Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 111 )

Teema: dcba

Postitas:
sina123

Mind häirib see, kuidas teemaalgataja kallal PK kaarnakari nokib.

Mina tunnen teemaalgatajale tema valus ja meeleheites kaasa, kuigi vanemate süüdistamine olukorras on lapsik ja näitab inimese nõrkust. Samas on see väga inimlik: isegi olen oma vanemaid palju süüdistanud ja ise lapsevanemana oma lapselt süüdistusi kuulnud.

Siinsed vastused teemaalgatajale on silmakirjalikud ja valelikud: suhetest ja abielust on kapitalismis tehtud turg, kus suurem osa ühel või teisel moel ennast partnerile suhtesse sõna otseses mõttes müüb. Väga paljudel inimestel on sest lihaletikaubandusest oksemaik suus ja ongi teinud otsuse üksikuks jääda. Väga paljud inimesed ei suuda selles inimkaubanduses osaleda. Ülejäänud jälle kannatavad, nt need, kes on turu reeglite järgi ennast müüki pannud (ja koos endaga väga sageli ka pärandatud kinnisvara ja/või oma vinge hariduse ja/või töökoha), kuid ei suuda taluda, kui partner suhtub temasse kui mööblitükki.

Teemaalgataja võib  olla küll heast perekonnast pärit, kuid on ilmselgelt ebapiisava kinnisvaraga, eks selletõttu ongi peigmeeste huvi tema suhtes leige. Lihtsalt vanemaid selles olukorras süüdistada pole vaja. Tuleb võtta vastu teadlik otsus üksikuks jääda ja üritada oma elu üksikuna nautida nii palju kui võimalik.

+4
-28
Please wait...

Postitas:
donalola

No näe, leidsidki oma hingesugulase. Sarnane ellusuhtumine ja suhtlusstiil on igatahes lootustandev märk.

+12
-4
Please wait...

Postitas:
sina123

No näe, leidsidki oma hingesugulase. Sarnane ellusuhtumine ja suhtlusstiil on igatahes lootustandev märk.

PK-stiilis kaarnanokkimine on igatahes märk täielikust lootusetusest.

+3
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilmselt ei olnud harvad ka need juhused, kui tollal pruudi ja peigmehe vanemad omavahel “diile tegid”.

Kui eestlasi silmas pead, siis maarahval on eluaeg ikka nii palju terve talupojamõistust olnud, et ilma pruudi ja peigmehe endi nõusolekuta ei saadud küll kedagi paari panna. Vastastikusest soovist hoolimata paari minna keelata, seda küll.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teemaalgataja võib olla küll heast perekonnast pärit, kuid on ilmselgelt ebapiisava kinnisvaraga, eks selletõttu ongi peigmeeste huvi tema suhtes leige.

😀
Mis sajandis te elate?

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Alustame sellest, kelle asi sa oled? Keda huvitab päriselt sinu elu, sinu tervis, sinu valikud. Luba ma vastan: Mitte kedagi ei huvita!  Sind ennast peavad need asjad huvitama. Minu ühe tütre elus on ainult kaks võimalikku miinust. Üks on kindel, ära peame surema kunagi. Teine: kui üks ütleb alataril ei ja teine jah. Tööl peab käima, aga kui sa lõpuks tööst vigane oled, kelle murekoorem sa siis oled? Kes kannatab! Mõistusega, elus tuleb kõike võtta mõistusega.

Teemaalgataja, mis su elu moto on? Tööd oled teinud, vaeva oled näinud, kus armastus on?

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teemaalgataja pole ikka veel ausalt ja sirgelt välja öelnud, mida ta tegelikult oma vanematelt ootab või ootas ja miks ta just neid süüdistab.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teemaalgataja, mis su elu moto on? Tööd oled teinud, vaeva oled näinud, kus armastus on?

Aga armastust ei tulnud, seda pole siiani Vargamäel.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga armastust ei tulnud, seda pole siiani Vargamäel.

TA on aseksuaalne ja süüdistab selles vanemaid. Minu teada aseksuaalsus pole pärilik ja isegi, kui on, mis siis? Ülejäänud elu ju normaalne, pole mingit vastikut pärilikku haigust.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida sa kogu aeg nokid seda teemat ja pealkirja ja muudad, mis ära kustutatud juba kord on?! Kogu aeg muutub 🙂  Igatepidi imelik, nii teema, pealkiri kui teemataja.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Dcba –detsibell

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Dcba –detsibell

Appi.

Te, Perekooli kopitanud kraaksujad, võiksite lõpuks minu teemast minema kaduda ja kuskil kaugemal põõsa taga edasi kraaksuda.

0
-16
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Tiaret

Ja miks seda teemat mööda kategooriaid edasi-tagasi jooksutada?

+8
0
Please wait...

Postitas:
Nugis

Ja miks seda teemat mööda kategooriaid edasi-tagasi jooksutada?

Mis see sinu asi on üldse?

0
-10
Please wait...

Postitas:
ninja

tegelt ka nagu, Nugis. mode oled või? täiesti napakas, eluvõõras teema, mis sai oodatud “kasva suureks, printsess” vastukaja, siis muutub pealkiri mingiks abcdbläölaks, siis tagasi algseks, siis kolib teise alafoorumisse, siis siia tagasi. mine magama, ärka õigel ajal üles ja ära pk vähemalt paar päeva sisse logi.

+7
-2
Please wait...

Postitas:
Nugis

tegelt ka nagu, Nugis. mode oled või? täiesti napakas, eluvõõras teema, mis sai oodatud “kasva suureks, printsess” vastukaja, siis muutub pealkiri mingiks abcdbläölaks, siis tagasi algseks, siis kolib teise alafoorumisse, siis siia tagasi. mine magama, ärka õigel ajal üles ja ära pk vähemalt paar päeva sisse logi.

No vaata kui “tore” – kuskilt pimedast koopast kargas veel üks perekooli kraaksuja välja hoolimata sellest, et teema on ammu juba lõpetatud.

0
-11
Please wait...

Postitas:
Tiaret

teema on ammu juba lõpetatud.

Ei ole ju, või sa ei oska sulgeda teemat?

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Nugis

teema on ammu juba lõpetatud.

Ei ole ju, või sa ei oska sulgeda teemat?

Perekooli kraaksujale ei anna üldse rahu juba ammu lõpetatud teema.

0
-13
Please wait...

Postitas:
karmauhh

juba ammu lõpetatud teema.

Millega see teema sul siis lõppes, said mehele või?

+10
0
Please wait...

Postitas:
Nugis

juba ammu lõpetatud teema.

Millega see teema sul siis lõppes, said mehele või?

Oiii, sina karmauhh, kes sa väitsid ennast olevat kõrgesti haritud ega teadnud isegi mitte seda, et Eesti aladel pole kunagi moslemeid elanud. Appike, mis idioot-kraaksujate kari siin Perekoolis tegutseb.

0
-12
Please wait...
Postitas:
donalola

Eesti aladel pole kunagi moslemeid elanud. Appike, mis idioot-kraaksujate kari siin Perekoolis tegutseb.

Nii purulolli väite oleksid võinud tõesti omateada jätta, mitte idiootselt siia kraaksatada. Eesti aladel on moslemeid elanud Liivi sõjast alates. Eestis on olemas isegi mošeena kasutatav islami kultuurikeskus ja sinu jaoks kindlasti täiesti uskumatuna tunduvana ka puhtast eesti soost ise moslemiks hakanud inimesed.

ps silmaringi laiendamise mõttes – “moslem” ei ole sõimusõna.

Kuni sa ise tõstad ja lohistad pidevalt oma teemat, ei ole see ilmselgelt lõpetatud.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Nugis

Eesti aladel pole kunagi moslemeid elanud. Appike, mis idioot-kraaksujate kari siin Perekoolis tegutseb.

Nii purulolli väite oleksid võinud tõesti omateada jätta, mitte idiootselt siia kraaksatada. Eesti aladel on moslemeid elanud Liivi sõjast alates. Eestis on olemas isegi mošeena kasutatav islami kultuurikeskus ja sinu jaoks kindlasti täiesti uskumatuna tunduvana ka puhtast eesti soost ise moslemiks hakanud inimesed.

Kuni sa ise tõstad ja lohistad pidevalt oma teemat, ei ole see ilmselgelt lõpetatud.

Mina võin oma teemaga teha täpselt seda mida ma tahan.

0
-6
Please wait...

Postitas:
Tiaret

Aga ikkagi, millega teema lõppes (enne kui edasi läks) või kuidas sa aru said, et lõppes?

+8
0
Please wait...

Postitas:
donalola

Kuna tegu on avaliku foorumiga, mitte sinu isikliku kemmerguseinaga, võivad sedasama teha ka kõik teised. Seega teiste foorumlaste kommentaaride “lõpetatud teemas kraaksumiseks” nimetamine ise justnimelt seda tehes, on arulage.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Nugis

Kuna tegu on avaliku foorumiga, mitte sinu isikliku kemmerguseinaga, võivad sedasama teha ka kõik teised. Seega teiste foorumlaste kommentaaride “lõpetatud teemas kraaksumiseks” nimetamine ise justnimelt seda tehes, on arulage.

Sa kohe üldse ei saa aru.

Siin on Perekooli foorum ja sellel omakorda on palju registreeritd kasutajaid (ehk inimesi nende kasutajate taga). Perekooli foorumil on alafoorumid vastavalt teemadele ja nendesse alafoorumitesse võib iga kasutaja oma teema teha. MINA tegin siia “ajaviite ja muude juttude” alafoorumisse OMA teema ja MINU teemasse tuli terve hulk Perekooli harimatuid matse räuskama ja kraaksuma. Eriti veel üks selline väidetavalt kõrgesti haritud kes ei tea, et Eestis pole kunagi moslemeid elanud. Kari trolle lendas minu teemat trollima lihtsalt. Mina ei käi teiste teemades niimoodi sigatsemas.

0
-15
Please wait...
Postitas:
AmandaRosaalie

Lisan veel, et 2011 rahvaloendusel ütlesid oma usuks islamiusu 1508 üle 15-aastast elanikku. Palju neid ei ole, aga olemas on nad kohe kindlasti.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
olli

Eesti aladel pole kunagi moslemeid elanud.

1935. aastal avati Narvas Kiriku tänaval Eesti esimene mošee. Esimene moslemi kogukond registreeriti Eestis 17. sajandil.

+3
0
Please wait...

Postitas:
donalola

MINA tegin siia “ajaviite ja muude juttude” alafoorumisse OMA teema ja MINU teemasse tuli terve hulk Perekooli harimatuid matse räuskama ja kraaksuma.

Avalikus foorumis võivad KÕIK kasutajad SINU tehtud teemat kommenteerida, samamoodi nagu SINA võid kõiki teisi teemasid kommenteerida. SINA ei otsusta, ka mitte OMA tehtud teemas, teiste kasutajate õiguste üle. Ja mis kõige hullem, kõigil on täiesti vaba voli SINU teemas sinuga mitte nõustuda ja mitte sulle takka kiita. Ainuke, kes siin kraaksub ja räuskab oled sa ise.

Eestis pole kunagi moslemeid elanud.

Hari ennast, troll!

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Katza

Antud juhul – ei ole põhjust seda uskuda.

Ikka väga on. Sul logiseb ikka päris kõvasti, terve see teema on selle tõestus. Ega need mehed nüüd nii halvad ka pole, et karistuseks sinu peaksid saama.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Tiaret

MINA tegin siia “ajaviite ja muude juttude” alafoorumisse OMA teema ja MINU teemasse tuli terve hulk Perekooli harimatuid matse räuskama ja kraaksuma.

Ja kuidas see teema vahepeal Suhete alla sattus? Mäletad ikka seda?

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 111 )