Palun soovitage.
Eriti hea oleks veel tangu mitte kruubiga.
Teema: Hea verivorst
Retsepti tahad nüüd?
Verd saab sealt räpaselt Keskturult, soolikaid ka, üleeile ostsin.
Kui poe oma, siis Max ja Mooritsa oma oli ju Eesti parim.
Pidasin silmas ikka poe oma. Võib ka väiketootjaid, nt talusid või ökopoodide toodangut soovitada.
Korra elus olen verivorsti aidanud teha ka, aga ma olin ca kuuene ja ei mäleta suurt midagi:)
https://www.selver.ee/verivorst-suitsulihaga-saaremaa-lt-450-g
Sõime just neid, ilma igasugu lisandita olid ka väga head.
Tallinna Toidumessil valiti parimaks need verivorstid.
Pimetestis ja üle 2000 külastaja proovimise tulemus.
Proovi ära.
Sellised verivorstid, kus piprasus domineerib kõige muu üle (suu jääb peale söömist õhetama), mulle ei meeldi.
Mulle meeldivad Päkapiku verivorstid (Ranna-Rootsi) – hea maheda (mitte liga piprase) maitse ja peene struktuuriga sisu on neil minumeelest, pealt aga küpsevad ruttu krõbedaks. Need on mõeldud lastetooteks vist tegelikult, aga ju ma siis olengi lapseliku maitsemeelega.
Kui ökot, siis Sir Loin vorste võid proovida.
Tallinna Toidumessil valiti parimaks need verivorstid.
Pimetestis ja üle 2000 külastaja proovimise tulemus.
Proovi ära.
Vaatasin just, et need Saaremaa verivorstid suitsulihaga, mida me sel sügisel esimest korda proovisime ja väga meeldisid, valiti samal messil parimaks eelmisel aastal 🙂
Matsimoka