Ei tea kus kohast te välja loete, et mul ärevushäire on. Tundub, et selline asi ei tohi mind häirida, kohe on minus viga, jumala eest pole asi nendes, sest nad ju lapsed, aga normaalsed lapsed ei märatse päev läbi, hommikust õhtuni, normaalsed lapsed oskavad muid tegevusi ka teha. Ja vanemad on sama moodi süüdi, kui ise mängivad arvutimänge ja lastega ei tegele. Aga ju siis ainult minus probleem, nemad on ju täiega normaalsed inimesed. Selliste inimeste pärast ei hakka mina rahusteid sööma, nemad peaks midagi sööma või kusagilt abi otsima, et kuidas lapsi kasvatada. Pole normaalne, et last isegi lasteaeda ei viida, tundub, et teiste lastega sotsialiseerumine pole ka oluline. Mul ei ole tõesti vaja mingeid nõuandeid inimestelt, kes ainult lapsi ülistavad ja arvavad, et selline elu ongi normaalne, kui laps märatseb päev läbi. Seda, et need inimesed pole päris normaalsed, näitab juba see, et need 2 korda millal me nendega rääkimas käisime, et nad hommikuti natuke vaiksemalt võtaks, eiratakse täielikult, näo ees teesklevad küll, et neil on nii piinlik ja et nad võtavad vaiksemalt, aga tegelt ei tee midagi. Pole mõtet siis mängida mingit viisakat ja mõistvat inimest, kui tegelt absoluutselt kellegi teise heaolu ei huvita.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt 25.11 20:50; 28.11 23:10; 30.11 11:18; 20.12 18:37; 05.01 20:28; 22.01 20:06; 01.02 18:38; 12.08 18:15;