Teema: Hiiglaste võlumaa Tlna lauluväljakul – kuidas mõtted?
Kes on jõudnud juba käia, kas see on seda raha väärt? Kuidas muljed?
Olen mõöda sõitnud sealt. Paistavad suured koledad plastkärakad. Minu jaoks õudukas.
Paar päeva tagasi Reporteris näidati neid, tundusid ekraaniltki jubedad. Väike laps nuttis hüsteeriliselt, tibiemme irvitas kõrval: mul laps hakkas viiiist kartma.
Kann lalises õnnest ja imetlusest.
Krt, laps jääb aastaid neid koletisi unes nägema.
Kohale olevat toodud 15 rekkaga, hurraaaa, rohepööre!
Raharaiskamine
Täna käisin oma kolme lapsega. Mõned kujud ei hakanudki rääkima, mõni vatras vist mingis poola keeles, mõni eesti keeles. Veidi liigutavad ja pilgutavad silmi. Värv koorub ja enamustel on ka nöör ümber tõmmatud, et lähedale ei saaks minna näppima.
Hiiglaste alal oli ka mingi minirong. Sõit 4€ lisaks. Väravas olid ka mõned väikelaste tivoli asjad. Ühele ostsime pileti, see ei hakanud tööle. Ootasime elektriku ära, kuni lõpuks see sai selle tööle. Tahtsime võtta ka õnneloosi, kust nöörist tuleb tõmmates mingi nr ja sellega saab mänguasja. Küsisin müpjalt, kas pean minema ostma pileti, vastas jah. Läksin ostsin pileti, läksin tagasi ja siis müüja teatas, et neil seda õnneloosi saab vaid tema käest sularahas. “Lahe!”
Rahast hakkas niivõrd kahju peale seda külastust, aga kuna oli lapse sünna, siis talle ehk midagigi…
Mine ja sõida sealt mööda ja vaata. Ma ei kujuta ette, et seal saaks midagi toredat olla. Eelmisel aastal oli seal ka mingi valgustid vms. Käisin seal tööasjus. Kujutised olid tolkorral oluliselt normaalsemad, aga mingit emotsiooni küll ei tekitanud. Nende hiiglastega on ka mingi taustalugu. Kas see raamat (või film, ma täpselt ei mäleta, kust nad pärit on) on teile üldse tuttav?
Eelmine aasta oli seal ka mingi sarnane võlumaa, käisime lastega.
Ütlen ausalt et kindlasti EI OLNUD see seda raha väärt.
Esiteks sissepääs maksis ja mitte vähe, teiseks iga vähegi huvitavam atraktsioon seal alal maksis veel eraldi juurde. Lõpuks õhtupoole, kui lapsed tahtsid midagi hamba alla – kuigi võlumaa ise oli veel avatud, siis söögikohad oli kõik juba kinni.
Eelmise aasta “võlumaa” oli küll äge, meeldis nii mulle endale kui ka lastele, kuigi piletit ostes kahtlesin, kas asi on seda väärt. Väga efektsed valgusinstallatsioonid olid. Seda hiiglaste reklaami nähes aga hakkas endalgi õudne 😀 Ei tekkinud tahtmist kohapeale vaatama minna.
Käisime…
Lapsinvaliidilt nõuti täispilet, lisaks mõnitati.
Loobusime🤬🤬🤬
Jah, kassast ostes on pilet 11 €.
NÕuti täispilet invaliid lapselt
Täiesti nõme.
Sooduspilet, reaalsuses lapsinvaliid polegi invaliid. 😡
Paar päeva tagasi Reporteris näidati neid, tundusid ekraaniltki jubedad. Väike laps nuttis hüsteeriliselt, tibiemme irvitas kõrval: mul laps hakkas viiiist kartma.
Kann lalises õnnest ja imetlusest.
Kohale olevat toodud 15 rekkaga, hurraaaa, rohepööre!
😳Mürgine inimene oled sa. Võiksid isegi mõelda ravile pöördumisest.
Aaa, küllap sina oledki see piletimüüja seal, kes erivajadusega last mõnitas.
Mitte et ma sinna minna tahaksin aga huvi pärast vaatasin, et seal on üldse huvitav piletisüsteem. Soodushindadega on perepilet 1 euro odavam, kui eraldi ostes 2täiskasvanut+2kuni 8-aastast. Täishindadega on perepilet kallim kui eraldi ostes…
lisaks mõnitati.
Mismoodi? 😮
Koha peal või netis ikla tagasisidet andsite?
Aaa, küllap sina oledki see piletimüüja seal, kes erivajadusega last mõnitas.
Aga tundud üks negativist, kes vihkab peaaegu kõike, v.a iseennast. Loe oma väljendeid: ‘ekraaniltki jubedad”, “ tibiemme irvitas kõrval”, “neid koletisi unes nägema.”
Vihkamist täis ema.
Kui laps jääb lausa aastaid neid koletisi unes nägema, siis on küll selle lapse endaga midagi valesti. Äkki siis lastepsühhiaatri poole pöörduda või midagi?
Käisime…
Lapsinvaliidilt nõuti täispilet, lisaks mõnitati.
Loobusime🤬🤬🤬
Jah, kassast ostes on pilet 11 €.
NÕuti täispilet invaliid lapselt
Mis asi on invaliidi kaart?
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.