Esileht Ajaviite- ja muud jutud Gowry ja Shanti

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 48 )

Teema: Gowry ja Shanti

Postitas:
Kägu

Üle tüki aja ilmus artikkel Salumäe tütre perest. Lugedes süvenes üha enam arvamus, et neil on ikkagi õnneks läinud: vaatamata sellele, et paari mindi verinoorelt ja saadi kohe lapsed ning et neile on igasuguseid kaikaid kodarasse loobitud ja neisse suure eelarvamusega suhtutud, tundub, et nad tõesti sobivad ülihästi kokku. Ilus on lugeda, kui hästi nad teineteisest räägivad.

Ainus, mis endiselt küsimusi tekitab, on see, mis must kass Shanti ja Erika vahelt ikkagi läbi jooksis, sest alles natuke aega enne Shanti abiellumist oli ajakirjanduses mitu artiklit ja saadet, kus koos olid Shanti (toona veel Sirli) ja Erika ja neid presenteeriti kui parimaid sõbrannasid, ja siis vaid natuke aega hiljem läksid nad totaalselt tülli. Praegune jutt, et ema ja tütar “ei suhtle, ent austavad teineteist” kõlab ka tiba kummaliselt.

+3
-34
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Ma lihtsalt ei saa aru, miks need inimesed koguaeg päevakorda kistakse, täiesti mõttetud kujud, samad vanad teemad. Kas tõesti eestis põnevamad inimesed puuduvad?

+45
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ainus, mis endiselt küsimusi tekitab, on see, mis must kass Shanti ja Erika vahelt ikkagi läbi jooksis, sest alles natuke aega enne Shanti abiellumist oli ajakirjanduses mitu artiklit ja saadet, kus koos olid Shanti (toona veel Sirli) ja Erika ja neid presenteeriti kui parimaid sõbrannasid, ja siis vaid natuke aega hiljem läksid nad totaalselt tülli.

Ma arvan, et sa tead täpselt, mis must kass nende vahelt läbi jooksis. Lihtsalt sul oli vaja üks klatšiteema teha. On nüüd hea olla?

+9
-25
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ainus, mis endiselt küsimusi tekitab, on see, mis must kass Shanti ja Erika vahelt ikkagi läbi jooksis, sest alles natuke aega enne Shanti abiellumist oli ajakirjanduses mitu artiklit ja saadet, kus koos olid Shanti (toona veel Sirli) ja Erika ja neid presenteeriti kui parimaid sõbrannasid, ja siis vaid natuke aega hiljem läksid nad totaalselt tülli.

Ma arvan, et sa tead täpselt, mis must kass nende vahelt läbi jooksis. Lihtsalt sul oli vaja üks klatšiteema teha. On nüüd hea olla?

…ja teema julges teha ainult hobinurka, sest ajaviites oleks ju kasutajanimi näha.

+18
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida suurt või olulist nad oma elus on korda saatnud, et neist peaks kirjutatama?

+26
-2
Please wait...

Postitas:
Tähesära

Mida suurt või olulist nad oma elus on korda saatnud, et neist peaks kirjutatama?

Nemad ei olegi, Erika Sakumäe on. Ilma Erikata ei oleks keegi neid märganud. Nad on nagu kaks multikategelast, sellised…. ei tohi öelda.

+24
-1
Please wait...

Postitas:
kaiekast

Nemad ei olegi, Erika Sakumäe on. Ilma Erikata ei oleks keegi neid märganud. Nad on nagu kaks multikategelast, sellised…. ei tohi öelda.

Gowrit ikka vast teatakse.

+3
-46
Please wait...

Postitas:
mobile

Ei tea ja isegi nii palju ei huvita, et guugeldada, kes see on. Mida tähtsat ja olulist ta teinud on, et peaks teadma? Miskit arendanud? Ilmselt siis mitte just kõigile eluks vajalikku.

+34
-4
Please wait...

Postitas:
puravik

Ainukeseks suureks saavutuseks on see, et nad oma lapsi ei keela (ehk ei kasvata).

+17
-6
Please wait...

Postitas:
Huviline

…ja teema julges teha ainult hobinurka, sest ajaviites oleks ju kasutajanimi näha.

Ma ei saa sellest kasutajanime paranoiast aru, no mis vahet seal on, kui see näha on? Kas suvalised väljamõeldud nimed kellelegi peaks midagi ütlema või miks oma kasutajat varja peaks kogu aeg?

+22
-6
Please wait...

Postitas:
UunoR

Iga kord vaatan, et jube ebasobiv paar. Selline mulje, et noormehel on hoopis teine sättumus ja see naisterahvas on võetud petteks ja laste saamiseks. See muidugi ei pruugi tõsi olla, aga mingit keemiat nende vahel küll ei paista kuskilt otsast.

+36
-10
Please wait...
Postitas:
kaiekast

Ei tea ja isegi nii palju ei huvita, et guugeldada, kes see on. Mida tähtsat ja olulist ta teinud on, et peaks teadma? Miskit arendanud? Ilmselt siis mitte just kõigile eluks vajalikku.

No nimepoolest tean ma teda moemaja pärast. Loomulikult see on ta vanemate rajatud, aga ta ise on ka seal päris pädev.

+5
-20
Please wait...

Postitas:
sadness

Erika muidugi on, kõik teavad tema spordialaseid saavutusi ja kes sellest ei tea, siis Savisaare armukeseks olemisest ikka teatakse.
Meie au ja uhkus!

+3
-32
Please wait...
Postitas:
Tähesära

Ainukeseks suureks saavutuseks on see, et nad oma lapsi ei keela (ehk ei kasvata).

Ju vast haridusega ka ahistama ei hakata. Pereväärtused!

Perepildid on naljakad, vanapaaril on alati suud ammuli nagu kuivale sattunud kaladel, aga silmad ei naera.

+24
-4
Please wait...

Postitas:
tuti helve

Kas nad mõlemad on uue nime võtnud endale ja miks?

+2
-2
Please wait...

Postitas:
AnniMarin

Tegemist on tavalise PR artikliga mida tehakse oma ettevõtte heaks, et tasuta reklaami saada. Kui nende sissetulek tuleb ainult ühest kohast ja kuna kaubanduse käibed teevad allakäiku, siis on vaja kuidagi end pinnal hoida.

+27
-1
Please wait...

Postitas:
amelie

No nimepoolest tean ma teda moemaja pärast. Loomulikult see on ta vanemate rajatud, aga ta ise on ka seal päris pädev.

Kes seda moemajagi teab?

+21
-2
Please wait...

Postitas:
kaiekast

Kes seda moemajagi teab?

Nad teevad väga häid ülikondi.

+6
-20
Please wait...

Postitas:
preili567

Ju vast haridusega ka ahistama ei hakata. Pereväärtused!

Perepildid on naljakad, vanapaaril on alati suud ammuli nagu kuivale sattunud kaladel, aga silmad ei naera.

Nad ju ei pooldagi kooli. Mõned aastad tagasi ilmus artikkel kuidas neil koolist savi.

+16
-2
Please wait...

Postitas:
Metsik Meeta

Ma ei saa sellest kasutajanime paranoiast aru, no mis vahet seal on, kui see näha on? Kas suvalised väljamõeldud nimed kellelegi peaks midagi ütlema või miks oma kasutajat varja peaks kogu aeg?

Miks siis ikkagi on palju selliseid teemasid hobi- ja pererubriigis? Paistab küll nii, et mõni siin tahaks hirmsasti teada ja klatshida, aga jumala eest mitte oma kasutajanime alt.

+5
-18
Please wait...

Postitas:
tooni

Ma pole väga kursis selle teemaga üldiselt. Aga elukogemuse põhjalt saan öelda, et kui peale kaaslase leidmist lapse ja vanema suhted keeruliseks lähevad, siis tavaliselt on see uue elu ja uute sugulaste mõjutus. Mida noorem inimene koosellu astudes on, seda suurem on oht saada mõjutatud. Sellise mõjutamise suur tegur on mingi ühisosa, mis ühte poolt liidab, aga seda enam teisest lahutab.

+21
-5
Please wait...

Postitas:
Nojah90

Üle tüki aja ilmus artikkel Salumäe tütre perest. Lugedes süvenes üha enam arvamus, et neil on ikkagi õnneks läinud: vaatamata sellele, et paari mindi verinoorelt ja saadi kohe lapsed ning et neile on igasuguseid kaikaid kodarasse loobitud ja neisse suure eelarvamusega suhtutud, tundub, et nad tõesti sobivad ülihästi kokku. Ilus on lugeda, kui hästi nad teineteisest räägivad.

Tee või tina, aga minu arvates sobivad ka kokku. Ja iga suhe on ikkagi kahepoolne. Kui lapsed enam oma vanematega suhelda ei soovi siis on ikkagi üldiselt asi vanemates.

Tihtilugu kui katkisest perest laps nt hakkab suhtlema inimesega, kes on tervest perest siis ta “ärkab” ja saab aru kui vale ja katkine suhe tal nt on oma vanematega olnud ja pärast seda on raske neile andestada. Antud suhtes on samasugune dünaamika, Gowri on tervest perest, Shanti üksikema laps, kes ise on katkisest perest/lastekodulaps. Ilmselt siis ikkagi polnud need omavahelised suhted emaga kõige tervemad ja tüdruk sai aru kui Gowri perega suhtlema hakkas. Loogiline, inimlik ja kritiseerida pole siin midagi.

+7
-19
Please wait...

Postitas:
Tiaret

Antud suhtes on samasugune dünaamika, Gowri on tervest perest

Sa oled ise ka sealt perest või kuidas nii täpselt tead?

+18
-2
Please wait...

Postitas:
Nojah90

Antud suhtes on samasugune dünaamika, Gowri on tervest perest

Sa oled ise ka sealt perest või kuidas nii täpselt tead?

Tal on ju vanemad suht noored veel ja tundub, et on õnnelikus abielus. Räägin selle põhjal, mis välja paistab ja millest nad rääkinud on meedias. Aga tüüpiline PK nokkija, kohe on vaja igast sõnasabast kinni võtta. 😀

+1
-20
Please wait...

Postitas:
UunoR

Tal on ju vanemad suht noored veel ja tundub, et on õnnelikus abielus. Räägin selle põhjal, mis välja paistab ja millest nad rääkinud on meedias.

Siit jääb igatahes mulje, et ema paras hull: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/77934382/gerli-grandi-ema-on-tutre-suudistustega-harjunud-mu-tutar-on-alkohoolik-ja-soimab-mind-pidevalt

+14
0
Please wait...

Postitas:
Nojah90

Tal on ju vanemad suht noored veel ja tundub, et on õnnelikus abielus. Räägin selle põhjal, mis välja paistab ja millest nad rääkinud on meedias.

Siit jääb igatahes mulje, et ema paras hull: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/77934382/gerli-grandi-ema-on-tutre-suudistustega-harjunud-mu-tutar-on-alkohoolik-ja-soimab-mind-pidevalt

Jeerum. Nii hästi ma tõesti kursis polnud. 😀 Paras kompott igatahes.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Tähesära

Hakkas kohe väga huvitama ja saingi selgust, täiesti käbi/känd

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/82284891/isa-kus-sa-oled

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kaegu007

Artiklis viidatud GGU blogi on ka päris huvitav lugemine.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
egerta

GG tundub tõesti kas alkohoolik või muidu ebastabiilne inimene kuigi veidral kombel on hoopis Erikat süüdistanud samades asjades.

Blogis ta jah ütleb oma emast lahti, aga kui ema kevadel suri, siis kirjutas hoopis ülistuslaule ja oli suures leinas.

Kunagi aastaid tagasi käisin temaga samas juuksurisalongis Liivalaia tänaval ja sealsed juuksurid rääkisid kuidas G tuli tihti märatushood peale ja siis mees tuli ja viis proua koju.

Veider perekond.

+15
0
Please wait...

Postitas:
arterin

Olen sama märganud. Et suud ühtviisi ammuli. Ja tekst, mis seal juures, on kramplikult “ohkuilahedadmeoleme”.

gowri ja shanti.. no need nimed ütlevad kõik

+15
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 48 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Gowry ja Shanti