Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Hilinevad päevad aga negatiivne test

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Teema: Hilinevad päevad aga negatiivne test

Postitas:
Kägu

Olen juba 21 DPO ning ühtlasi ka 8 päeva hilinenud AGA kõik testid negatiivsed. Metallimaitse on suus, rinnad tundlikud, peale sööki ka veidi iiveldab. Mis värk on, kas siin on veel lootust kaks triipu saada?

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mine käi esmaspäeval veretestil.
Kas tsükkel on muidu alati sama pikk? Kaua metallimaitse olnud? Kas võimalik, et OV toimus hoopis nt paar nädalat hiljem (oled nt nädala jooksul ka vahekorras olnud?). Mul tekkis metallimaitse ca 5 DPO ja kaks päeva pärast seda alles õrn triip. Iiveldust ja rindade tundlikust nii vara polnud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Max hilinemine on tavaliselt kuni 3 päeva, sellist hilinemist pole kunagi. Metallimaitse olnud umbes poolteist nädalat, rinnad paar päeva ja iiveldus 2. Kuna triipe püüdnud juba pikalt siis vahekorrad ka stabiilselt üle päeva nii enne kui ka peale ovulatsiooninädalat.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kahjuks tundub rohkem tsüklihäire moodi. Tsüklihäire seda tähendabki, et tavapärasest on olukord erinev. Nii pika hilinemise peale näitaks test juba täiesti kindlasti.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mine tee veretest, see annab kindla numbrilise vastuse, kas on mingit lootust või on tsüklihäire ja tuleb päevi oodata. Isegi kui ov mõni päev hilines, oleks vast selle aja peale test näidanud. (kui veretesti näit on midagi väga väikest, nt 10 või 50, ega siis ikkagi ei tea, kuhupoole see väike rasedus siis areneb, kas valmistub katkema või areneb, siis tuleb teha 48t hiljem uus veretest (kui vahepeal päevad ei hakka, mis annab juba ise vastuse).

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on kuu ka vahele jäänud, aga rasedust see kohe ei tähenda. Kuna saan aru, et ootad juba ise rasestumist, siis selline mure võib ka tsükli kõikuma panna. Samas on mul ka juhtunud, et kui lõpuks päevad ära jäid, siis tuli välja, et olin juba mitu kuud rase, ehk siis mul käisid päevad edasi.

Ja pole kordagi 3 raseduse ajal metallimaitset tundnud.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul oli samuti selline juhus. Päevad olid 1,5nädalat hilinenud aga rasedustestid negatiivsed. Nädal hiljem hakkasin oksendama ja testil olid väga tugevad triibud. See beebi on nüüd juba paarikuune. Loodan, et ka Sul läheb nii!

+1
0
Please wait...

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Hilinevad päevad aga negatiivne test