Millest tekib hakklihale selline või maitse? Praadides on ka seda lõhna tunda. Kõlbab see üldse süüa? Vahepeal olen küll minema visanud, kui kuupäev on kukkuma hakanud ja sama võimaitse juures on. Samas praeguse hakkliha võtsin sügavkülmast.
+1
-3
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu
08.09.2021 20:35
Seda, kas süüa kõlbab, pead ikkagi sina otsusta. Sina ju sööd. Mis aga või maitsesse puutub, siis igas asjas, kus on rasva, võib tekkida rasva maitse. Kui tahad ilma rasvata hakkliha, siis tuleks vaadata, mida sa ostad. Vaata, mis on rasvaprotsent sellel hakklihal, mille ostsid. Tahad teada täpselt, mis hakklihas, osta liha ja tee hakkliha ise.
Ei ole lihtne hakkliha teha, kuna müüdav liha sisaldab väga vähe rasva. Sellest tehtud hakkliha jääb tuim, nagu saepuru näriks. Rasv annab selle maitse ja pehmuse.