Esileht Lapse ootamine Hirm ja mure

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Teema: Hirm ja mure

Postitas:
Kägu

Tere.

Täna kurtsin ämmakale, et mul on hirm sünnituse ees seoses oma tervise muredega. Kardan, et tavasünnitus võib mu tervise tõttu väga keeruliseks osutuda.

Ta kuulas ära ja viis jutu mujale ja antud teemat ei kommenteerinud.

Ämmakas on küllaltki noor ja muretsen, et kas ta on piisavalt kogenud ja süveneb minu nn haigustesse, mis olid mul enne rasedust ja rasedusega kahjuks süvenevad.

Kas saan ise kellegi poole lisaks veel pöörduda, et arutada teemal tavasünnitus vs keiser või peaks ämmakas mind suunama ikka kuhugi?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võid pöörduda kellegi teise poole, keegi ei keela.

Kui näed, et sind ei kuulata ning su muret ei võeta tõsiselt, siis on sul alati õigus mõnda teise asutusse minna.

Mõtlen end sinu asemele ja mul endal tekiks su olukorras samamoodi suur suur mure, kui su küsimusi ja muret lihtdalt ignoreeritakse.

Sünnitamine ei ole mingi lups ja valmis tegevus, et ah küll sa saad hakkama, mis sa küsid igasugu imelikke asju, mis sinuga ikka juhtub…

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina konsulteeriks siiski arstiga. Ämmaemand on tore küll ja ideaalis peaks ise suunama arstile ja oskama eristada erinevaid muresid ja probleeme, mis võiksid sekkumist vajada, aga ta ei ole arst. Seega, broneeri aeg naistearstile ja kui sul on kroonilised tervisemured, siis vb olekski parem, kui su rasedust jälgib arst ja mitte ämmaemand.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jaga oma muret ka raseduskriisi nõustajaga. Need tasuta. Mul oli ka suur sünnitusärevus ja sain sealt tuge.

0
0
Please wait...

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Esileht Lapse ootamine Hirm ja mure