Esileht Ajaviite- ja muud jutud Head söögikohad Pärnus

Näitan 3 postitust - vahemik 31 kuni 33 (kokku 33 )

Teema: Head söögikohad Pärnus

Postitas:
Kägu

Pigem Pärnus ikka väga hea teenindus, Tallinna tuttavad alati imestavad kui hea teenindus siin on. Mina soovitan Hea Maa, Piparmünt, Supelsaksad, Mum, Mon Ami, Kalamajakas, Villa Wesset. Häid kohti kindlasti veel, aga hetkel tulid need pähe.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Supelsaksad on minu jaoks üle haibitud – tavaline teenindus, neiud kleidikestes olid viimati viisakad küll, nagu igal pool. Toit ei maitsenud, aga muidugi ma olen seal käinud vaid paar-kolm korda.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Supelsaksad on minu jaoks üle haibitud – tavaline teenindus, neiud kleidikestes olid viimati viisakad küll, nagu igal pool. Toit ei maitsenud, aga muidugi ma olen seal käinud vaid paar-kolm korda.

Elan sellest paar maja eemal ning olen samuti vaid kolm korda käinud. Pettusin juba esimesel korral, aga uskusin et ehk ebaõnn. Kõik ju kiidavad. Kolm korda järjest kehva toitu saada ei saa aga juhus olla. See on koogi söömiseks hea koht, need on seal head juhul kui värsked letis on. Muidu soovitan selles piirkonnas igal juhul enne Wessetit, Raimondit või Piparmünti. Nendes saab mingi elamuse ka.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Näitan 3 postitust - vahemik 31 kuni 33 (kokku 33 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Head söögikohad Pärnus

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.