Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 111 )

Teema: dcba

Postitas:
Nugis

Unustage ära sõna otsima.

0
-10
Please wait...

Postitas:
K4gu

No mis sõna sa siis selle asemel kasutaksid? Kuidas need vanemad su mehetuse probleemi siis ometigi lahendama peaksid?

+12
0
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
karmauhh

Johhaidii, nohh! MIDA sa ometi tahad siis? Mitte midagi ei saa aru, suht segast teksti kirjutad, teiste kommentaare tõlgendad absurdselt. Sul aju nagu moodustab mingeid veidraid seoseid, millest ainult sina ise aru saad.

Palun, kirjelda selgelt ja lühisõnaliselt, mida sinu vanemad oleksid pidanud teisiti tegema ja kuidas käituma, et sa nendega rahul oleksid.

P. S. Ei kujuta küll ette, mis see põnev ja spetsiifiline karjäär sul on, aga tundub ebausutav. Igatahes ei saa sinu igapäevatöö olla kuidagi seotud kirjaliku eneseväljenduse ega inimestega suhtlemisega, sest noh…

+16
-1
Please wait...
Postitas:
kerstin84

Olen vaene vanapiiga, poisid teevad mulle liiga…

Äkki see “sportlik” on meikimata, naturaalset värvi poisipeaga ning riietusstiil ülikonservatiivne retro – ei säärt, dekolteed ega natuke paljastatud selga. Värvidest sobivad pruun, beež, hall ja tumesinine. Pere võib olla hea, aga kui ise igav nagu betoonsein, siis ei paku tõesti kellelegi huvi.

Mine mõne stilisti juurde, kes su ära tuunib ja sõbrannadega välja seda kõike näitama. Vaata kas hakatakse tähelepanu pöörama. Kui siis ka mitte, no see tähendab, et lootusetu värk.

+8
-9
Please wait...
Postitas:
K4gu

Tead, kui inimene on lahke, sõbralik ja suhtlemisaldis, siis võib ta ka välja näha igav nagu betoonsein, ikka leitakse üles.

Kui on selline pirtsakas vinguviiul nagu teemaalgataja, siis võib ta ennast kasvõi kuldseks võõbata, ikka ei aita.

+16
-1
Please wait...
Postitas:
tellis

Olen vaene vanapiiga, poisid teevad mulle liiga…

Äkki see “sportlik” on meikimata, naturaalset värvi poisipeaga ning riietusstiil ülikonservatiivne retro – ei säärt, dekolteed ega natuke paljastatud selga. Värvidest sobivad pruun, beež, hall ja tumesinine. Pere võib olla hea, aga kui ise igav nagu betoonsein, siis ei paku tõesti kellelegi huvi.

Mine mõne stilisti juurde, kes su ära tuunib ja sõbrannadega välja seda kõike näitama. Vaata kas hakatakse tähelepanu pöörama. Kui siis ka mitte, no see tähendab, et lootusetu värk.

Mina olin enne pereloomist üldjoontes ilmselt selline, nagu sa kirjeldad. Sportlik mulle meeldis olla (meeldib siiani), aga vihkasin igasugu tuunimist. Mäletan, et kunagi lasin huvi pärast lisaks juuste lõikamisele ka näole täismeigi teha (oli vist mingi sooduspakkumine salongis, kus ma juukseid lõikamas käisin). Aga läksin siis koju ja… Varsti pesin näo puhtaks ja mõtlesin, et tore, et proovisin, aga see pole vist ikka minu jaoks.

No ja mis sai? Sai see, et ühel hetkel tuli pereloomine siiski ette võtta.

Ma arvan, et tuuni või ära tuuni, see oleneb isiklikust eelistusest ja harjumusest, kui palju keegi tuunib või ei tuuni. Mõni ongi kogu elu “betoonsein”, sest talle sobib nii. Aga suhtumine võiks olla: “Selline ma olen – võtke või jätke…” , mitte haletsev: “Oh ma vaeseke, oh ma õnnetuke!”

+14
-2
Please wait...
Postitas:
piret005

Minu tutvusringkonnas on sellised kiiksuga tuunimata naised kõige esimesena nö mehele saanud. Üks oli eluaeg poisilik, pole elus ennast värvinud või midagi tuuninud. Aga konks on siin see, et kõigil on ka mingi sisu olemas. Näiteks see poisilik tüdruk oli kõva matkaja ja leidiski mehe ka selle pinnalt, koos nüüd matkavad. Sisutühi vingats muidugi kedagi ei leia, tuunigu või tehku mis tahab.

+13
-2
Please wait...

Postitas:
Nugis

P. S. Ei kujuta küll ette, mis see põnev ja spetsiifiline karjäär sul on, aga tundub ebausutav. Igatahes ei saa sinu igapäevatöö olla kuidagi seotud kirjaliku eneseväljenduse ega inimestega suhtlemisega, sest noh…

Sinusugusel matslikul Perekooli räuskajal polegi vaja selles osas midagi ette kujutada.

0
-24
Please wait...
Postitas:
Seleina

Sinusugusel matslikul Perekooli räuskajal polegi vaja selles osas midagi ette kujutada.

M.O.T.T.

+16
-1
Please wait...

Postitas:
karmauhh

Nonoh. Ma olen ka kõrgesti haritud, karjääriga, aga ka abielus ja pereema.  Mees tundis mu vastu huvi ilma vanemate abita ja initsiatiiv kõigi meie ühise elu järjestikuseks etappideks tuli ka mehe poolt. Sinu konservatiivset maailmavaadet arvestades peaks see ju täpselt see “õige” elutee olema.

Kuidas mul see õnnestus ja kuidas valdaval enamikul tavalistest naistest õnnestub?
Äkki on kuidagi seotud sellega, et me nt ei nimeta võõraid inimesi suvaliselt prostituutideks, matsideks ega räuskajateks?

+20
-2
Please wait...
Postitas:
Nugis

Nonoh. Ma olen ka kõrgesti haritud, karjääriga, aga ka abielus ja pereema.  Mees tundis mu vastu huvi ilma vanemate abita ja initsiatiiv kõigi meie ühise elu järjestikuseks etappideks tuli ka mehe poolt. Sinu konservatiivset maailmavaadet arvestades peaks see ju täpselt see “õige” elutee olema. Kuidas mul see õnnestus ja kuidas valdaval enamikul tavalistest naistest õnnestub? Äkki on kuidagi seotud sellega, et me nt ei nimeta võõraid inimesi suvaliselt prostituutideks, matsideks ega räuskajateks?

Sellisel juhul pole ka sugugi kena sõimata teist, Sinu jaoks võõrast eestlast, suvaliselt moslemiks ja mingisuguse sekti liikmeks. Absoluutselt oled mats ja räuskaja ja keeruline uskuda, et Sinusugusel üldse kõrgharidus on kui sa ei tea sedagi, et eestlased pole kunagi moslemid olnud.

0
-17
Please wait...

Postitas:
karmauhh

Oookkeeiiiii. Äkki avaldaksid, millises ülikoolis saab kõrghariduse omandada, nii et puudub vähemalt tavatasemel teksti mõistmise oskus ja keelest arusaamine?

Kui su sõbrannal on kuldne Mercedes ja sina ostad endale ka kuldse Mercedese, siis sinu auto on samasugune nagu sõbrannal. See EI TÄHENDA, et sõbranna auto on nüüd sinu oma või et sina ise muutusid sõbrannaks.

Seda nimetatakse võrdluseks. Mõikad midagi?

+12
-1
Please wait...
Postitas:
Nugis

Oookkeeiiiii. Äkki avaldaksid, millises ülikoolis saab kõrghariduse omandada, nii et puudub vähemalt tavatasemel teksti mõistmise oskus ja keelest arusaamine?

Kui su sõbrannal on kuldne Mercedes ja sina ostad endale ka kuldse Mercedese, siis sinu auto on samasugune nagu sõbrannal. See EI TÄHENDA, et sõbranna auto on nüüd sinu oma või et sina ise muutusid sõbrannaks.

Seda nimetatakse võrdluseks. Mõikad midagi?

Mind ei huvita Sinu ajuvabad meelevaldselt tehtud võrdlused. Kelleks Sa ennast üldse pead? Ameerika presidendiprouaks? Arvad, et ainult kuldsed Mercedesed teevad Sinust kellegi kes endast niipalju rohkem võib arvata? Haridust ja teadmisi sellele Sinu mosleminäitele tuginedes Sul nagunii ei ole.

0
-22
Please wait...
Postitas:
donalola

Oh, Sa vaene lilleke pasameres – nii haritud, heast perest, kõrge moraali, kenade kommete-  ja puhta tõutunnistusega aga muudkui mõnitatakse, solvatakse, alandatakse, tänitatakse, trambitakse mutta ja hüljatakse. Keegi ei võta vaevaks piisavalt tunnustada sind, kui imelist naisterahvast, keda peaks kummardama puhtalt olemasolu tõttu. Mis vanemad need sellised küll ometi on, et isegi väärilist meest pole suutnud sulle leida. Kohutav, millises maailmas me elame!

Kapaga kaastunnet su halinale.

Ps. Psühholoogilisele nõustamisele ei ole mõelnud pöörduda?

+10
-1
Please wait...
Postitas:
Nugis

Oh, Sa vaene lilleke pasameres – nii haritud, heast perest, kõrge moraali, kenade kommete- ja puhta tõutunnistusega aga muudkui mõnitatakse, solvatakse, alandatakse, tänitatakse, trambitakse mutta ja hüljatakse. Keegi ei võta vaevaks piisavalt tunnustada sind, kui imelist naisterahvast, keda peaks kummardama puhtalt olemasolu tõttu. Mis vanemad need sellised küll ometi on, et isegi väärilist meest pole suutnud sulle leida. Kohutav, millises maailmas me elame!

Kapaga kaastunnet su halinale.

Huvitav, mis see põhjus on miks minu teema kedagi Sinusugust üldse torgib? Tulid lihtsalt oma hingesaasta minu teemasse ja minu peale välja valama?

0
-17
Please wait...

Postitas:
donalola

Tulid lihtsalt oma hingesaasta minu teemasse ja minu peale välja valama?

Olgem nüüd ausad, selleks see teema sul ju tehtud ongi, et saaksid oma hingesaasta siin kõigi teiste peal välja valada. Pead sapipritsimist ainult enda privileegiks? Nõuandeid sa ei soovi, kaastunnet ka mitte. Mina loen ajaviiteks, su verbaalne kõhulahtisus ei torgi mind küll mitte kuidagi aga see on avalik foorum – kui teiste lugemine ja kommentaarid su teemas on probleem, oleks ehk päevikusse kirjutamine lahenduseks.

+17
-1
Please wait...
Postitas:
K4gu

Sellisel juhul pole ka sugugi kena sõimata teist, Sinu jaoks võõrast eestlast, suvaliselt moslemiks ja mingisuguse sekti liikmeks.

Sul näikse olevat väga tõsine funktsionaalse lugemisoskuse puudulikkus, sest sind mitte ei sõimatud moslemiks vaid küsiti su käest, kas siis oleks parem olnud, kui vanemad oleksid NAGU moslemitel sulle mehe leidnud. NAGU. Katsu aru saada. See oli võrdlus; sobitatud abielusid on muidugi läbi aegade olnud erinevates kultuurides ja religioonides, aga moslemimaades on see praegu vähemalt tavaarusaamade kohaselt tavalisem kui mujal. (kena oleks teada, kas ka tegelikult).

Haritud inimene võiks sellisest analoogist ja võrdlusest aru saada.

+14
-1
Please wait...
Postitas:
K4gu

Haridust ja teadmisi sellele Sinu mosleminäitele tuginedes Sul nagunii ei ole.

Kallike, sinul on haridust ja teadmisi siin küll veel oluliselt palju vähem. Näe, lihtne lühike tekst, võiks peaaegu et öelda, et kasutusjuhend: https://et.wikipedia.org/wiki/V%C3%B5rdlus

Loe ja sa saad targemaks.

0
-3
Please wait...
Postitas:
K4gu

Huvitav, mis see põhjus on miks minu teema kedagi Sinusugust üldse torgib? Tulid lihtsalt oma hingesaasta minu teemasse ja minu peale välja valama?

Aga mis sinu eesmärk oli seda teemat tehes?

Oma vanemaid tagaselja sarjata ja sõimata? Kuidas SEE konservatiivsete pereväärtustega veel klapib? Oot-oot, kuskohas see kirjas oligi… Sina pead austama oma isa ja ema. Kuskohas?

Või lootsid sa, et perekoolikad liituvad sinuga su vihas ja hakkavad koos sinuga sinu vanemaid kiruma? Vaata… su vanemad on meile võõrad ja ainus asi, mida me nende kohta teame, on see, et sina süüdistad neid milleski täiesti absurdses – selles, et nad sulle meest ei ole valinud. Natuke nagu väheks jääb kaasa kirumise jaoks. Seevastu sina ise oled siin algusest peale ebameeldivalt väljendunud.

Või oli su eesmärgiks oma kibestumist ja viha sulle võõraste inimeste peale välja valada? Seda oled sa nüüd juba küllaga teinud.

Mind lihtsalt huvitab – mis on SINU eesmärk siin teemas, tegelikult?

+6
-2
Please wait...
Postitas:
K4gu

Ps. Psühholoogilisele nõustamisele ei ole mõelnud pöörduda?

Kui see tegelane siin on päriselt olemas ja mitte liba, siis oleks psühholoogiline nõustamine küll ainus asi, mis võiks aidata – aga mõnikord on inimesi, kes ei taha abi vastu võtta.

+8
-2
Please wait...
Postitas:
Nugis

Sul näikse olevat väga tõsine funktsionaalse lugemisoskuse puudulikkus, sest sind mitte ei sõimatud moslemiks vaid küsiti su käest, kas siis oleks parem olnud, kui vanemad oleksid NAGU moslemitel sulle mehe leidnud. NAGU. Katsu aru saada. See oli võrdlus; sobitatud abielusid on muidugi läbi aegade olnud erinevates kultuurides ja religioonides, aga moslemimaades on see praegu vähemalt tavaarusaamade kohaselt tavalisem kui mujal. (kena oleks teada, kas ka tegelikult). Haritud inimene võiks sellisest analoogist ja võrdlusest aru saada.

Minu funktsionaalsel lugemisoskusel pole midagi viga. Mul puudub vähimgi kohustus sellise VÕRDLUSE toonud pseudoautoriteedi kirjutatut tõsiselt võtta. Kordan – Eestis elavad eestlased ja moslemeid ei ole siin kunagi elanud ja sellest võiks haritud inimene aru saada.

0
-14
Please wait...
Postitas:
K4gu

Kordan – Eestis elavad eestlased ja moslemeid ei ole siin kunagi elanud ja sellest võiks haritud inimene aru saada.

Kordan – haritud inimene võiks aru saada, et võrdluses kasutatakse ühe – antud juhtumil olulise – tunnuse alusel sarnanevaid analooge – antud juhul sinu soovitud korraldatud abielu, mida Eestis juba sajandeit ei tunta, moslemimaades juba küll. Analoog oli muidugi irooniline, sest sa unistad just nimelt sellisest elukorraldusest (et vanemad korraldaks oma laste abiellumise) mis on rohkem omane traditsioonilistele moslemimaadele kui eestile.

+10
-2
Please wait...

Postitas:
Nugis

Kordan – haritud inimene võiks aru saada, et võrdluses kasutatakse ühe – antud juhtumil olulise – tunnuse alusel sarnanevaid analooge – antud juhul sinu soovitud korraldatud abielu, mida Eestis juba sajandeit ei tunta, moslemimaades juba küll. Analoog oli muidugi irooniline, sest sa unistad just nimelt sellisest elukorraldusest (et vanemad korraldaks oma laste abiellumise) mis on rohkem omane traditsioonilistele moslemimaadele kui eestile.

Kordan – mind ei huvita meelevaldsed, rumalad ning märatseva emotsiooni seisndis toodud võrdlused. Eestis pole kunagi moslemeid olnud. Kusjuures ma absoluutselt ei usu, et üks kõrgharidusega inimene võõrasse teemasse taoliseid rumalaid emotsioonitsevaid kommentaare läheb tegema.

0
-15
Please wait...
Postitas:
Kiira

Kordan – mind ei huvita meelevaldsed, rumalad ning märatseva emotsiooni seisndis toodud võrdlused. Eestis pole kunagi moslemeid olnud. Kusjuures ma absoluutselt ei usu, et üks kõrgharidusega inimene võõrasse teemasse taoliseid rumalaid emotsioonitsevaid kommentaare läheb tegema.

Ma ei oleks uskunud, et üks kõrgharitud inimene selliseid teemasid teeb, aga näed, elu üllatab iga nurga peal.

+14
-2
Please wait...
Postitas:
K4gu

Kordan – mind ei huvita meelevaldsed, rumalad ning märatseva emotsiooni seisndis toodud võrdlused.

Kogu su teema on meelevaldne, rumal ja märatsev, vingumise seisundis loodud.

Vasta palun küsimustele:

Kui sa oled konservatiiv, kuhu jäi reegel: “Austa oma ema ja isa”?

Mismoodi oleks pidanud sinu vanemad su elu korraldama?

Mida sa ise selle heaks teinud oled, et su elu oleks selline, nagu sa soovid?

Mida sa siit perekoolist saada lootsid?

+14
-2
Please wait...
Postitas:
Nugis

Kogu su teema on meelevaldne, rumal ja märatsev, vingumise seisundis loodud. Vasta palun küsimustele: Kui sa oled konservatiiv, kuhu jäi reegel: “Austa oma ema ja isa”? Mismoodi oleks pidanud sinu vanemad su elu korraldama? Mida sa ise selle heaks teinud oled, et su elu oleks selline, nagu sa soovid? Mida sa siit perekoolist saada lootsid?

Perekooli lõugajatele ei pea ma mittemidagi vastama.

0
-15
Please wait...
Postitas:
Siska

Head vabariigi aastapäeva!

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kati

“Heast perest haritud intelligent” on rääkinud!

+9
-2
Please wait...
Postitas:
Nugis

“Heast perest haritud intelligent” on rääkinud!

Kas siinsed sinusugused perekooli “akadeemikud” presidendilt ordeni ka said juba?

0
-10
Please wait...
Postitas:
karmauhh

Sa ju kustutasid oma teema teksti ja pealkirja ära. Aga nüüd tuled uuesti kommenteerima, et teema jälle ülespoole upitada ja ikka silma alt ära ei vajuks. Eks sa üks troll oled.

Kas ise said siis ordeni?

+2
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 111 )