See teema on tegelikult korralik õpikunäide, kuidas toimib demagoogia. Nugis on nüüd minu sõna “moslem” mainimise peale nii pikalt ja põhjalikult kräununud, et juba hakkasidki käod talle moslemi-teemalist infot jagama. Fakt, et tegelikult pole ei mina ega keegi teine teda moslemiks pidanud, ja et Eestis elavad moslemid ei puutu üldse asjasse, on sujuvalt tähtsuse minetanud.
Mina arvan, et ta tõenäoliselt kuulubki mingisse kiiksuga kristlaste sekti, sest miks muidu sõna “moslem” nähes nii tuuri minna. Konservatiivsete vaadetega, vanemad peaksid mehe otsima, kohtlasevõitu käitumine, teiste jutu imelikult valesti tõlgendamine ja kindel veendumus, et ainult mina elan õigesti ja kõik ülejäänud on nõmedad matsid ja teevad liiga? Viitab ju kõik sellele.
Nüüd läheb travestia edasi, kõiki kommenteerijaid sõimatakse ühekaupa räuskajateks ja kraaksujateks. Teema pidi ju lõpetatud olema? Kui sa otsustasid ise oma teema ära lõpetada, miks siis ikka veel siin kommenteerimas käid?
Aga ikkagi huvitav – mis SIND, karmauhh, NÜÜD VEEL torkis, et sul oli vaja tulla tagasi minu teemasse (mis sinu jaoks on ilmselgelt nii häiriv ja loll) oma mõttetu kommentaariga? Mis asi sind vaevab? Mis viga on? Ma pole kordagi üheski sinu ega ka kellegi teise teemas siin foorumis nii lollakat ja mõttetut iba kirjutanud nagu sina minu teemas. Kas sa üldse pole võimeline vaikima kui sul tegelikult midagi konstruktiivset öelda pole ja kohe pead kraaksuma hakkama kui kellegi teemas sind, vaesekest ja nõrga närvikavaga inimest, miski (antud juhul minu jaoks täiesti arusaamatu, et mis) tohutult häirib? Kas sa üldse ei oska ennast viisakalt ja rahulikult väljendada?
Ma ei tulnud tagasi, ma pole siit kunagi ära läinudki. Arvasid, et kui mind kõigi nende aunimetuste ja üle võlli omadussõnadega õilistad, siis peletad mu minema?
Aawwwwwww….
Muidugi on see sulle arusaamatu, me juba teame, et sa väga hästi loetud tekstist aru ei saa ja ennast ka eriti arusaadavalt väljendada ei oska. Eelmistel lehekülgedel ju tõestasid seda.
Aga mina sinu kohta saan küll aru, mis sind häirib, vaevab ja torgib. Sa kohe üldse ei kannata, et sulle ei jäägi viimane sõna, eks ole? Viimane kommentaar peab sinu nimega olema, muidu jookseb su vaesekese nõrk närvikava kokku ja sõrmed hakkavad lollakat ja mõttetut iba kirjutama. Umbes sellist nagu see sinu kommentaar, mida ma praegu tsiteerin. Sa pole üldse võimeline vaikima, isegi kui sul midagi konstruktiivset öelda pole või kuidas?
Ära pabista, kui mina siit teemast kunagi minema lähen, siis sellepärast, et tüdinesin ära, mitte sellepärast, et sina käskisid.
Kraaks-kraaks! 😉