Esileht Ajaviite- ja muud jutud Hajameelne professor – naljakad juhtumid

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 80 )

Teema: Hajameelne professor – naljakad juhtumid

Postitas:
Simone2

Mäletate kunagi oli delfi naistekas hajameelse professori teemad, kus jagati oma naljakaid ja vahel ka piinlikke juhtumeid?

Kuna viimasel ajal on nii sünged ajad, siis äge oleks veidi tuju tõsta mõne positiivsema teemaga.

Teen otsa lahti. Kunagi sattusin spaas ujuma selles ringrattas, kus surve sind veega kaasa viib. Tegin esimese tiiru, siis teise ja seejärel tahtsin välja ujuda. Kuna aga surve oli nii tugev, siis ei õnnestunud see mul kuidagi ja nii ma seal tükk aega õnnetult ringiratast keerlesin, kuni üks pealt vaadanud naine mulle halastas ja käe ulatas.

Pole just kõige naljakam, aga ainus asi, mis mulle praegu meelde tuli 🙂

+47
0
Please wait...

Postitas:
Hansmann

Võtsin korteris kuivatusresti pealt kindad ja jooksin õue, kiire oli. Tänaval panin kindaid kätte, üks läks kenasti, aga teine mitte. Sikutasin mis ma sikutasin, lõpuks vaatasin, et hoopis poolvillane sokk oli käes.

+43
0
Please wait...

Postitas:
monic77

Poes jätsin käru natuke eemale ja kui edasi  otsustasin liikuda, võtsin teise inimese käru. Tema märkas kohe ja keelas mind.

+16
-3
Please wait...

Postitas:
Alfa

Poes jätsin käru natuke eemale ja kui edasi otsustasin liikuda, võtsin teise inimese käru. Tema märkas kohe ja keelas mind.

Issand, kui naljakas.

+7
-52
Please wait...

Postitas:
partisan

minul oli kärudega seoses poes selline juhtum, et vaatasin, kärusse hea hunnik kassitoitu pandud, soodukas, mis muud. võtsin paki kätte ja asusin seda uurima, kui korraga märkasin imestunud pilku. olin kellegi härra kärust paki krabanud. küsisin siis, et vabandust, kus poe otsas seda toitu müüakse ja kadusin kiiresti sinnapoole silmist. piinlik oli küll.

+50
-1
Please wait...

Postitas:
MiladyWinter

Ja 3…2…1 jalutasin kliinikust siniste kilesussidega välja…

+21
-7
Please wait...

Postitas:
piret005

Minul on tihti selliseid tobedaid juhtumeid. Ükspäev valasin muruniitjasse bensiini ja siis hakkan bensiinikanistrile korki peale keerama, üldse ei lähe. Kuna eelmise bensiinikanistri kork oli sedasi kinni, et ma ei saanudki seda lahti ja ostsin äsja just uue kanistri, siis ärritusin jubedalt, et kurat, jälle mingi jama selle korgiga, üks ei tule ära, teine ei lähe peale. Siis laps ütles kõrvalt, et see on muruniitja paagi kork, mida sa sinna peale üritad suruda.

Teine asi, mis meelde tuleb, on üks ammune juhtum, kui sõitsin bussiga. Seisin, aga buss pidurdas ja haarasin käepidemest kinni, aga ikkagi pidin kukkuma, sest see üldse ei hoidnud. Vaatasin siis allapoole ja selgus, et olin bussiistme käepideme asemel haaranud ühe härra portfelli käepidemest, mida ta põlvedel hoidis.

Kolmas juhtum oli eile, kui käisin lapsega poes. Käisin piimariiuli juures ja oma peaaegu tühja käru jätsin eemale, laps jäi ka sinna lähedale. Tulin käru juurde tagasi ja vaatan, poiss on kärusse mingi suure šokolaadi sokutanud. Ütlesin rangelt, et no selle šokolaadi sa viid nüüd küll kohe tagasi, ära hakka vaidlemagi. Aga tuli välja, et see polnudki meie käru, vaid ühe mehe oma, kes ka seal käru kõrval seisis minu lapse lähedal ja mind suurte silmadega vaatas.

+57
0
Please wait...

Postitas:
Alfa

Taas geniaalne nali. No küll on vahva teema…Varsti tulevad need naljad, kus istutakse võõrasse autosse võõra juhi kõrvale. Ja siis need, kus meela naeratusega poetatakse pakk kondoome võõra mehe ostukorvi.

+10
-54
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
monic77

Taas geniaalne nali. No küll on vahva teema…Varsti tulevad need naljad, kus istutakse võõrasse autosse võõra juhi kõrvale. Ja siis need, kus meela naeratusega poetatakse pakk kondoome võõra mehe ostukorvi.

Kusjuures paar nädalat tagasi selveri ees üks naine läks oma kaupa valesse autosse laduma. Tal oli täpselt sama mudel ja värv aga üks auto edasi. Kõrvaltvaatajale oli küll naljakas.

+35
0
Please wait...

Postitas:
Kaegu007

Sinul, nagu näha, pole isegi selliseid lugusid rääkida.

+47
-3
Please wait...

Postitas:
AnniMarin

Tulin poest, panin kotid auto pagasiruumi juurde maha ja sõitsin parklast minema … ilma poekottideta.

Panin kiivri pähe ja rattakindad kätte, et rattaga sõitma minna. Sõbranna oli paarsada meetrit eemal, hõikas, et lähme juba. Läksin jooksuga sõbranna poole, aga kusagil poole maa peal taipasin, et ratast ei ole kaasas…

+46
-1
Please wait...

Postitas:
Maryana32

Käisin oma armsa vanaemaga koos sanatooriumis puhkamas, väga super kogemus oli, ainult esimesel päeval juhtus üks eksitus. Käisin selles pisikeses poes, mis seal on ja tuppa tagasi jõudes mingi võõras vanamees istub minu vanaema voodiäärel, ise ihualasti. Mul tuli miljon mõtet korraga pähe, samas tundsin, nagu aju oleks lühisesse läinud. Minu vanaema? Mingi suvalise vanamehega? Ja kus ta ise siis on? Oot, aga miks ta paljas on, ega ometi..? Minu korralik vanaema?? Selle viie sekundi sees jõudsin otsustada, et kui mu vanaema tõesti sellise tembuga nüüd hakkama sai, siis pole hullu, katsun ära unustada ja emale sellest ei räägi, aga see alasti pervert kadugu meie toast, kus kurat. Käratasin poolväriseva häälega “Ja kus mu vanaema siis on?!”, vanamees voodi äärelt vaatas mulle suures segaduses otsa ja küsis “Mis?”, kordasin, et minu vanaema, kellega ta siin aega tuli veetma, siis kuidagi parema silma nurgast märkasin uksenumbrit, (vist oli) 505, aga meie uksenumber oli 605. Õige uks, vale korrus. Käitusin siis väga valesti, panin ukse lihtsalt kinni ja kihutasin korrus kõrgemale, vanaemale ei julgenud iitsatadagi, et ma teda hetkeks mingiks ringitõmbajaks pidasin. Väga tihti tuleb öösel meelde, kui niigo und ei tule ja nii painab, et ma ei vabandanud ega selgitanud sellele vaesele onule, et eksisin uksega, mida ta ometi mõtlema pidi, lisaks veel, et vaatasin teda, kui mingit jubedat närukaela ja perverti, kui tegelikult tal oli õigus oma numbritoas alasti istuda, ise olin nagu mingi pervert seal ukse peal kõõludes kindlasti tema meelest.

+70
-1
Please wait...

Postitas:
Simone2

Käisin oma armsa vanaemaga koos sanatooriumis puhkamas, väga super kogemus oli, ainult esimesel päeval juhtus üks eksitus. Käisin selles pisikeses poes, mis seal on ja tuppa tagasi jõudes mingi võõras vanamees istub minu vanaema voodiäärel, ise ihualasti. Mul tuli miljon mõtet korraga pähe, samas tundsin, nagu aju oleks lühisesse läinud. Minu vanaema? Mingi suvalise vanamehega? Ja kus ta ise siis on? Oot, aga miks ta paljas on, ega ometi..? Minu korralik vanaema?? Selle viie sekundi sees jõudsin otsustada, et kui mu vanaema tõesti sellise tembuga nüüd hakkama sai, siis pole hullu, katsun ära unustada ja emale sellest ei räägi, aga see alasti pervert kadugu meie toast, kus kurat. Käratasin poolväriseva häälega “Ja kus mu vanaema siis on?!”, vanamees voodi äärelt vaatas mulle suures segaduses otsa ja küsis “Mis?”, kordasin, et minu vanaema, kellega ta siin aega tuli veetma, siis kuidagi parema silma nurgast märkasin uksenumbrit, (vist oli) 505, aga meie uksenumber oli 605. Õige uks, vale korrus. Käitusin siis väga valesti, panin ukse lihtsalt kinni ja kihutasin korrus kõrgemale, vanaemale ei julgenud iitsatadagi, et ma teda hetkeks mingiks ringitõmbajaks pidasin. Väga tihti tuleb öösel meelde, kui niigo und ei tule ja nii painab, et ma ei vabandanud ega selgitanud sellele vaesele onule, et eksisin uksega, mida ta ometi mõtlema pidi, lisaks veel, et vaatasin teda, kui mingit jubedat närukaela ja perverti, kui tegelikult tal oli õigus oma numbritoas alasti istuda, ise olin nagu mingi pervert seal ukse peal kõõludes kindlasti tema meelest.

Hahaha, päris hea 😀 vaene vanamees 😀

+28
0
Please wait...

Postitas:
Wanda

Tulin poest, panin kotid auto pagasiruumi juurde maha ja sõitsin parklast minema … ilma poekottideta.

Kas see võis olla Kristiine keskuse juures talvel? Mina leidsin sealt suure kilekotitäie kaupa parklast. Koti viisin Prisma infoletti. Tegin tookord veel teemagi siia, et ehk keegi tunneb ära.

+35
-1
Please wait...

Postitas:
hiline

Pühkisin pikalt ja põhjalikult uksemati peal jalgu, haarasin ukselingist, avasin ukse ja siis alles nägin, et olin kuidagi valel pool ust, nimelt olin seest välja minemas.

Olen käinud peenikesel juubelisünnipäeval, pidulik pluus pahempidi seljas.

Olen pannud koogi sisse 1,5 kopsikutäie suhkru asemel 15 täit ja imestanud, miks tuttava koogi asemel tuli välja midagi siirupiplaadi taolist.

Olen küsinud sõbrannalt, kas üks teatud lähedane talle sünnipäevaks õnne soovis ja peale sõbranna kulmukergitust õudusega meelde tuletanud , et too inimene on kahjuks juba pool aastat surnud.

+20
-3
Please wait...

Postitas:
eiteakes

Olen pannud koogi sisse 1,5 kopsikutäie suhkru asemel 15 täit ja imestanud, miks tuttava koogi asemel tuli välja midagi siirupiplaadi taolist.

Mul tuleb sellega meelde, et olime maakodus ja ma keetsin hommikuks putru. Helbeid oli vähe ja nii sai selle vähese pudru mees endale, ise otsustasin võileibadega piirduda. Võttis paar suutäit ja siis eriti rohkem ei tahtnud, väitis, et tulisoolane pidi olema. Ma olin pudru sisse ainult kaks teelusikatäit suhkrut pannud, soola üldse mitte (no ma tean, et kõik panevad näpuotsaga soola ka, mina ei pane). Võtsin siis suhkrutoosi välja ja maitsesin, sool mis sool. Siis mees tunnistas, et kui ta eelmisel korral üksinda maakodus käis ja putru keetis, siis tuli ka liiga soolane ja ta pidi enamuse minema viskama, võimatu oli seda süüa. No ja et suhkrutoos oli tühi olnud ja tema oli seda ühest klaaspurgist täitnud, kus ta arvas suhkru olevat.

Nojah, kui ta eelmisel suvel kala soolas, siis jäi natuke soola järele, panin selle klaaspurki, et kui järgmine kord kala saab, siis oleks hea kasutada. Eelmisel aastal rohkem vaja polnud ja nii see sinna köögikappi jäi. Minu meelest nägi täitsa soola moodi välja ka.

+17
-1
Please wait...

Postitas:
BellaBee

Õde tuli külla. Olin ise kauem tööl ja õde pidi mitu tundi ootama, kuni koju jõuan. Otsustas ootamise ajal õhtusöögi valmistada. Hakklihakastet tegi. Koju jõudsin, siis ütles, et hakklihakaste tuli väga imeliku maitsega. Selgus, et oli mu banaanimaitselist valgupulbrit jahu asemel kasutanud(suur 2.5l potsik).

Ps. Tal on astma ja seega lõhnade ja maitsete tundmisega mõningased probleemid.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Seleina

Ammusel kiviajal enne e-posti olin valmis saanud suuremat laadi tõlke, selle välja trükkinud ja asusin tõlkebüroosse sõitma, et see üle anda. Ukse avamise ajaks panin väljatrükipataka auto katusele ja loomulikult unustasin kohe selle olemasolu. Ok, panin autole hääled sisse ja hakkasin sõitma, ise imestades, mis paberilehed siin ringi lendavad.

Õnneks oli tegu väikese küla ja tuulevaikse ilmaga ja kui auto kinni pidasin, siis suutsin kogu tõlke lehthaaval üles korjata.

+32
0
Please wait...

Postitas:
helevalge

Läksime ülikoolis õppimise ajal korraks minu sõbra sõbra poolt läbi. Teda ennast polnud kodus, aga toas oli voodi ja selle kohal naisterahvaste nimed, nime taga siis tihid ka kirjas. Eks tudengid tegid igasugu asju, aga tüüp ise oli selline tavaline, olin teda mõne korra tänaval näinud. Seepärast uurisin hiljem tausta, et äkki olen asjast valesti aru saanud. Aga ei, täpselt nii oligi!

+2
-16
Please wait...

Postitas:
Hansmann

See “paljas vanamees hotellitoas” lugu on minul ka juhtunud, aga paljas isik toas voodil istumas olin mina ja sisse astus võõras proua. Mina ütlesin “sorry!”, tema ahmis õhku ja taganes uksest välja. Ühes teises hotellis ajasin ka ise korrused segamini, lammutasin tükk aega võõra ukse taga ja läksin siis alla administratsioonile kaebama, et minu uksekaart ei tööta, andke palun uus.

Ning kord võtsin napsi ühes kohvikus, mis asus kontorihoones. Tualetti minekuks tuli küsida võti ja unisex- WC oli koridoris, seal käisid ka asutuste töötajad. Olin veidi lõbusas tujus juba, küsisin võtme ja läksin vetsu. Uks avanes kahtlaselt kergesti ja sees istus potil üks noor kaunis naine, püksid rebadel. Hajameelsus oli siin küll temapoolne, sest ta oli unustanud ukse seestpoolt lukustada. Tema hüüdis “Hei!” ( või oli see “Ei!!!”), mins ütlesin: ” Va-vabandage!” ning läksin tagurpidi välja.

+15
-8
Please wait...

Postitas:
suur lind

Mina saan  aru, et olen üle töötanud, kui hakkan sularahaautomaatidele ja iseteeninduskassadele  “aitäh” ütlema, kui nad mulle midagi annavad (raha, tsheki vms).

+39
-1
Please wait...

Postitas:
Grace

Olen sõitnud bussiga Tartu asemel Pärnusse (joostes bussile, vaatamata täpselt mis peale kirjutatud, ja ka bussijuht ei küsinud piletit). Küsisin veel mingi poole maa peal bussijuhilt, et kas teetööd vms, et ringiga sõidetakse?!

Töökohta vahetades sõitsin esimestel kuudel sageli eelmise töökoha juurde.

Kuna mulle meeldib endiselt vanakooli paberdada laste õpikuid, siis igal aastal suudan nende klassid või nimed segamini ajada.

Aga siit kunagistest aegadest meenub üks minu meelest naljakas juhtum:

keegi proua oli käinud tööjuures ringi ja mõelnud, miks kogu aeg mingi imelik “sahisev” hääl on kui ta kõnnib, mingi aeg oli tähelepanu juhitud, et tal midagi ripub püksiservast välja ja lohiseb – sukapüksid nimelt 🙂

+16
-6
Please wait...

Postitas:
livia

viimati Tallinna lennujaamast välja sõites avastasin, et mul telefon kadunud, ajasin mehe ka paanikasse, et nagunii unustasin lennukisse, et sõitku tagasi, äkki saab ikka kusagilt kätte veel. lennujaama sissekeeramisel hakkas autoarmatuurile kinnitatud ja avatud kaardirakendusega telefon õiendama, et võimalusel pöörake ringi:)

+46
0
Please wait...

Postitas:
piiariin

Parkisin auto ja kiirustasin polikliinikusse, jooksen ja keegi hüüab “proua, oi proua!” Jäin seisma ja võõras naine teeb mingi liigutuse enda kampsuniga, ma ei saanud tükk aega aru, kuni ta jõudis mu kõrvale ja võttis mu pluusi seljalt haakipidi rippuva rinnahoidja, mis oli ilmselt vahvalt tuules ja joostes lehvinud. Olin tänulik, et ta mulle ütles.

+45
-3
Please wait...

Postitas:
Moks

Mul juhtus eile:
tanklas, mis on selle süsteemiga, et enna maksa, siis tangi.
Läksin sisse ja ütlesin, et võtan paagi täis, lasku aga jooksma küte.
Maksin ära, istusin autosse, käik sisse ja …
järsku kuulen keegi hõigub väljas : õuuu-ouuu-õuuu… (midagi sellist), muidugi sain kohe aru, et püstol jäi paaki.
Autost väljudes küsis märguandja härra, et kas te tahate siin Hollywoodi filmi teha või?

+9
-12
Please wait...

Postitas:
Seleina

Parkisin auto ja kiirustasin polikliinikusse, jooksen ja keegi hüüab “proua, oi proua!” Jäin seisma ja võõras naine teeb mingi liigutuse enda kampsuniga, ma ei saanud tükk aega aru, kuni ta jõudis mu kõrvale ja võttis mu pluusi seljalt haakipidi rippuva rinnahoidja, mis oli ilmselt vahvalt tuules ja minu jooksulindi lehvinud. Olin tänulik, et ta mulle ütles.

Õe sõbrannal õnnestus mingis pisikeses butiigis manööverdades endale pitsist stringid koos selle väikese plastist riidepuuga kampsuni külge haakida. Turvavärav hakkas muidugi piiksuma, nii et kuigi kaugele ta ei jõudnud. Õnneks poe töötajad ei kahtlustanud, et ta üritas stringe endale tagumikule riputades varastada.

+40
0
Please wait...

Postitas:
AnniMarin

Kas see võis olla Kristiine keskuse juures talvel? Mina leidsin sealt suure kilekotitäie kaupa parklast. Koti viisin Prisma infoletti. Tegin tookord veel teemagi siia, et ehk keegi tunneb ära.

Hea teada, et keegi on minuga sarnane :D.

Mul ei juhtunud Kristiines, Pirita Selveris hoopis. Elan seal lähedal, koju jõudes leidsin eest tühja pagasniku ja tagasi sõites keegi ei olnud isegi kotte parklast ära viinud :D.

+24
0
Please wait...

Postitas:
AmandaRosaalie

Närvilisel ja kiirel tööperioodil töölt koju sõites helistasin sõbrannale. Koju jõudes tõstsin telefoni kõrva äärde ise edasi rääkides ning teise käega autost asju võttes. Siis hakkasin porisema, et telefon on kadunud. Sõbranna jäi korraks vait ja küsis siis, aga millega sa minuga räägid?

Mul oli siis veel vana võtmega käivitatav auto. Töö parklasse jõudes astusin autost välja, uks kinni ja kontori poole liikudes patsutan taskuid, et auto puldist kinni lasta.. Autovõtmeid pole. Koban veel taskuid, otsin kotist ja imestan samal ajal, miks see auto omaette vaikselt müriseb.

+12
-1
Please wait...

Postitas:
paadund perekoolik

Kui pärast esimese lapse sündi haruharva üksi ja ilma lapseta toidupoodi sattusin, tabasin end korduvalt kassajärjekorras seistes ostukäru õrnalt edasi-tagasi liigutades “last kussutamas”.

+39
0
Please wait...

Postitas:
naff

Kui pärast esimese lapse sündi haruharva üksi ja ilma lapseta toidupoodi sattusin, tabasin end korduvalt kassajärjekorras seistes ostukäru õrnalt edasi-tagasi liigutades “last kussutamas”.

Olen sama teinud😀

+17
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 80 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Hajameelne professor – naljakad juhtumid