Ma juba teise rasedusega kukkusin komakohaga läbi tühja kõhu suhkru. Nüüd ITKs veel rangem norm – 5,0.
Midagi muud seal diabeediõe juures eelmine kord ei tehtudki, kui vaatasime mõõtepäevade tabelit ja kui kuskil oli natsa kõrgem näit, siis näitasin, mida olin söönud. Mul oli 6 kuu pikkune söögipäevik mobiiliga üles pildistatud esimese raseduse lõpuks. Nüüd uue rasedusega on kohtumine alles ees, aga küllap on sama lugu, lastakse teha kontrollpäevi.
Üldiselt on olnud alati jooksvad näidud korras (7ni ei küünigi peale sööki) ja ma praeguseks olen ainult võitnud sellest diagnoosist, õppinud paremini oma toitumist tundma ja loobunud suvalisest näksimisest, enesetundele mõjus see kohe hästi, lisaks saavad “diabeetikud” ühe ultraheli rohkem. Mis tulevikus saab, eks seda näitab aeg.
Maiustused, näiteks kommid, ei mõju mul üldse kuidagi eriliselt, vahel ongi tööl vahepalaks peotäis kalevi šokolaadikomme, mis mõjuvad stimuleerivalt ka ajule; palju hullemad on kõiksugu saiakesed ja paneeringud ning kohe mõjub negatiivselt ka vähene liigutamine.