https://www.youtube.com/watch?v=GKQPlCDiOL8
Juhtusin sellele videole Youtube´is. Ja jäi silma, kui heas vormis on Hanna Liina Võsa oma 36 eluaastaga ja olles just mõni aasta tagasi sünnitanud. Ja siis panna kõrvale need tema õpilased: lodevad viletsas vormis paksukesed, kelle liikumises pole vähimatki graatsiat ja kes piiksuvad laulmise asemel nagu hiirekesed. Ilma Hanna Liinata ei suudaks ma neid teismelisi lehmakesi isegi koolikontserdil näha.
Kas see ongi praegune lumehelbekeste põlvkond, kes võtab kõike tšillilt, mingit latti ise endale ei sea, rääkimata sellest, et õpetaja saaks neilt mingit kvaliteeti või taset nõuda?
Lihtsalt see erinevus särava seksika, üliheas vormis ja üliprofessionaalse Hanna Liina ja nende ülejäänud teismeliste lehmakeste vahel on lausa karjuv.
Mulle meenub film “Kevad südames”, kus 80. aastate “Palestra” stuudio tüdrukud päris kenasti tegid karaktertantsu, kuigi oli nendegi hulgas paksukesi jne. Aga on nauditav vaadata veel 30+ aastat hilje, Praeguseid lumehelbekesi Hanna Liina selja taga on piinlik vaadata.
Ja veel meenub mulle üks intervjuu, kus Hanna Liina ja/või Maria Listra kurtsid (oli see äkki mõni Anu hommikusaadetest?), et Hanna Liina kooli tüdrukutele pole tulevikus Eestis enam rakendust, sest meie muusikaliturg on nii väike ja oma näitlejad võtavad kogu töö ära. No püha müristus, kes selliste lehmakeste vaatamise eest on nõus veel raha maksma?!
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 04.01 18:27; 04.01 19:08; 04.01 19:12;