Esileht Kodunurk Hea hinnaga madratsit

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Teema: Hea hinnaga madratsit

Postitas:
Kägu

Ostsin lastele nari, vaja nüüd 90×200 madratsid. Kas keegi teab head kohta/firmat/poodi, kust saaks hea hinnaga norm kvaliteediga lastele sobivad madratsid? Sleepwell tuleb igaltpoolt otsingutega ette, aga kas on odavamat tootjat ka?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Vaata on24 lehele. Seal on igasuguse hinnaga.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kohe tuleb ikea, mul on pubekal ikea vedrumadrats.
Ise olen väga paks (150kg), minu jaoks on see madrats liiga pehme, aga normaalkaalus inimese jaoks igati ok.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen IKEA madratseid vaadanud, need mis on odavama otsa omad, on mõeldud ühepoolseks kasutamiseks, st neid ei saa pöörata. Ja seda arvestades, siis see hind ei ole midagi nii odav.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

mingi eesti tootja on päris mõistliku hinnaga, pm24.ee müüb ja küllap teisedki. sobib küll, kui ei ole väga raske inimene. naisenimega madratsid on neil, annika, tiina jne.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://www.pesapuu.ee/et/c/madratsid
Suur valik nii tava- kui erimõõte.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina oma teismelistele ostsin sellised https://www.jysk.ee/plus-pocket-coco-madrats-802-90-plco2-ee.html?nosto=nosto-page-category1 või ühele vähemalt, teise oma oli vaakumisse rulli keeratud, seal vist neid kookoskihte vahel polnud. Üks kasutab juba 3 aastat, teine 2a. Mõlemad väga korralikud. Kookos annab natuke lisajäikust ja hingavust ka.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

madratsiparadiis.ee

Tellisin oma teismelistele 5a tagasi sealt “Venus” madratsid ja väga head siiani. Teised müüvad samu madratseid, aga kallimalt.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Adv Mööbel Vesse tänaval.

0
0
Please wait...

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Esileht Kodunurk Hea hinnaga madratsit