Esileht Ajaviite- ja muud jutud Head söögikohad Pärnus

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 33 )

Teema: Head söögikohad Pärnus

Postitas:
Kägu

Palun nimetage häid söögikohti Pärnus. Piiranguteta. Selles mõttes, et võib olla mingi rahvusköök, aga võib olla ka mõni tavatoitu pakkuv söögikoht.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Head sööki võid Pärnus saada, aga head teenindust paraku mitte. Ma ei tea, mis sel Pärnul viga on, aga no ei ole teeninduskultuur sinna linna veel jõudnud. Ilmselt on probleemiks sesoonsus – suvel on vaja palju tööjõudu, keda keegi ei vali ja ei koolita, sest muidu oled lihtsalt ilma ja talvel on valida nende hulgast, kes linna jäävad ja olemas on ja neid ka juba ei muuda. Reaalselt võttes omanikke ei huvita. Parimad näited on ses vallast sellised, kus suvisel nädalavahetusel lähed kesklinna söögikohta ja hoolimata sellest, et vabu laudu on lademeis ei laeku teenindaja veerand tunni jooksul lauda ja kui siis laekub, selgub, et nad tellimusi ei võta, sest köök on juba üle koormatud. Ja soovitavad talvel tagasi tulla! Või vale toiduga lauda jõudev teenindaja, kes märkuse peale teatab, et eks ta siis läheb vaatab, kas seda õiget toitu üldse saabki täna. Või kui lihale soovitud küpsusastet paludes teatatakse nipsakalt, et kokk teeb sellise nagu alati. Ma käin väga tihti Pärnus ja ma võiks seda loetelu jätkata veel lehekülgede kaupa.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma käin väga tihti Pärnus ja ma võiks seda loetelu jätkata veel lehekülgede kaupa.

Tahaks nähe kasvõi ühte lehekülgegi.
Aga vist ei tule sedagi…

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Halva teeninduse suudan üle elada. Küll aga tahaks tõsiselt maitsvat ja rikkalikku söögielamust.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küll aga tahaks tõsiselt maitsvat ja rikkalikku söögielamust.

Keegi ju ei tea, mida see sinu jaoks tähendab.
Mõni saab esimest korda elus rostbiifi ja kukub erutusest pikali, teine saab vorstikujulisest kaalika-porgandivormist orgasmi ja otsustab veganiks hakata; “tõeliselt maitsev ja rikkalik” vast ei kirjelda mitte midagi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küll aga tahaks tõsiselt maitsvat ja rikkalikku söögielamust.

Keegi ju ei tea, mida see sinu jaoks tähendab.
Mõni saab esimest korda elus rostbiifi ja kukub erutusest pikali, teine saab vorstikujulisest kaalika-porgandivormist orgasmi ja otsustab veganiks hakata; “tõeliselt maitsev ja rikkalik” vast ei kirjelda mitte midagi.

Mulle maitseb kõik, mis on hästi tehtud. Sellegipoolest võiks panna mõned head söögikohad kirja. Eks ma siis vaatan, kas lähen ühepajatoitu või rostbiifi sööma.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellegipoolest võiks panna mõned head söögikohad kirja. Eks ma siis vaatan, kas lähen ühepajatoitu või rostbiifi sööma.

Sellise suhtumise peale ei pane sulle keegi midagi kirja.
See, muideks, on ka üks põhjuseid, miks sul sõpru pole.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellegipoolest võiks panna mõned head söögikohad kirja. Eks ma siis vaatan, kas lähen ühepajatoitu või rostbiifi sööma.

Sellise suhtumise peale ei pane sulle keegi midagi kirja.
See, muideks, on ka üks põhjuseid, miks sul sõpru pole.

?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui ma suppi tahan,lähen teatrikohvikusse. Kui lõunaks praadi, siis kas Sweet Rosiesse või MUM-i. (Edelweisis käisime varem, enam mitte, lõunapraad on päris kole olnud viimased korrad.) Aga siin ei ole midagi otseselt toiduelamusega tegemist, selle sain vist viimati maaturu kohvikust üldse. Lihtsalt töötan kesklinnas, need on lähemad kohad kus lõunal käia. Üldiselt on igal pool üsna maitsev toit olnud ja ka teenindusele ei ole midagi kuskil ette heita. Teisalt ma olen ise üsna normaalne klient ka, võibolla sellepärast.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ilmselt tahetakse ikka peene restorani nimesid.Ei käi restoranides söömas,teen kodus ise.Kui on Pärnus asjaajamisi ja aeg piiratud, siis söömiseks Männi kohvik sobiv või Portaal.Teenindus alati ok.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Villa Wesset on hea koht, Hedon SPA restoranid ka head, aga Raimond pigem kallimate killast. Siis minule veel meeldis Strandi restoran, Mon Ami ja MUM Cafes oleneb mida tellida, mõni toit on seal päris hea, aga mõnda pigem rohkem ei telliks (nt sinimerekarpidega pasta ei olnud eriti maitsev, pasta oli selline nagu nuudlid oleks lihtsalt ära keedetud ja otse potist taldrikule pandud). Kaubamajakas on hea sushi koht, seal veel Peccadello ja Da Vinci ka sellised, mida julgen soovitada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina käin Pärnus harva, siis käin tavaliselt Villa Wessetis.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilmselt tahetakse ikka peene restorani nimesid.Ei käi restoranides söömas,teen kodus ise.Kui on Pärnus asjaajamisi ja aeg piiratud, siis söömiseks Männi kohvik sobiv või Portaal.Teenindus alati ok.

Kust sa seda välja loed, et ootan vaid peente restorani nimesid? Kirjutasin ju teemaalgatuses, et pakkuda võib piiranguteta kõiki kohti, sh tavatoitu pakkuvaid söögikohti. Aga võib pakkuda ka peenemaid kohti. Peaasi, et on maitsev. Tõenäoliselt lähen nagunii mitmesse kohta sööma, kuna viibin Pärnus kaks päeva, ja vaja mitu korda süüa. Kuna ma ise elan Tallinnas, siis ei ole kuigi mõistlik vahepeal koju sööma sõita. Muidu teen ka ise kodus süüa.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Piparmünti võin kiita.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu meelest on Pärnust just palju häid söögikohti. Hea Maa on nt üks, milles pole pidanud pettuma – ilus väike, vaikne ja hea teenindusega kohake. Samuti on väga heade lõunapakkumiste kui ka põhimenüüga Kalamajakas (uues turu hoones). Villa Wesset, Piparmünd, Rannahotelli restoran ja uuematest kindlasti Mon Ami! 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina kiidaks veel Tallinna väravate juures olevat Bum Bumi. Toidud väga suured, palju värsket salatit, hinnad väga head. Ka ei kurda ma sealse teeninduse üle ja atmosfäär ka mõnus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meie pere eelistab Piparmünti ja Mahedikku. Villa Wettetis ja Supelsakstes meeldib ka.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aitäh kõikidele, kes võtsid vaevaks otse küsimusele vastata. Nüüd on infot küll ja veel. Vaatan huvi pärast menüüd enne läbi ja valin paar kohta välja.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kalamajakas, Piparmünt, Noot, Wesset, Supelsaksad, Hea Maa

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Head sööki võid Pärnus saada, aga head teenindust paraku mitte. Ma ei tea, mis sel Pärnul viga on, aga no ei ole teeninduskultuur sinna linna veel jõudnud. Ilmselt on probleemiks sesoonsus – suvel on vaja palju tööjõudu, keda keegi ei vali ja ei koolita, sest muidu oled lihtsalt ilma ja talvel on valida nende hulgast, kes linna jäävad ja olemas on ja neid ka juba ei muuda. Reaalselt võttes omanikke ei huvita. Parimad näited on ses vallast sellised, kus suvisel nädalavahetusel lähed kesklinna söögikohta ja hoolimata sellest, et vabu laudu on lademeis ei laeku teenindaja veerand tunni jooksul lauda ja kui siis laekub, selgub, et nad tellimusi ei võta, sest köök on juba üle koormatud. Ja soovitavad talvel tagasi tulla! Või vale toiduga lauda jõudev teenindaja, kes märkuse peale teatab, et eks ta siis läheb vaatab, kas seda õiget toitu üldse saabki täna. Või kui lihale soovitud küpsusastet paludes teatatakse nipsakalt, et kokk teeb sellise nagu alati. Ma käin väga tihti Pärnus ja ma võiks seda loetelu jätkata veel lehekülgede kaupa.

Nimeta need kohad siis ära, kus sellise teeninduse osaks said, teaks vältida. Ilmselgelt ei päde see üldistav ja halvustav kommentaar kõikide Pärnu söögikohtade osas. Pärnakana tahan küll öelda, et on nii ja naasuguseid kohti, aga eks peab ise kõhutundega tunnetama, kus tehakse südamega asja ja kus aetakse hoolimatult suvepappi kokku. Veel soovitaks virisejatele tulla Pärnusse ka talveperioodil, siis on restoranides õhku ja ruumi ning teenindus põhiteenindajate õlul.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teeninduse kohta ütlen vaid seda, et mõni inimene kipub alati ja igal pool saama kehva teenindust. Minul näiteks seda probleemi pole, paar üksikut juhtumit elus, aga ka siis mitte midagi katasroofilist.
Äkki igaüks saab teeninduses seda, mida on ära teeninud? Karma? Nagu koer külale…?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina Piparmündis pettusin, toit oli halb. Võibolla sattusin lihtsalt valel ajal. Supelsaksad oli väga hea.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina Piparmündis pettusin, toit oli halb. Võibolla sattusin lihtsalt valel ajal. Supelsaksad oli väga hea.

Mis on sinu jaoks halb toit? Kas halvaks läinud toit? Kas toit mis ei maitse? Kas halvasti tehtud toit?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teeninduse kohta ütlen vaid seda, et mõni inimene kipub alati ja igal pool saama kehva teenindust. Minul näiteks seda probleemi pole, paar üksikut juhtumit elus, aga ka siis mitte midagi katasroofilist.
Äkki igaüks saab teeninduses seda, mida on ära teeninud? Karma? Nagu koer külale…?

Just, just, sa saad seda mida sa sisaldad:)

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päevase lõuna söömiseks soovitan teatri kohvikut, BumBum´i, Peccadellot. Õhtuks Kalamajakas, Piparmünt, Mon Ami. Või miks mitte ka Alexandri Pubi. Ehedalt mõnus koht toredate teenindajate ja lihtsa, kui igati maitsva toiduga. Õhkkond on ka väga lahe 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas tõesti Steffanit ei pakkunud keegi? Minu arust parim.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas just karma, aga ilmselt ei sobi mõnele lihtsalt miski. See on küll näide, aga tean nt ühte venelast, kes peab teenindust halvaks, kui ta ei saa seda vene keeles. Siis käib ja esitab kaebusi kui halb teenindus oli. Äkki on sellel postitajal ka mingid kindlad kriteeriumid.
Minu arust on kõigis minu pakutud kohtades (Wesset, MUM, Mon Ami, Da Vinci, Peccadello, Hedon, Strand) hea teenindus olnud. Mina olen elus üldse vähe halba teenindust saanud, et tõesti on halb. Minu mõistes on teenindaja halb, kui ta on nipsakas, ebaviisakas ja ülbe. Isegi kui kuskil on mõni hädisem teenindaja, siis üldiselt ei pane pahaks, sest tihti võib tegu olla õpilastega ja mõnel võib olla niigi raske alguses.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma käin päris palju väljas söömas ja teate, mulle ei meenu ühtegi korda, kus teenindaja oleks lausa alla igasugust arvestust olnud. Jah, on roogi segi aetud, on vale asja toodud, on ka vale arve olnud, on aeglane teenindus olnud jnejne, aga ma igast väiksest asjast ei lase ennast häirida, kõik on saanud kenasti selgeks räägitud. Kui ise oled viisakas, siis ei ülbitse sinuga keegi, vabandatakse pigem ja mõnikord pakutakse isegi mingit söödavat või joodavat kompensatsiooni. Loomulikult, mida uhkem ja kallim on restoran, seda paremat teenindust ootan, ja üldiselt selle ka saan. Kui Michelini restoranis keegi midagi ära vusserdaks, siis oleks hämming küll, aga minuga igatahes pole seda juhtunud.

Teemasse ka, Pärnus on mulle meeldinud Hea Maa, Lime, Piparmünt ja Wesset just selles järjekorras.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jaa, kuidas sain unustada, Lime Lounge!!!

Minul on Pärnus teenindusega enamasti ok olnud, Kalamajakas on ainult selline ülimalt uimane koht. Supelsakstes nt on aga VÄGA hea teenindus, samuti ei ole Heas Maas kunagi pettunud.

Viimased 4 aastat elan poole kohaga Pärnus ja no Steffanist olen vist 2x pitsa kaasa ostnud, viimane kord viskasin pool minema. Jah, see oli söödav aga aeg on lihtsalt edasi läinud, see oli okei pitsa siis kui mitte midagi paremat ei olnudki saada aga nüüd on võimalik suuremates linnades saada siiski ka päris pitsat ning mina nt ei suuda enam sellist suvalist pläusti endale sisse ajada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Piccadilly on ülihea! Samuti Krooni kohvik (jääb kesklinnast välja). Wesset, Piparmünt ja Raimond samuti.

/Pärnakas.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 33 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Head söögikohad Pärnus

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.