Kas Eestis pakutakse sellist teenust?
Esileht › Ilu ja tervis › Hambaravi hüpnoosis
Teema: Hambaravi hüpnoosis

Ei.

Hambaravi hüpnoosis – ka huvitaks teema
ehk keegi ikka on tegema hakanud?

Milleks see hüpnotiseerimine hammaste ravimise ajal vajalik peaks olema?

Kui otsite hambaravikabinette, kelle palgal on kohapeal ka hüpnotisöörid, siis sellist kompleksteenust vist ikka ei leidu. Aga mitte keegi ei takista teid enne hambaarstile minekut ka paari hüpnoosiseanssi saada, kui arvate, et see teid aitab.
Milleks see hüpnotiseerimine hammaste ravimise ajal vajalik peaks olema?
Hirmu leevendamiseks. Mõni inimene läheb täitsa paanikasse. Aga hüpnoos ei pruugi kõigile sobida.
Siin on ülevaade, mida võiks sellise hirmuga ette võtta:
http://cardens.ee/kuidas-valtida-hirmu-hambaravi-ees-2/

Ma ei saa küll aru, kuidas mõni hambaravikabinet saaks võtta vastutuse, et hakkab hüpnoosi all ravi tegema, kuna seda ei tea kunagi, kellele see mõjub või mitte. Ka ei võta hüpnoos ju valu ära. Sedatsioonis hambaravi tehakse küll ja see peaks väga hästi mõjuma. Oled küll ärkvel, aga rahulik. Mul on sellega tehtud silmalaugude operatsioon, olin täiesti rahulik.

Narkoosis tehakse, kui hirm on väga suur. Narkoosist taastumine on muidugi mõnevõrra ebamugav, aga vähemalt saab ühekorraga tehtud palju rohkem kui mitu korda hirmust värisedes.
Hüpnoosravi Eestis ei kasutata eriti kuskil. Need, kes teevad, on mittearstid, st õppinud psühhiaatrid seda meetodit oma ravis ei kasuta.

Narkoosis tehakse, kui hirm on väga suur. Narkoosist taastumine on muidugi mõnevõrra ebamugav, aga vähemalt saab ühekorraga tehtud palju rohkem kui mitu korda hirmust värisedes.
Hüpnoosravi Eestis ei kasutata eriti kuskil. Need, kes teevad, on mittearstid, st õppinud psühhiaatrid seda meetodit oma ravis ei kasuta.
Minu üks tuttav käib hambaarstil rahustitega. Keerab miski korraliku tabletikokteili sisse, siis kõike kergem taluda. 🙂

Minu üks tuttav käib hambaarstil rahustitega. Keerab miski korraliku tabletikokteili sisse, siis kõike kergem taluda.
Minul oli ükskord juhus, et selline kokteilitarvitaja jäi seal hambaravis üldse magama ja pidin tükk maad ootama, sest ei suutnud toolist lahkuda ja viidi kuskile arstide tuppa toibuma.

Mina ka kardan jubedalt hambaarsti aga see hetk kui tehakse tuimestav süst ja enam poolt nägu ei tunne, mu hirm kaob, sest tean, et valu ei tunne.

Esileht › Ilu ja tervis › Hambaravi hüpnoosis