Esileht Kodunurk Hiinatoidu ise kodus tegemine – millist tsillit kasutada?

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Teema: Hiinatoidu ise kodus tegemine – millist tsillit kasutada?

Postitas:

Väga meeldivad Chopsticks nuudlid t¨illi ja kanaga. Näevad sellised punased välja. Millist t¨illit tuleks osta, et jääks samasugune punane?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

ma ei ole küll antud kohas söönud, kuid punaseks teeb selle toidu tavaliselt tomatipasta/ket¨up, mitte t¨illi.
Suure tõenäosusega on tegemist kõige lihtlabasema magus-hapu kastmega- paar spl ketsupit, riisiäädikat, pruuni suhkrut ja maisitärklist. Kana püherdad enne praadimist maisitärklises, praed ingveri-küüslaugu ja tsilli, lisad kastmeained ja veega segatud maisitärklise.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Mina kasutan erinevaid tsillipastasid, neid toon välisreisidelt. Aga Eestis on vast tuntud Santa Maria Sambal Oelek. Ettevaatust – soolane!
Tegelikult peaks tsillipastasid olema müügil igasuguseid.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Mina kasutan üldse cayenne pulber pipart teravuse jaoks ja kastmesse panen purustatud tomateid, küüslauku, ingverit. Viimasel ajal panen juurde ka sinepiseemneid. Väga maitsev tuleb.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )


Esileht Kodunurk Hiinatoidu ise kodus tegemine – millist tsillit kasutada?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.