Esileht Ajaviite- ja muud jutud Hoiatan petisest sarivõlgniku Ingrid Kanguri eest.

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 96 )

Teema: Hoiatan petisest sarivõlgniku Ingrid Kanguri eest.

Postitas:
Toutakk

Tegutseb Kohilas võrkpallitreenerina. Antud isik tellib teenuseid ja küsib laenu, nii enda kui võrkpalliklubi nimel, kuid arveid ja võetud laene ära ei maksa.
Tema kui eraisiku suhtes tean ma vähemalt 7 isikut, kellele ta võlgu on. Ilmselt on teadmata hulk ka neid, keda ma ei tea. Kuid oluliselt suuremas ulatuses on ka Kohila võrkpalliklubi poolt jäetud tasumata arveid tellitud teenuste eest.
Ja kurioossum on see, et isik ise ei pea ennast üldse petiseks. Tema arvates on igati normaalne see, et arvete eest jäetakse tähtajaks tasumata jagatakse katteta lubadusi maksmise suhtes jne.
Igatahes ei soovita antud isikuga tegemist teha, võite jääda rahast ilma.

Moderaatoritele, palun antud teemat mitte kustutada. Avalikkust peab hoiatama ja ta on siinse foorumi kasutaja. Lisaks saatsin talle antud teema lingi, seega on tal võimalus oma seisukoht välja öelda, nagu ka ajakirjanduses on tavaks.
Igal mu sõnal on kirjalik tõend. Võlgnevuste kohta on olemas nii kohtupoolsed maksekäsud ja kohtuotsused. Igasugu katteta lubaduste kohta aga kirjavahetus.
Lisaks on võrkpalliklubiga seotud kohtuasjad ka avalikult kättesaadavad.
https://www.riigiteataja.ee/kohtulahendid/otsingutulemus.html?aktiivneTab=KOIK&sort=LahendiKuulutamiseAeg&asc=false&kohtuasjaNumber&lahendiKpvAlgus&lahendiKpvLopp&menetluseKpvAlgus&menetluseKpvLopp&kohus&kohtunik&annotatsiooniSisu&menetluseLiik&lahendiLiik&ecliNumber&lahendiTekst=80106793&fbclid=IwAR0xug5BMRdhL4psTZFrefi85gWjoU7qRw6wyPiffUu5jmALrDIi5QCPfgs
https://www.facebook.com/groups/1923589721193225/permalink/2369937303225129/
Ja ma panen ka oma nime alla.
Ardi Soovik
Kui on ka siin keegi, kellele antud isik või võrkpalliklubi võlgu on, siis kirjutage mulle ardi.s@neti.ee

+43
-2
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Külla mees see ongi ÄRI! Mine käi paar kursust EBS saad ka aru, kuidas elu ja åri käib. Süúdistada on kōige lihtsam.

0
-84
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt
Postitas:
Toutakk

Külla mees see ongi ÄRI! Mine käi paar kursust EBS saad ka aru, kuidas elu ja åri käib. Süúdistada on kōige lihtsam.

Kas Ingrid ise kirjutas?
Eesmärk on hoiatada teisi ja leida ka teisi kannatanuid. Ehk tõmbab see ka pidureid antud isiku tegevusele.
Lisaks nii meedia (televisioon, raadio, trükimeedia) kui ka sotsiaalmeedia kaudu vahel võimalik asjale kiiremini ja tõhusam lahendus leida kui kohtuvõimu kaudu oleks võimalik.

+51
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See ei ole äri. EBSist tulevad sellise suhtumisega “ärikad”? Siis polegi müüt, et EBS pole õige kool, tegelikkus ongi seal nii räpane?

+53
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Väga hea, et selliseid “ma ei ole midagi valesti teinud- see on äri” järjest rohkem päevavalgele tuuakse. Mõnda kelmi see pidurdab. Ma tunnen ka sellist sarikerjajat, õnneks enam keegi talle laenu ei anna.

Ma võtaks küll oma lapse kohe sellise “treeneri” trennist ära.

+52
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Toutakk

Väga hea, et selliseid “ma ei ole midagi valesti teinud- see on äri” järjest rohkem päevavalgele tuuakse. Mõnda kelmi see pidurdab. Ma tunnen ka sellist sarikerjajat, õnneks enam keegi talle laenu ei anna.

Ma võtaks küll oma lapse kohe sellise “treeneri” trennist ära.

Lugu on ka selles, et võrkpallitreeneri ja -klubi eestvedajana on ta kogukonna poolt hinnatud, see on ka talle sellist julgust andnud. Seda aga, et ta klubi võõrastel väljapetetud rahadega üleval hoiab ei näi lapsevanemaid häirivat.

+25
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See ei ole äri. EBSist tulevad sellise suhtumisega “ärikad”? Siis polegi müüt, et EBS pole õige kool, tegelikkus ongi seal nii räpane?

Eks neid tuleb igalt poolt ka kutseharidust andvatest aga oma vōla sisse nōudmiseks ei pea seda avalikult tegema.
Lihtsalt äri tegemiseks on vaja ka erialast haridust ja kindlasti seal ōpetatakse kuidas oma saamata maksed sisse kasseerida. Tsiviliseeritud. See on nende kahe isiku vaheline teema ja enne, kui kohtuotsus pole langenud vōlgniku kahjuks on ennatlik kuulutada vōlglaseks isikut, kui sellisest.
See on hea signaal ka järgmistele petistele, kes tahaks hr. Ardil nahka üle kōrvad tōmmata. Ei saa hakkama arvete sissenōudmisega. Liiga usaldav jne. Seda nad ju otsivadki.

0
-39
Please wait...

Postitas:
Toutakk

See on nende kahe isiku vaheline teema ja enne, kui kohtuotsus pole langenud vōlgniku kahjuks on ennatlik kuulutada vōlglaseks isikut, kui sellisest.

Kui sa loeksid teemaalgatust siis näeksid, et on olemas kohtuotsused, 7 isiku poolt Ingrid Kanguri vastu. Seega pole jutt ennatlikkusest kohane.

+44
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

aga oma vōla sisse nōudmiseks ei pea seda avalikult tegema.

Ja miks avalikult ei tohi võlgu nõuda? See ei ole päris kahe isiku vaheline salajane teema. Täiesti asjakohane on teisi inimesi hoiatada ebaausate inimeste suhtes. Minu arust on need võlgnikud ja petturid lihtsalt lollid. See petturlus ei ole ju nii väikeses riigis nagu Eesti kuigi jätkusuutlik, eriti kuskil maakolkas tegutsedes. Isegi üheksakümnendate pätid on nüüdseks õppinud, et normaalselt äri tehes teenid rohkem kui oma pättustega. Kõigist on ausad ärimehed saanud, sest nii on lihtsalt kasulikum. Usaldus on sul siin suurem kapital ja rahateenimise allikas kui idiootlik vassimine. Teenid oma paarsada eurot ja ongi kraanid kinni. Teine kord sama jaburdus enam läbi ei lähe.

+34
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Äkki Pealtnägija aitaks? Oled sa, Ardi, seda varianti kaalunud?

+21
-1
Please wait...

Postitas:
Toutakk

Äkki Pealtnägija aitaks? Oled sa, Ardi, seda varianti kaalunud?

Ma suhtlesin Kärmasega, vaja 3 inimest, kes oleksid nõus kaamerasse rääkima. Ja moonutatud häälega varjatud isikud ei sobi. Peale minu pole praegusel hetkel kedagi, kes oleks nõus kaamerasse rääkima ja ka minagi ei sooviks seda eriti teha. Aga ehk veel keegi mõtleb ringi. Kusjuures võlgnik seda Pealtnägija asja eriti ei pelgagi, ta loodab, et saab ise ka asja selgitada. Talle tundub, et kõik tümitavad teda asjata, et tema polegi milleski süüdi.
Aga sotsiaalmeedia on ka meedia, ning tal on ka võimalus siin sõna võtta.

+33
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on nende kahe isiku vaheline teema ja enne, kui kohtuotsus pole langenud vōlgniku kahjuks on ennatlik kuulutada vōlglaseks isikut, kui sellisest.

Kui sa loeksid teemaalgatust siis näeksid, et on olemas kohtuotsused, 7 isiku poolt Ingrid Kanguri vastu. Seega pole jutt ennatlikkusest kohane.

Siit tekib kűsimus: ja sa sellest hoolimata müüsid/osutasid teenust talle!?

0
-34
Please wait...

Postitas:
Kägu

On autu süüdistada heausklikult ärisuhtesse astunut ise-loll-olemises, sest tõeline äri usalduse alusel toimubki. Nõnda mõtleb vaid väärastunud aferist, kelle eesmärgiks on heausklikkust ära kasutada.
Hr Soovik on teinud kõik õigesti. Loodetavasti saate aferistilt oma raha tagasi.

+49
-1
Please wait...

Postitas:
Toutakk

Siis ma ei teadnud seda. Ma ei kaevanud tema tausta uurides piisavalt sügavale. Jäin pidama sinna, et tal on osaühing, kuulub Kohila võrkpalliklubi juhatusse ja on kaasomandis kinnisvara. Praeguseks hetkeks on abikaasade kaasomand jagatud ja võlgnik tehtud varatuks. See on ka teine põhjus peale kohustuste täitmata jätmise peaks pöörduma politseisse. Kelmus+ tahtlik varatuks tegemine.
Ja jutt oli tal hea, vajas võrkpalliklubile kiiresti lühiajalist laenu järgneva kuu alguseni, mil vallast saab 2000eurise tegevustoetuse. Laenasingi 1300eur, talle kui eraisikule, 1,5-ks nädalaks, millest nüüd on saanud 1,5 aastat. Ütlesin, et intressi ei küsi, aga mul läheb kindlasti 2 nädala pärast raha vaja, kuna Tsehhist on tellitud kaup ja kui see on Eestis, siis esitatakse arve, ning pean ära tasuma. Kui tähtaeg käes, siis hakkas keerutamine pihta. Viimane lubadus oli üleeile, et õhtul kannab ära. Eile päeval küsisin, et laekumist pole, kirjutas, et kontrolliksin üle. Igatahes mida pole on raha.

+37
-2
Please wait...
Postitas:
Kägu

On autu süüdistada heausklikult ärisuhtesse astunut ise-loll-olemises, sest tõeline äri usalduse alusel toimubki. Nõnda mõtleb vaid väärastunud aferist, kelle eesmärgiks on heausklikkust ära kasutada.

Hr Soovik on teinud kõik õigesti. Loodetavasti saate aferistilt oma raha tagasi.

Jätate Tallinnas tavapäraselt koduukse ja auto lukustamata ja kinnistu ümber aeda ei ole.
Ma ei saa küll nōustuda sellega, et kōik on ōigesti tehtud. Elementaarne on tänapäeval taustakontroll. Isegi, kui oma sugulasele raha laenad on mōistlik teda enne raha välja andmist kasvōi googeldades, kui muud ei viitsi teha.

0
-49
Please wait...
Postitas:
Kägu

Jätate Tallinnas tavapäraselt koduukse ja auto lukustamata ja kinnistu ümber aeda ei ole.

Ma ei saa küll nōustuda sellega, et kōik on ōigesti tehtud. Elementaarne on tänapäeval taustakontroll. Isegi, kui oma sugulasele raha laenad on mōistlik teda enne raha välja andmist kasvōi googeldades, kui muud ei viitsi teha.

Ärme hakka siin päti süüd pisendama.

+48
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu

Siis ma ei teadnud seda. Ma ei kaevanud tema tausta uurides piisavalt sügavale. Jäin pidama sinna, et tal on osaühing, kuulub Kohila võrkpalliklubi juhatusse ja on kaasomandis kinnisvara. Praeguseks hetkeks on abikaasade kaasomand jagatud ja võlgnik tehtud varatuks. See on ka teine põhjus peale kohustuste täitmata jätmise peaks pöörduma politseisse. Kelmus+ tahtlik varatuks tegemine.

Ja jutt oli tal hea, vajas kiiresti lühiajalist laenu järgneva kuu alguseni, mil vallast saab 2000eurise toetuse. Laenasingi 1300eur 1,5-ks nädalaks, millest nüüd on saanud 1,5 aastat. Ütlesin, et intressi ei küsi, aga mul läheb kindlasti 2 nädala pärast raha vaja, kuna Tsehhist on tellitud kaup ja kui see on Eestis, siis esitatakse arve, ning pean ära tasuma. Kui tähtaeg käes, siis hakkas keerutamine pihta. Viimane lubadus oli üleeile, et õhtul kannab ära. Eile päeval küsisin, et laekumist pole, kirjutas, et kontrolliksin üle. Igatahes mida pole on raha.

Kahju.
Pole väga suur summa ka millega Pealtnägijasse minna. Pōhimōtete pärast loomulikult. 1,5 nädala ja 1,5 aasta vahelisel ajal oleks pidanud intensiivsemalt vōlga välja nōudma aga tundub, et sel ajal ei tundunud ka summa våga vajalik olema. Kas vōlgnikult laenata sama summat ei ole mōelnud? Saaks Tagasimaksel tasaarveldada. 🙂

0
-33
Please wait...
Postitas:
Kägu

Uskumatu. Mina olen see kurjategija, kelle eest hoiatatakse. Jah, ma olen nimetatud isikule võlgu ja ei ole uhke selle üle. Meil on mitmeid teisi võlgu veel, mis tekkisid teatud põhjsutel ja millest oli omal ajal ka väga palju meedias juttu, mängisime nimelt võrkpalli Euroopa kõrgeimas liigas ja andsime siis väga suure panuse nende Eesti rahvuskoondislaste treenimisel, kes jaanuaris said Euroopa meistrivõistlustele. Need põhjused, miks rahaline auk tekkis, olid seotud sponsoritega, lahendamine jäi aga klubi hooleks ja see tee on olnud ränkraske. On soovitatud, et kuulutaksime välja pankroti, kuid see tähendanuks, et ka võlad oleks jäänud maksmata. See aga ei tulnud pähegi, lappisime seda viiekohalist summat tasapisi (praegu tundub, et vale valik, oleks pidanud jõulisemalt otsima uusi sponsoreid), arusaadvalt kaotasid paljud kannatuse. Isik, kes siin selle postituse tegi, ei tea kahjuks taustast midagi ja ega teda ei huvita ka, nii politsei kui veebikonstaabel soovitasid anda kohtusse, sest kahjustatud on paljusid inimesi, kes selle asjaga on seotud, tegelikult on seda halb teha, sest oleme ju talle võlgu, kuid sellised kirjutised on väga valusad, kogu elu ja töö olen pannud võrkpalli arendamisele, kaks viimast aastat tegelenud asjade kordaajamisega ja see on uskumatu, et niimoodi saab keegi lihtsalt võtta kätte ja poriga loopida ja kirjutada sellest, mida ei tea natukestki.

+3
-66
Please wait...
Postitas:
Kägu

Uskumatu. Mina olen see kurjategija, kelle eest hoiatatakse. Jah, ma olen nimetatud isikule võlgu ja ei ole uhke selle üle. Meil on mitmeid teisi võlgu veel, mis tekkisid teatud põhjsutel ja millest oli omal ajal ka väga palju meedias juttu, mängisime nimelt võrkpalli Euroopa kõrgeimas liigas ja andsime siis väga suure panuse nende Eesti rahvuskoondislaste treenimisel, kes jaanuaris said Euroopa meistrivõistlustele. Need põhjused, miks rahaline auk tekkis, olid seotud sponsoritega, lahendamine jäi aga klubi hooleks ja see tee on olnud ränkraske. On soovitatud, et kuulutaksime välja pankroti, kuid see tähendanuks, et ka võlad oleks jäänud maksmata. See aga ei tulnud pähegi, lappisime seda viiekohalist summat tasapisi (praegu tundub, et vale valik, oleks pidanud jõulisemalt otsima uusi sponsoreid), arusaadvalt kaotasid paljud kannatuse. Isik, kes siin selle postituse tegi, ei tea kahjuks taustast midagi ja ega teda ei huvita ka, nii politsei kui veebikonstaabel soovitasid anda kohtusse, sest kahjustatud on paljusid inimesi, kes selle asjaga on seotud, tegelikult on seda halb teha, sest oleme ju talle võlgu, kuid sellised kirjutised on väga valusad, kogu elu ja töö olen pannud võrkpalli arendamisele, kaks viimast aastat tegelenud asjade kordaajamisega ja see on uskumatu, et niimoodi saab keegi lihtsalt võtta kätte ja poriga loopida ja kirjutada sellest, mida ei tea natukestki.

Tüüpiline huiari jutt. Mitte ühtegi fakti ja palju haledat kaeblemist. Maksa võlg ära! Rohkem pole siin kellelgi vaja “teada”

+65
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu

Vabandan, aga sõnavõtt on süüdimatu.
Laenasite lubadusega tasuda 1.5 nädala jooksul, laenaja vajas seda raha enda elu ja äriga toime tulekul. Teie aga arvate, et Püha Võrkpall on olulisem kui teile heauskselt laenanud inimese elu ja finantsid?
Te ei avanud ju laenu võttes tausta ega suutmatust laenu tasuda. Või kust te olite kindlad seda raha tagasimaksmiseks saavat? Justnimelt KINDLAD, mitte “arvame, et…”?
Tülgastav. Me räägime võrkpallist. Mängust. Eneseõigustus oleks mõistetav kui raha oleks välja petetud nt kellegi elu päästmiseks ja sel otstarbel ka kasutatud, aga mäng? Mängite pallide ja heausksete inimeste eludega.

+63
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Petised on jälgid elukad ja vabandusi neid juba jätkub. Uskumatu, et isegi ähvardusi!

+39
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Teema on valus aga praegugi täna veel ei ole hilja kirjutada pankrotiavaldus ja lōpetad enda ja teiste piinad. Sport-see on iga tegelase hobi ja kui te ei suuda seda nii rahastada, et vōlgu ei jää siis on targem see lōpetada. Loote uue ühingu vōi liidu ja jätkate, kui olete Raha asjad korda saanud.

+22
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei saa üldse aru, miks mind peaks huvitama kellegi raske elu ja kurb taust? Kas näiteks panka või liisingfirmat see huvitaks? Miks eraisikut võib petta ja miks proua just eraisikult laenas? Laenu tarbeks on pank. Kui see keeldub, on järelikult põhjus. Alternatiiv on kiirlaen: oma asi, kas sobib või ei.

Mina Ardi asemel nõuaks nüüd raudselt protsente. Ah, et enne lubas ilma? Aga näe, ümber mõtles! Ka laenaja võib vastikuks muutuda.

+49
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kuule naine, viimane aeg maa peale tagasi tulla. Siuke tunne, et võta nõgesekimp pihku… Või et sind ja sinu pundi mainet on kahjustatud. Ptüi, ja näe väidab end veel kannatajaks ka. Andke kannatust inimesed.
Minu teada on sellel mehel süüa tahtvaid lapsi. Ja sina alatu jätad võla tagasi maksmata. Ei ole sõnu.
Pöördu muidugi ise politseisse, võimalik, et saad kelmusest leebema karistuse.

Ja teemaalgatajale tänud, et selle hoiatuse siia postitasid! Jõudu ja jaksu oma kätega teenitud raha tagasi saamisel.

+49
-3
Please wait...

Postitas:
Toutakk

Ma ei saa üldse aru, miks mind peaks huvitama kellegi raske elu ja kurb taust? Kas näiteks panka või liisingfirmat see huvitaks? Miks eraisikut võib petta ja miks proua just eraisikult laenas? Laenu tarbeks on pank. Kui see keeldub, on järelikult põhjus. Alternatiiv on kiirlaen: oma asi, kas sobib või ei.

Mina Ardi asemel nõuaks nüüd raudselt protsente. Ah, et enne lubas ilma? Aga näe, ümber mõtles! Ka laenaja võib vastikuks muutuda.

Mul oli lepingus ka leppetrahv 500eur. Ütlesin, et intressi pole vaja, aga laen on vaja kindlasti hiljemalt kokkulepitud kuupäeval tagasi saada. Ta oli sellega nõus. Mina mõtlesin, et sellise leppetrahviga lepingule kirjutab alla see, kel on kindlalt võimalik laen tagasi maksta(jutt oli, et saab vallast tegevustoetust) tema aga ilmselt seetõttu, et ei plaaninudki laenu tagastada.

+37
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis on siin USKUMATUT, kui võlg tagasi nõutakse? Ja kus on PORIGA LOOPIMINE?
Uskumatu, ma ütlen tõesti.

+52
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ingrid Kangur võiks end nüüd kokku võtta ja võlanõustaja juurde minna. Lööte seal kahekesi kõik võlad kokku, vaatate sissetulekud üle ja hakkate pakkuma võlgu olevatele isikutele graafikud, millal rahad laekuma hakkavad. Iga inimesega tuleks kokkulepped eraldi teha ja neist kindlasti kinni pidada. Võlanõustajad tegelevad selliste teemadega päevast päeva ja aitavad võlgade pesa lahti arutada.

+30
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
kitah

Täna lehes ka suur pikk artikkel, kuidas talle aina kaikaid kodaraisse loobitakse. Ma väga spordikauge inimene ja seda artiklit ei loegi, aga nimi jäi silma, kuna nägin sellist teemat siin. Ja Ardit ma julgeksin usaldada selles asjas küll.

+34
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millises lehes?

0
0
Please wait...

Postitas:
kitah

https://xn--snumid-pxa.ee/2019/02/ingrid-kangur-aitajaid-on-onneks-rohkem-kui-noa-selga-loojaid/

+8
-1
Please wait...
Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 96 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Hoiatan petisest sarivõlgniku Ingrid Kanguri eest.

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.