Käisin Osturallil ja seal hakkas silma Scanpani firma pann. Kellel on sellise firma pann, mida arvate?
Teema: Hea pann
Käisin Osturallil ja seal hakkas silma Scanpani firma pann.
– Sa oled asjadest valesti aru saanud. See ei ole FIRMA, vaid rahateenimise üksus.
Firma on Hackman, Le Creuset, Abbio, Bialetti või Fiskars. JNE. (Esimese rajaja: Johan Friedrich Hackman Asutatud: 1789 ?????)
– Teine asi on see, et need Hackmanid ja Fiskarsid on pisut põhjendamatult siiski ülemakstud. Töötab see Scanpan samamoodi. Vblla on põhi pisut õhem. Ja pannide kuldreegel: MITTE KUNAGI ära lase teflonpannile külma vett peale; see tapab ta kiiresti ära. Ära üldse lase mingit vett peale, vaid oota kuni ta maha jahtub ja siis pese kui tahad. Aga piisab ka köögipaberiga ta lihtsalt puhtaks pühkida ja kestab ja kestab….Isegi, kui ta on odav, 12€ maksev pann. (näppudel on pühkimisel pisut valus, kui paberit vähe)
Oluline on veel üks asi: alati osta pann vastavalt oma pliidile. Kui gaasikas, siis gaasipliidipann, kui indukas, siis indutsioonpliidi pann (gaasikal üldse ei tööta) jne.
Teine asi on see, et need Hackmanid ja Fiskarsid on pisut põhjendamatult siiski ülemakstud. Töötab see Scanpan samamoodi. Vblla on põhi pisut õhem.
Kui Fiskars on ülehinnatud, mis siis veel Scanpani toodetest rääkida!
See ei ole FIRMA, vaid rahateenimise üksus.
SCANPAN A/S is one of the world’s leading manufacturers of non-stick cookware
Allikas: https://www.scanpan.eu/scanpan-the-company
See ei ole FIRMA, vaid rahateenimise üksus.
SCANPAN A/S is one of the world’s leading manufacturers of non-stick cookware
Ma olen oma ettevõtte parim tööaja.
Allikas: ma ise, minu cv.
– Sa oled asjadest valesti aru saanud. See ei ole FIRMA, vaid rahateenimise üksus.
Mis asja?
Misasi see siis on, kui ei ole firma? https://www.kaubamaja.ee/kodu/brandid/scanpan?gclid=EAIaIQobChMIhJbQia-p7AIVhIjVCh1h9gBlEAAYASAAEgKCdPD_BwE
kas siis on se hea pann või mitte???
Kui gaasikas, siis gaasipliidipann, kui indukas, siis indutsioonpliidi pann (gaasikal üldse ei tööta) jne.
Sildi peal on kirjas, millistele pliitidele pann sobib. Kui sobib ka induktsioonipliidile, siis see alati ei tähenda, et gaasipliidile ei sobi.
Ma olen oma ettevõtte parim tööaja. Allikas: ma ise, minu cv.
Ei teagi, mis luulud sul on, aga Scanpan on reaalne Taani ettevõte.
kas siis on se hea pann või mitte???
Vaata ise.
https://www.trustpilot.com/review/www.scanpan.dk
Elu on näidanud, et ei kesta üksi pann lõpmatult, seega ei osta panni mis maksab üle 20-25 euro. Ainuke asi mida vaatan, et põhi oleks paksem (kasutan panne ka puupliidil).
Kõige etem on vana kooli malmpann, on küll raske, väga hea soojusjuhtivusega, läheb ühtlaselt soojaks. Ja on meid teeninud varsti 10 aastat.
Scanpan on väga hea pann, aga swiss diamond on veelgi parem.
Elu on näidanud, et ei kesta üksi pann lõpmatult, seega ei osta panni mis maksab üle 20-25 euro. Ainuke asi mida vaatan, et põhi oleks paksem (kasutan panne ka puupliidil).
Kõige etem on vana kooli malmpann, on küll raske, väga hea soojusjuhtivusega, läheb ühtlaselt soojaks. Ja on meid teeninud varsti 10 aastat.
aga kui on ind.pliit?
Elu on näidanud, et ei kesta üksi pann lõpmatult, seega ei osta panni mis maksab üle 20-25 euro. Ainuke asi mida vaatan, et põhi oleks paksem (kasutan panne ka puupliidil).
Kõige etem on vana kooli malmpann, on küll raske, väga hea soojusjuhtivusega, läheb ühtlaselt soojaks. Ja on meid teeninud varsti 10 aastat.
aga kui on ind.pliit?
Tefal teeb ka sellisele pliidile panne. Võta magnet kaasa ja mine poodi proovima, kui jääb põhja külge kinni – siis sobib.
Elu on näidanud, et ei kesta üksi pann lõpmatult, seega ei osta panni mis maksab üle 20-25 euro. Ainuke asi mida vaatan, et põhi oleks paksem (kasutan panne ka puupliidil).
Kõige etem on vana kooli malmpann, on küll raske, väga hea soojusjuhtivusega, läheb ühtlaselt soojaks. Ja on meid teeninud varsti 10 aastat.
aga kui on ind.pliit?
Tefal teeb ka sellisele pliidile panne. Võta magnet kaasa ja mine poodi proovima, kui jääb põhja külge kinni – siis sobib.
Fiskarsil on malmpann, mis kaetud ja töötab induktsiooniga. Maalima parim.
nt
https://www.fiskars.eu/products/cooking/pans-casseroles/norden-cast-iron-frying-pan-26cm-1026569
ja
Käisin Osturallil ja seal hakkas silma Scanpani firma pann.
– Sa oled asjadest valesti aru saanud. See ei ole FIRMA, vaid rahateenimise üksus.
Firma on Hackman, Le Creuset, Abbio, Bialetti või Fiskars. JNE. (Esimese rajaja: Johan Friedrich Hackman Asutatud: 1789 ?????)
– Teine asi on see, et need Hackmanid ja Fiskarsid on pisut põhjendamatult siiski ülemakstud. Töötab see Scanpan samamoodi. Vblla on põhi pisut õhem. Ja pannide kuldreegel: MITTE KUNAGI ära lase teflonpannile külma vett peale; see tapab ta kiiresti ära. Ära üldse lase mingit vett peale, vaid oota kuni ta maha jahtub ja siis pese kui tahad. Aga piisab ka köögipaberiga ta lihtsalt puhtaks pühkida ja kestab ja kestab….Isegi, kui ta on odav, 12€ maksev pann. (näppudel on pühkimisel pisut valus, kui paberit vähe)
Oluline on veel üks asi: alati osta pann vastavalt oma pliidile. Kui gaasikas, siis gaasipliidipann, kui indukas, siis indutsioonpliidi pann (gaasikal üldse ei tööta) jne.
Kuule tõesti! Ole hea selgita, mis see Scanpan siis on, kui see ei ole konkreetse firma nimi?
Muus osas on su nõuanded (ära lase külma vett peale ja osta õige pann vastavalt oma pliiditüübile) väga head ja kuluvad algajale kokkajale kindlasti ära. Minu jaoks on need algteadmised 35+ aastat olemas, sest just nii kaua olen ma oma perele süüa teinud.
Elu on näidanud, et ei kesta üksi pann lõpmatult, seega ei osta panni mis maksab üle 20-25 euro.
Sama siin, eriti kui ei taha, et pann oleks liiga raske, nagu malmpann. Osturallil jäi silma üks teine pann, mis oli tunduvalt odavam, kui Scanpan ja tundus samuti hea. Enamus olid ära ostetud ja ainult paar tükki oli järele jäänud.