Näitan 21 postitust - vahemik 91 kuni 111 (kokku 111 )

Teema: dcba

Postitas:
Nugis

MINA tegin siia “ajaviite ja muude juttude” alafoorumisse OMA teema ja MINU teemasse tuli terve hulk Perekooli harimatuid matse räuskama ja kraaksuma.

Avalikus foorumis võivad KÕIK kasutajad SINU tehtud teemat kommenteerida, samamoodi nagu SINA võid kõiki teisi teemasid kommenteerida. SINA ei otsusta, ka mitte OMA tehtud teemas, teiste kasutajate õiguste üle. Ja mis kõige hullem, kõigil on täiesti vaba voli SINU teemas sinuga mitte nõustuda ja mitte sulle takka kiita. Ainuke, kes siin kraaksub ja räuskab oled sa ise.

Eestis pole kunagi moslemeid elanud.

Hari ennast, troll!

Huvitav, mille põrgu päralt üldse tuli kari donalola-suguseid Perekooli harimatuid kraaksakaid minu teemasse räuskama? Kas minu teema torkas teie enda räsitud egokest teatud viisil nii rängalt, et siin nii kõvasti, varsti juba neljanda lehekülje jagu, räuskama oli vaja hakata? Häiris miski või? Mis häiris? Kui te ei suuda rahulikku ja konstruktiivset tagasisidet teemale jätta, on hoopis viisakam vaikida või lasteaeda tagasi kolida.

0
-16
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
mobile

Häiris miski või? Mis häiris?

Muidugi häiris. Sest sa esitasid algses postituses (mille sa oled muidugi kustutanud – miks küll?) küsimuse ja ei ole suutnud 4 lehekülje jooksul kordagi seletada, millist käitumist sa oma vanematelt siis ootaksid, milles nemad süüdi on? Kuidas saaks tekkida arutelu ja anda konstruktiivset tagasisidet, kui TA ei soovi ühele ainsalegi küsimusele vastata? See on siiski mitmepoolne asi.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Okas

Häiris miski või? Mis häiris? Kui te ei suuda rahulikku ja konstruktiivset tagasisidet teemale jätta, on hoopis viisakam vaikida või lasteaeda tagasi kolida.

Väga ilus.

Nüüd ole nii kena, astu peegli ette ja loe see lõik endale valjusti ette. Loe mitu korda, loe niikaua kuni lõpuks ise ka aru saad, et see kukkus sul erakordselt täpse enesekriitikana välja.

+11
-1
Please wait...

Postitas:
K4gu

Kas minu teema torkas teie enda räsitud egokest teatud viisil nii rängalt, et siin nii kõvasti, varsti juba neljanda lehekülje jagu, räuskama oli vaja hakata?

Sa oled küll ainuke inimene, kes siin reaalselt räuskab – juba su teemaalgatus on räuskamine.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Nugis

Sa oled küll ainuke inimene, kes siin reaalselt räuskab – juba su teemaalgatus on räuskamine.

Oehh, veel üks räuskaja minu teemas.

0
-10
Please wait...
Postitas:
kriit

a kuule tee nüüd siis uue kasutajanimega uus libateema. sa ju ise ka näed, et siin midagi sisulist enam ei toimu. selle kraaksujaks ja räuskajaks sõimamisega ei lähe ju dialoog kuidagi edasi. üksiti võid ka mõne vaimse tervise spetsialisti poole pöörduda.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Nugis

a kuule tee nüüd siis uue kasutajanimega uus libateema. sa ju ise ka näed, et siin midagi sisulist enam ei toimu. selle kraaksujaks ja räuskajaks sõimamisega ei lähe ju dialoog kuidagi edasi. üksiti võid ka mõne vaimse tervise spetsialisti poole pöörduda.

Oi, veel üks “tarkur”.

0
-6
Please wait...
Postitas:
karmauhh

See teema on tegelikult korralik õpikunäide, kuidas toimib demagoogia. Nugis on nüüd minu sõna “moslem” mainimise peale nii pikalt ja põhjalikult kräununud, et juba hakkasidki käod talle moslemi-teemalist infot jagama. Fakt, et tegelikult pole ei mina ega keegi teine teda moslemiks pidanud, ja et Eestis elavad moslemid ei puutu üldse asjasse, on sujuvalt tähtsuse minetanud.

Mina arvan, et ta tõenäoliselt kuulubki mingisse kiiksuga kristlaste sekti, sest miks muidu sõna “moslem” nähes nii tuuri minna. Konservatiivsete vaadetega, vanemad peaksid mehe otsima, kohtlasevõitu käitumine, teiste jutu imelikult valesti tõlgendamine ja kindel veendumus, et ainult mina elan õigesti ja kõik ülejäänud on nõmedad matsid ja teevad liiga? Viitab ju kõik sellele.

Nüüd läheb travestia edasi, kõiki kommenteerijaid sõimatakse ühekaupa räuskajateks ja kraaksujateks. Teema pidi ju lõpetatud olema? Kui sa otsustasid ise oma teema ära lõpetada, miks siis ikka veel siin kommenteerimas käid?

+8
0
Please wait...

Postitas:
Nugis

See teema on tegelikult korralik õpikunäide, kuidas toimib demagoogia. Nugis on nüüd minu sõna “moslem” mainimise peale nii pikalt ja põhjalikult kräununud, et juba hakkasidki käod talle moslemi-teemalist infot jagama. Fakt, et tegelikult pole ei mina ega keegi teine teda moslemiks pidanud, ja et Eestis elavad moslemid ei puutu üldse asjasse, on sujuvalt tähtsuse minetanud.

Mina arvan, et ta tõenäoliselt kuulubki mingisse kiiksuga kristlaste sekti, sest miks muidu sõna “moslem” nähes nii tuuri minna. Konservatiivsete vaadetega, vanemad peaksid mehe otsima, kohtlasevõitu käitumine, teiste jutu imelikult valesti tõlgendamine ja kindel veendumus, et ainult mina elan õigesti ja kõik ülejäänud on nõmedad matsid ja teevad liiga? Viitab ju kõik sellele.

Nüüd läheb travestia edasi, kõiki kommenteerijaid sõimatakse ühekaupa räuskajateks ja kraaksujateks. Teema pidi ju lõpetatud olema? Kui sa otsustasid ise oma teema ära lõpetada, miks siis ikka veel siin kommenteerimas käid?

Aga ikkagi huvitav – mis SIND, karmauhh, NÜÜD VEEL torkis, et sul oli vaja tulla tagasi minu teemasse (mis sinu jaoks on ilmselgelt nii häiriv ja loll) oma mõttetu kommentaariga? Mis asi sind vaevab? Mis viga on? Ma pole kordagi üheski sinu ega ka kellegi teise teemas siin foorumis nii lollakat ja mõttetut iba kirjutanud nagu sina minu teemas. Kas sa üldse pole võimeline vaikima kui sul tegelikult midagi konstruktiivset öelda pole ja kohe pead kraaksuma hakkama kui kellegi teemas sind, vaesekest ja nõrga närvikavaga inimest, miski (antud juhul minu jaoks täiesti arusaamatu, et mis) tohutult häirib? Kas sa üldse ei oska ennast viisakalt ja rahulikult väljendada?

0
-10
Please wait...
Postitas:
MiladyWinter

Kas sa üldse ei oska ennast viisakalt ja rahulikult väljendada?

Aga sina?

Ja kus siin neid teemasid erastada saab, et muudkui “minu teema” ja “mina teema”? Tahan ka oma teemat! :’-( :’-( :’-(

+4
0
Please wait...

Postitas:
Nugis

Aga sina?

Ja kus siin neid teemasid erastada saab, et muudkui “minu teema” ja “mina teema”? Tahan ka oma teemat! :’-( :’-( :’-(

Kes sina veel oled?

0
-9
Please wait...
Postitas:
MiladyWinter

Aga sina?

Ja kus siin neid teemasid erastada saab, et muudkui “minu teema” ja “mina teema”? Tahan ka oma teemat! :’-( :’-( :’-(

Kes sina veel oled?

Kes sina veel oled?“ küsis vorst, kui oli ringi ümber uustulnuka teinud

+6
0
Please wait...

Postitas:
Nugis

Aga sina?

Kes sina veel oled?

Jäin noorele kanakullile põõsastes passimisega vahele.

Siin pole kanakulle ega põõsaid.

0
-4
Please wait...

Postitas:
MiladyWinter

Kes sina veel oled?

„Mina olen muinasjutu draakon. Aga keda sina otsid ?“

+5
0
Please wait...

Postitas:
Nugis

Kes sina veel oled?

Ikka ja jälle mõni uus kasutu kommentaar. Leia omale uus teema ja avalda seal arvamust.

0
-5
Please wait...

Postitas:
JoshuaTree

Kes sina veel oled?

Ikka ja jälle mõni uus kasutu kommentaar. Leia omale uus teema ja avalda seal arvamust.

Perekool ei peaks olema sind erutavate meedia uudiste duubeldamise koht.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Nugis

Perekool ei peaks olema sind erutavate meedia uudiste duubeldamise koht.

?

0
-5
Please wait...

Postitas:
karmauhh

Aga ikkagi huvitav – mis SIND, karmauhh, NÜÜD VEEL torkis, et sul oli vaja tulla tagasi minu teemasse (mis sinu jaoks on ilmselgelt nii häiriv ja loll) oma mõttetu kommentaariga? Mis asi sind vaevab? Mis viga on? Ma pole kordagi üheski sinu ega ka kellegi teise teemas siin foorumis nii lollakat ja mõttetut iba kirjutanud nagu sina minu teemas. Kas sa üldse pole võimeline vaikima kui sul tegelikult midagi konstruktiivset öelda pole ja kohe pead kraaksuma hakkama kui kellegi teemas sind, vaesekest ja nõrga närvikavaga inimest, miski (antud juhul minu jaoks täiesti arusaamatu, et mis) tohutult häirib? Kas sa üldse ei oska ennast viisakalt ja rahulikult väljendada?

Ma ei tulnud tagasi, ma pole siit kunagi ära läinudki. Arvasid, et kui mind kõigi nende aunimetuste ja üle võlli omadussõnadega õilistad, siis peletad mu minema?

Aawwwwwww….

Muidugi on see sulle arusaamatu, me juba teame, et sa väga hästi loetud tekstist aru ei saa ja ennast ka eriti arusaadavalt väljendada ei oska. Eelmistel lehekülgedel ju tõestasid seda.

Aga mina sinu kohta saan küll aru, mis sind häirib, vaevab ja torgib. Sa kohe üldse ei kannata, et sulle ei jäägi viimane sõna, eks ole? Viimane kommentaar peab sinu nimega olema, muidu jookseb su vaesekese nõrk närvikava kokku ja sõrmed hakkavad lollakat ja mõttetut iba kirjutama. Umbes sellist nagu see sinu kommentaar, mida ma praegu tsiteerin. Sa pole üldse võimeline vaikima, isegi kui sul midagi konstruktiivset öelda pole või kuidas?

Ära pabista, kui mina siit teemast kunagi minema lähen, siis sellepärast, et tüdinesin ära, mitte sellepärast, et sina käskisid.

Kraaks-kraaks! 😉

+9
-1
Please wait...

Postitas:
ninja

kraaks kraaks jah 😀 tahaks kohe näha, milline sellise loogika, eneseväljenduse ja arvamustega inimene lihas ja luus on.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
kriit

kraaks kraaks jah 😀 tahaks kohe näha, milline sellise loogika, eneseväljenduse ja arvamustega inimene lihas ja luus on.

Pidi olema ju tark, haritud ja intelligentne heast perekonnast pärit naisterahvas 30ndates. Kindlasti ka sportlik ja maitsekalt riietuv.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Nugis

Vau – jälle kolm uut kraaksatust ja karmauhh suutis eimillestki lausa 148 sõna ritta seada mingisuguseks umbluuks mida ma lugeda ei viitsinudki. Millal president teile ordeni annab?

0
-6
Please wait...

Näitan 21 postitust - vahemik 91 kuni 111 (kokku 111 )