Teema: Gowry ja Shanti
Olen sama märganud. Et suud ühtviisi ammuli. Ja tekst, mis seal juures, on kramplikult “ohkuilahedadmeoleme”.
Meenus jutuke kuidas pildistaja käskis öelda MOOS, aga konn üles DŽEMM. Huvitav millise käskluse nende fotograaf annab?
GG ju kirjutab oma postitusi ka suurte tähtedega vahepeal. Rõhutades ikka☺️
Mul on paar Gowri poest ostetud särki.
Enam aastaid pole seda poodi külastanud, kuna selle pere näol tundub olevat tegemist poolearulistega. Tahavad kuidagi mängida aadlikke või mingeid.. suursuguseid inimesi.. ( mis nimi ometi on Gowri Grand Uustalu???)
Ja ma pigem oma rahaga selliseid ei toeta. Kui tahavad, pidagu poodi ja müügu riideid, aga ärgu riputagu oma eraelu välja igale poole kus võimalik, normaalsed inimesed ei tee nii, ei kutsu kõmuajakirju oma eraelust artikleid kirjutama jne.
Väga tore, et see noor pere on püsima jäänud ja tundub, et nad on õnnelikud. Ei saagi aru, kas nad on mõlemad peast lihtsad või on mees väga osav turundaja, aga kui neile sobib, siis on ju hästi.
Kahju on sellest, et Sirli on katkestanud suhted emaga. Olgu põhjus selleks milline tahes, aga varasemast ajast mäletan, et Erika väga armastas ja hoidis oma tütart. Ei tahaks küll olla ise olukorras, kus ainus laps minust eemale hoiab ja sellest ajakirjanduses räägib, kuid samas ämma-äia kohta kiidulaulu laseb.
varasemast ajast mäletan, et Erika väga armastas ja hoidis oma tütart
See, mis välja paistab, pole alati tõde.
Minu ema ka kiitles võõrastele oma lastega. Mitte kordagi ei tule meelde kui ta oleks mind millegi eest kiitnud, no näiteks kiituskirjade puhul tuli pigem kommantaar, et vaatame, kas järgmine aasta ka veel sellega hakkama saad.
Minu ema ka kiitles võõrastele oma lastega. Mitte kordagi ei tule meelde kui ta oleks mind millegi eest kiitnud, no näiteks kiituskirjade puhul tuli pigem kommantaar, et vaatame, kas järgmine aasta ka veel sellega hakkama saad.
Jah, aga vahetult enne seda, kui nad tülli pöörasid, olid nii ajakirjanduses kui teles Sirli ja Erikaga mitmed suured intervjuud, kus neid presenteeriti just selliselt, et nad on üksteisega väga lähedased. Sirli kiitis toona ka, kuidas ema on ta parim sõber. Arusaamatu, milleks vaid mõned kuud varem sellist kometit siis mängiti.
( mis nimi ometi on Gowri Grand Uustalu???)
Gowril ( y oleks lõpus veel vingem) peaks kari õdesid-vendi olema, kas neile on ka nii müstilised nimed pandud?
Sündides said ikka veidi kirjapärasemad nimed, kui guugeldada, siis Gauri Uustalu, Uve Uustalu. Ja nime on alati võimalik muuta.
Mulle tundub, et just see, mis praegu välja paistab, pole tõde. Kas Sirli kuskil üksinda ka veel figureerinud on?
Ma lihtsalt ei saa aru, miks need inimesed koguaeg päevakorda kistakse, täiesti mõttetud kujud, samad vanad teemad. Kas tõesti eestis põnevamad inimesed puuduvad?
Kui tehakse teema lahti, siis on see inimese huvi ja märk, et tahetakse veel. inimene ei tee ju teemat lahti, mis teda ei huvita. Nii et alati toetad kõike, mida loed. Statistikas oled kirjas kui raha sissetooja ja kes tahab rahast ilma jääda? Nii et kui teed teema lahti, oled teemale + pannud ja kohale, kus loed, raha teeninud. Kas tõesti pole midagi lugeda, et peab lahtitegema asju, mis ei huvita? See on nagu mingi haigus. Ei huvita, aga ometi loetakse? Miks ometigi? Kas tõesti midagi muud lugeda pole ?
See suur ja “lõbus” perekond on küll kahtlane, kuid mina siiski kardan, et need etteheited, mida too neiu oma emale teeb, on paraku siiski tõsi. Samal ajal ma siiski usun, et ema hoolib ja armastab oma tütart jäägitult ning kindlasti tahaks tema elust osa saada. Ehkki võõrad inimesed mulle, siis kahju on sellest emast küll.
Spirituaalsed inimesed ju. Õnnelikud. Eks reaeestlasele harjumatu selliseid näha, aga muu maailm taolisi täis. Ja nad ongi õnnelikud, päriselt.
Ei imesta, et Erika ja Sirli ei suhtle.
Spirituaalsed inimesed ju. Õnnelikud. Eks reaeestlasele harjumatu selliseid näha, aga muu maailm taolisi täis. Ja nad ongi õnnelikud, päriselt.
Ei imesta, et Erika ja Sirli ei suhtle.
Ajupestud?
Õnnelikud inimesed.
(test, palju miinuseid tuleb, no mõni rott kohe ei talu muhahaa).
Sündides said ikka veidi kirjapärasemad nimed, kui guugeldada, siis Gauri Uustalu, Uve Uustalu. Ja nime on alati võimalik muuta.
Mis nimi on Shanti?
Ja nad ongi õnnelikud, päriselt.
Ei oska öelda, kui õnnelik see konkreetne pere on, aga vahel tekib küsimus, et miks seda kõike nii agaralt presenteerima peaks.
Tean teisigi selliseid “vaimseid” ja õnnelikke, kes paraku oma suures joovastuses teistest, kes nii vaimsed ja kosmilised ei ole, oma õnnetraktoriga rõõmsalt üle sõidavad. Ollakse jah pealtnäha rõõmsad ja zenid, aga elu on näidanud, et ikkagi tekib kusagil mingi kokkupõrge nn tavaeluga ja inimestega, kes nii zenid ei ole. Minu meelest sellised inimesed elaks nagu mingis paralleeluniversumis. Võetakse omale mingid indiapärased “pühad” nimed ja ollakse nii valgustunud, nii valgustunud. Mul on päris palju selliseid tuttavaid ja mõne puhul on küll näha, et selle valgustatud oleku taha peidetakse muud probleemid.
Mulle tundub, et just see, mis praegu välja paistab, pole tõde. Kas Sirli kuskil üksinda ka veel figureerinud on?
S ei tundu piltidel nii õnnelik kui väidab 😊 aga no mis ütlejad teised on, nende valik ja nende värk. Erikast loomulikult kahju
Mis valikud S-l on, isegi kui selle “lõbusa” fassaadi taga tegelikult lõbus ei ole. Kaks last, 9 klassi haridust ja null töökogemust. Kui tahaks ära minna, jääks ta lastest ilma.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.