Näited – https://www.err.ee/1608153697/riisalo-abivajajad-ei-leia-riigi-loodud-teenuseid-alati-ules
Ehk siis näiteks õpetajatele on tehtud “tugiliin” ja “millegipärast” ei leita seda üles. Õpetajad teavad väga hästi, et selline asi on olemas ja ma olen alati mõtelnud, et no kellele seda vaja on….õpetajate eraldi psühholoogiline tugiliin.
Mis mind eriti kurvaks teeb on see, et tahaks sellele Riisalole öelda, et sry, äkki sellepärast ei kasutata, et seda POLE VAJA. Ehk siis riigi raha eest on kuskilt välja imetud mingid mõttetud “teenused”, mis peaks ministeeriumite probleemide exceli lahenduse kasti käima.
Ja pange tähele – selle asemel, et teha järeldus, et no niimoodi probleemi ei lahendata, selle asemel pumbatakse pappi juurde, et mõttetut teenust “teadvustada”.
No järgmine – lähen skrollin feissbookis ja lööb ette Stenbocki maja SPONSOEERITUD (ehk siis makstud, maksumaksja poolt) postitus, et “testi oma digipädevust”. Klõpsan lahti ja test nõuab registreerumist. Milleks? Mille jaoks see test loodi? Selle loomiseks on kulutatud maksumaksja raja, reklaamimiseks on kulutatud maksumaksja raha.
Mida kuradit nad seal teevad??????
PS. ma ei ole mingi ekrelane ega midagi, kunagi sai isegi reformi valitud. aga no praegu on asi totaalselt võsas.