 40 algus. Kohe hakkas huvitama, millega ta Tartus siis tookord meelde jäi (pidutses juba siis glamuurselt), praegune abikaasa tundub ka Tartust pärit olevat.
Kade, ei kade pole, kui siis suudaksin kade olla harmoonilise abielu peale, mida igast nurgast demotakse klantspiltidel (aga nagu keegi siin varem mainis, õige rikkur ei pea midagi tõestama). Puhas psühholoogia, tundub põnev leid.
Ma olen moeteemadel üsna harimatu ja seepärast küsin (päriselt ka siiralt mitte õelutsemiseks), kas tema õmmeldud kleidid on päriselt ka kõrgmood? Vaatasin FB lehte, mõned neist olid korraga karvased, sulelised, sätendavad ja läbipaistvad. Ma tean, et kõrgmood näeb sageli imelik välja, rohkem nagu abstraktne kunst oleks modellile selga pandud. Need kleidid tundusid pigem sellised… nagu mõne latino superstaari lavakostüümid.
Aga mis siin siis valesti öeldud on? Olen vaene inimene ja minuga asju ajades tõepoolest keegi rikkaks ei saa. Ilmselgelt ei osta ma galmuurset moodi ega täida muul moel kellegi kukrut. Minu mõtteviis on vaese inimese oma – ikka kuidas odavamalt saaks. Ega ei ole väga edasiviiv ega rikastav.
+8
-5
Please wait...
Postitas:
Metsik Meeta
05.08.2022 22:43
Aga mis siin siis valesti öeldud on? Olen vaene inimene ja minuga asju ajades tõepoolest keegi rikkaks ei saa. Ilmselgelt ei osta ma galmuurset moodi ega täida muul moel kellegi kukrut. Minu mõtteviis on vaese inimese oma – ikka kuidas odavamalt saaks. Ega ei ole väga edasiviiv ega rikastav.
Edasiviiv ja rikastav? See “mood” mida viljeletakse ei ole ju mingi kõrgmood. Need meenutavad iluvõimleja kostüüme, aga eks ilu ongi vaataja silmades.
Minu meelest on selline brändide ja luksuskauba jahtimine tänapäeva ületarbimise maailmas ülimalt nõme ja küüniline. See on võrdne orjandusega- inimene PEAB pidevalt endale ja eelkõige teistele tõestama, et ta saab seda nodi endale lubada. Et ta on tavamõistes rikas. Tal on Gucci kott, Versace kingad. Tegelikult on ta vaene, sest ta ei näe selle fassaadi pahupoolt. Tarbides luksusnodi ajad asju vaestega, sest vaesed ja alamakstud naised kusagil Bangladeshis, Tais, Hiinas ja mujal seda nodi ju toodavad. Aga fassaad on ilus ja luksuslik ja neid 4000 eurot maksvaid kotte ostvad naised selliste triviaalsete asjade peale, nagu Tai vaesur, ju ei mõtle, eksole.
*Ei pea silmas peategelast, vaid luksuskaupade orje üleüldiselt.
al on Gucci kott, Versace kingad. Tegelikult on ta vaene, sest ta ei näe selle fassaadi pahupoolt. Tarbides luksusnodi ajad asju vaestega, sest vaesed ja alamakstud naised kusagil Bangladeshis, Tais, Hiinas ja mujal seda nodi ju toodavad. Aga fassaad on ilus ja luksuslik ja neid 4000 eurot maksvaid kotte ostvad naised selliste triviaalsete asjade peale, nagu Tai vaesur, ju ei mõtle, eksole.
Mis jama sa ajad? Sa paned ühte patta originaali ja saasta, mida enamik tarbib?
Uuringute järgi rikkamate inimestega suhtlevad vaesemad inimesed teenivad 20% rohkem palka, kui omasuguste keskkonnas suhtlevad.
+3
-1
Please wait...
Postitas:
Grislikaruke
06.08.2022 00:30
Ma ei tahaks sellele tüdrukule liiga teha. Päriselt.
Tema abikaasa on väga ebaviisakas, vulgaarne ja rahapatakaid lugev ärimees, meil on ühiseid tuttavaid. Gerli ise on malbe, viisakas ja tegelikult ikka nii alakaaluline ja ennast hävitav naine. Mul on mõned ühised tuttavad nendega ja minu teada on Gerli enamus oma sõprusringkonnast pidanud loobuma- kõik mehe pärast. Sõbrad on proovinud jääda ta kõrvale, aga abikaasa pärast on võimatu- ei ole põhjuseks, et mees keelab sõpradega suhelda, vaid just see, kuidas ta mees inimestega käitub- keegi ei taha tema seltskonnas viibida.
Ilmselt see fab life esitlemine ongi minu meelest asi, mis teda haibib ja hindab teiste silmis. Teaks ta vaid, et see on tegelikult tema ise, tema looming jne, Nii kahju :/