Teema: Head rinnahoidjad
Palun soovitage täiesti lollikindlaid rinnahoidja firmasid, mis päriselt istuvad, toestavad ja hoiavad rinda paigal.
Mul täiesti tavaline 75 B. Mul on ca 100 paari rinnahoidjaid, kuid sobivad vaid ühed. Neid ma ka igapäevaselt kannan, ehkki näevad juba inetud ja peetud välja.
Teised rinnahoidjad (mille seas on ka n-ö kuulsaid variante) ei ole üldse mugavad. Lisaks, pikutades vajub üks rind pesust välja. Halvimal juhul tikub rind tavaasendis olles ülevalt välja.
Kunagi 5-10 aastat tagasi sai koguaeg Stockmanni hulludelt päevadelt mingi firma rinnahoidjaid ostetud. Need olid veatud ja hoidsid kõik paigal. Nime enam kahjuks ei mäleta, aga suht odav firma oli. Enam seda firmat ei ole.
Tuttav mure. Mulle sobib mõni üksik Esprit mudel ja mõni üksik Triumphi mudel. Viimati leidsin Ohoo outletist sobiva rinnahoidja- täiesti tundmatu firma.
Mul olid samad mured. Nüüd kannan vaid seamless rinnahoidjaid ja ka spordiosakonnast leitud rinnahoidjaid. Viimaseid on ka väga ilusaid ja üldse mitte sportliku väljanägemisega. Seljas mugavad, tiss välja ei kuku kuskilt, ei pigista ja ei sooni jne. H&Mil on ilusad spordirinnahoidjad.
Mida on b korvi toestada või hoida.
Sa ju ikka proovid neid enne ostmist? Oled ära mõõtnud oma rinnaaluse ja rinna?
Kas on vales suuruses rinnahoidja, kui rind sealt välja tuleb? Mul pole kunagi sellist probleemi olnud.
Mul on Triumphi pesu. Samas sealt ka kõik ei sobi. Eriti nõme on siis, kui poes vaatad, et sobib, ostad selle 50+ eurot maksva rinnahoidja ning siis pärast kandes avastad, et ikka ebamugav.
Miks ei ole? Ehkki B-korv, siis rinnad on mul üsna rasked ja sageli ka valulikud. Ilma rinnahoidjata on näiteks väga ebamugav ja valus olla. Lisaks, olen mitu last imetanud ja vanust on ka omajagu. Miks ei peaks sellist rinda toestama?
Selles probleem ongi, et proovides sobivad. Aga tegelik sobivus selgub alles siis, kui reaalselt kandma hakkad. Ega poes proovides ju ei tea, et pikutades rind korvist välja vajub või pikemal käimisel hakkavad ülevalt välja turritama või et liigutamisel ei seisa traksid kohe mitte kuidagi õlgadel – timmi neid palju tahad.
Kui külili olles rind välja vajub, siis on lõige vale, vali endale baconette lõikega rinnahoidja, see on korvide vahelt kõrgemalt kinni ja hoiab rinna korvis.
Ja need, kes siin tänitavad, et mida B korvil üldse hoida on, te ei tea, et inimesed on erinevad ja nende rinnad on erinevad? B korv ei tähenda automaatselt prinki rinda, kõigil on erinev rinnakude ja erinev nahk, mõnel pringim, mõnel pehmem.
Miks ei ole? Ehkki B-korv, siis rinnad on mul üsna rasked ja sageli ka valulikud. Ilma rinnahoidjata on näiteks väga ebamugav ja valus olla. Lisaks, olen mitu last imetanud ja vanust on ka omajagu. Miks ei peaks sellist rinda toestama?
Selles probleem ongi, et proovides sobivad. Aga tegelik sobivus selgub alles siis, kui reaalselt kandma hakkad. Ega poes proovides ju ei tea, et pikutades rind korvist välja vajub või pikemal käimisel hakkavad ülevalt välja turritama või et liigutamisel ei seisa traksid kohe mitte kuidagi õlgadel – timmi neid palju tahad.
Aga kui sul on 100 paari, mis ei sobi, siis sa ju tead, mis lõiget mitte osta. Midagi jääb ju ikka valikusse siis.
Lindex t-särgi rinnahoidjad.
Need Lindexi omad oma mu arust üliebamugavad.
Aga kui on probleem, et rinnakorvist pealtpoolt ka rinnad välja turritavad, äkki siis on liiga väike korv?
Change pesu. Need on nii mugavad ja vastupidavad. Mul on neid üsna mitu komplekti ja enne tahaks uusi, kui need ära kuluvad.
Mina olen Change’i pesu ka ostnud. Seal poes neiud mõõdavad sind üle jmt. Väga hea teenindus. AGA pärast oli vähemalt mul ikka ebamugav olla, soonis liialt. Mul hakkab paljude rinnahoidjate puhul sealt soonima, kus traadid vastu rinnakorvi toetuvad. Lisaks läksid aluspüksid pesus kiiresti koledaks, kuigi pesin neid käsitsi.
Need Lindexi omad oma mu arust üliebamugavad.
Aga kui on probleem, et rinnakorvist pealtpoolt ka rinnad välja turritavad, äkki siis on liiga väike korv?
Minul on suur ja rippuv rind, sobivad väga hästi dahlia, enne oli diva. Kujutasin ette, et väiksele sobib ammugi.
Mina olen Change’i pesu ka ostnud. Seal poes neiud mõõdavad sind üle jmt. Väga hea teenindus. AGA pärast oli vähemalt mul ikka ebamugav olla, soonis liialt. Mul hakkab paljude rinnahoidjate puhul sealt soonima, kus traadid vastu rinnakorvi toetuvad. Lisaks läksid aluspüksid pesus kiiresti koledaks, kuigi pesin neid käsitsi.
Mul sama lugu Triumphi ja Changega, soonivad. Pärast Lindexit pole viitsinud midagi otsida enam.
Ka ei leia sobivat, olen loobunud otsimast. Tellin Hiinast, vähemalt pole rahast kahju, kui jälle ei sobi. Kvaliteet on loomulikult jura.
Lise Charmel parim. Olen ka 75B ja mitukümmend aastat tellin netist lihtsalt selle suuruse ja vastab imeliselt. Ilus ja naiselik ka! Mina tellin välismaalt, aga Eestis muidugi ka.
https://www.intimo.ee/tooted-lise-charmel/
Chantelle on parim, enne oli Triumph aga see ikka kehvem
Kust laia õlapaelaga tellite?
või ostate Eestis?
või ostate Eestis?
Ei osta Eestist eriti, tavaliselt mingitel kampaaniaperioodidel panen filtrisse oma kaubamärgi ja suurused, kasutan erinevaid suuri e-poode. Kui ikka väga hea mudel on juhtunud, olen juurde tellinud ka teist värvi sama mudelit või täpselt sama, kui soodustuses. Kaubamaja e-poes on ka mugav otsing.
Miks peaks ühe rinnahoidja peale raiskama 150€? Rinnahoidja eest üle 30 ja alukate eest üle 10 maksa! Enamasti ostan Prismast.
ei kanna rinnahoidjat pärast seda, kui avastasin need seamless asjad. Sama häda oli alati – proovid rinnahoidjat, rõõmustad et sobib, ja kandma hakates ikkagi jube ebamugav.
ei kanna rinnahoidjat pärast seda, kui avastasin need seamless asjad. Sama häda oli alati – proovid rinnahoidjat, rõõmustad et sobib, ja kandma hakates ikkagi jube ebamugav.
Mis ASJADEST sa räägid?
Mis ASJADEST sa räägid?
ära karju. Räägin kuna ei nimetaks seda “asja” või “eset” ei rinnahoidjaks ega ka topiks.
Miks peaks ühe rinnahoidja peale raiskama 150€? Rinnahoidja eest üle 30 ja alukate eest üle 10 maksa! Enamasti ostan Prismast.
Jube.
Mis ASJADEST sa räägid?
ära karju. Räägin kuna ei nimetaks seda “asja” või “eset” ei rinnahoidjaks ega ka topiks.
Endiselt ei saa aru, millistest asjadest sa räägid. On olemas seamless rinnahoidjad, aga paistab, et sa ei pea neid silmas, sest need on täitsa tavalised rinnahoidjad.
TA olen. Seamless rinnahoidjad ei sobi. Ma eelistan kanda tugikaartega ja kerge push upiga rinnahoidjaid. Seamlessidel selliseid asju ei ole.
https://changelingerie.ee/collections/t-shirt-rinnahoidjad/products/fleur-push-up-wireless-2
Ostsin ise just ja olen väga rahul. Olen aastaid tugikaarteta rinnahoidjaid ostnud ja need on ühed parimaid. H&Mi omad on ka normaalsed, aga sama mugava otsa pole sattunud. Sealt meeldivad mulle ainult kolmnurksed, sitside-satsideta, polsterdatud variandid, nagu nt see:
https://www2.hm.com/en_eur/productpage.1084229015.html
https://changelingerie.ee/collections/t-shirt-rinnahoidjad/products/fleur-push-up-wireless-2 Ostsin ise just ja olen väga rahul. Olen aastaid tugikaarteta rinnahoidjaid ostnud ja need on ühed parimaid.
Ma ei taha selliseid, mis rinna lamedaks vajutavad.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.