Hei! Kas keegi kasutab juhtmevaba hambavahepuhastajat (irrigaator)? Kas on efektiivne? Tasub osta? Millist mudelit kasutate?
Teema: Hambavahepuhastaja (irrigaator)

Kasutan. Mugavam, kui hambaniidiga teha. Waterpic 560.

Mul on juba aastaid Philipsi oma. Vähem kui aasta sain kasutada, kui enam tööle ei läinud. Garantii korras vahetati ära ja pärast seda on nüüd mitu aastat töötanud väga korralikult. On küll mõtekas ost, kuna otsi saab vahetada ja kaua peab vastu.

Kunagi ostsin hambaarsti soovitusel, Philipsi oma.
Ei meeldinud. Meeldivad väikesed hambavahe harjad rohkem, tulemus on parem.

meil on. hambaarst jõuliselt soovitas, aga kuna rahast oli kahju, siis ei ostnud eestist vaid tellisin välismaalt, nii tuli ca 6x odavam.
kasutuskogemus: ei kõlba kuhugi. või ei oska lihtsalt meie peres ükski inimene seda kasutada. niipea kui tööle vajutad, tuleb sealt tugev veejuga välja ja 99,99% juhtudest satub sinna, kuhu ei peaks minema (silma, näkku, riietele jne).paak saab selle valesse kohta pritsimisega ka kiiresti tühjaks.
igaljuhul meil see masin seisab nüüd hetkel. plaanin talle hoopis puhastusvahendit sisse panna ja hakata sellega vuugivahesid puhastama vannitoas. sinna ehk kõlbab.

On olemas ja olen kasutanud, aga niiditamist ei asenda paraku miski. Hambavaheharju kasutan ka, aga isegi need ei asenda niiti. Nii kahjuks on.

Kasutan 3 x päevas. Käsil juba teine masin. Väga efektiivne, eemaldab toidujäätmed ka sealt, kuhu hari ei ulatu. Hambaniit ei ole nii mugav ja tõhus. Suu on alati värske ja hambad säravad. Seekord ostsin siit selle ja olen väga rahul: https://www.irrigaator.ee/toode/juhtmevaba-hambavahede-puhastaja-we-smile/

Minul on juhtmevaba Waterpik.
Enne tuleb otsik hambavahesse suunata ja alles siis aparaat tööle panna. Suu tuleb koomal hoida ja pea all, et vesi saaks välja voolata ning igale poole ei pritsiks. Midagi keerulist selle kasutamises ei ole.
Küll aga ei asenda see hambaniiti. Kui proovite, näete ise visuaalselt, et hambavahede tasapind tuleb eraldi üle nühkida.

Hambavaheharjad on ka head asjad. Neid on eri läbimõõtudega.

On olemas. Kasutas ainult laps, siis kui tal olid breketid. Mina vist proovisin ühe korra. Enam ei mäleta, mis ei meeldinud. Äkki oli hambakaeltele valulik?

On olemas. Kasutas ainult laps, siis kui tal olid breketid. Mina vist proovisin ühe korra. Enam ei mäleta, mis ei meeldinud. Äkki oli hambakaeltele valulik?
Valulikud on alguses kõik hambavahede puhastamiseks mõeldud meetodid. Tegelikult võib ka elektriline hambahari olla alguses valus ja ebamugav.
Võtab paar-kolm päeva, kuniks igemed harjuvad ja pärast seda enam valulikkust ega veritsust pole.

Huvitav, kas paljud inimesed niiditavad? Ma ise ei.

Huvitav, kas paljud inimesed niiditavad? Ma ise ei.
Mina ka mitte, ei ole see hambaniit eestlastesse juurdunud veel. Seetõttu ei saa seda asja ka päris nii võtta, et ega see hambaniiti ei asenda – kui niiti nagunii ei kasuta, siis on see irrigaator ju igal juhul kasulik vidin.

Ma niiditan ja hate it. Tõesti mõtlen sellele masina proovimisele..

Ega keegi ju otseselt niiditamist armasta või õudselt nauditavaks tegevuseks pea. Seda tuleb teha, et oma hammaste tervist kaitsta. Kas siis halb hingeõhk, lagunevad hambad ja nende parandamine oleks ühestki otsast meeldivam taluda? Niiditamine tuleks endale harjumuseks teha. See võiks olla sama elementaarne nagu pärast vetsus käimist tagumiku pühkimine.
Inimestel, kellel on kalduvus parodontiidile, peavad kindlasti niiditama ja igapäevaselt ja elu lõpuni.

Olen seda masinat kasutanud nüüd 3 nädalat ja tõsiselt mõtlen, kuidas ma küll enne ilma selleta hakkama sain. Mina igatahes olen väga rahul.

Kes te kasutate, kas olete omale ostnud kalli kukilt Eestist või tellinud odava näiteks amazonist? Vaatan, et hinnavahe on ikka päris meeletu.

Mul on Amazonist. Keskmisest pehmem režiim on täitsa piisav, meeldiva tunde jätab.
Hambavahed on mul megakitsad, isegi niiti peab valima, ka kõige peenemad harjakesed ei lähe vahele. Niiditan ikka, aga meeldib selline lisavariant.