Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 35 )

Teema: Hoiatus!

Postitas:
Kägu

.

+33
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Need on need käsitöökommid. Need ongi nii kallid.
Sama ju shokolaadikommidega. Käsitöö ja kohe hind kõrge. Neid viimaseid on pop kinkida. Et nagu käsitöö ka puha.

+3
-22
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et siis “käsitöö”, mille jaoks on vaja tootmisliine jne https://arileht.delfi.ee/news/uudised/nostalgilised-lehmakommid-tulevad-taas-muugile?id=21789533
Tarbijakaitseamet on neid ammu hoiatanud, et 5.- 100g hinnasilt on eksitav ja peab olema kilohind, et inimesed ei arvaks, nagu 5.- oleks kilo hind (ja agressiivse müügiga enam ei julge poole pealt ostust loobuda.

Ühesõnaga, tegu on suht sullerist “äriideega”, sellest on olnud palju juttu meedias ja siin ka.

+30
0
Please wait...
Postitas:
Kägu

See on lahe trikk jah. Nii teevad ka turumüüjad. Panevad oma hernele, kirsile, mustikale jne 100g hinna.

+16
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Arvan, et ausalt öeldes pole vaja seda “Käsitööd” nüüd nõnda üle ka tähtsustada. Teeme lastega kodus ka ise neid lehmakomme, 100% käsitsi. No ja siis? Vahe lihtsalt selles, et kui tavaliselt jooksevad kommid vabrikulindil, siis nüüd rullib keegi tööline neid lehmakaid rulliga õhukeseks kihiks ja keerab siis silindriteks kokku.

Inimtööjõud jah, maksab, ent samamoodi maksavad ka vabrikuseadmed – ja eks ole kokkuhoid seegi, kui kallite seadmete asemel rullivad töölised neid komme n-ö põlveotsas ise. Seega ei näe põhjust igasuguse käsitöö eest hingehinda küsida.

+16
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Neid 50-eurose kilohinnaga lehmakomme müüakse pea igal laadal juba aastaid. Ju siis tasub ikka ära. Ega laadakoht eriti odav ei ole, aga olen korduvalt näinud lette, kus ainult need kommid müügil ongi, ei midagi muud.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ok , selge. Arvan, et oskan ennast sellisrst jamast eemale hoida. Pole muidugi vanalinnas aastaid käinud. Viimati sai sõpradega “Kõrtsist kõrtsi” pidu peetud ja kommipoed olid sel ajal juba kinni. Ainult mingid stripiklubi palgatud tibid käisid flaiereid jagamas ja kutsusid esinemist vaatama. Lubasid ise ka lavale minna ja posti ümber väänelda.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sattusime Lehmakommipoodi,

Kas sa tahtsid oma jutuga öelda, et see kommipoe omanik kasutas mingit vägivalda, et sind sinna oma poodi saada?

Või sa “sattusid” sinna siiski vabatahtlikult ja mingit kaklust ei olnudki?
Aga mille eest sa siis inimesi hoiatama kukkusid?
Või on kuskil mingi seadus olemas, mis reguleerib, et millise hinnaga võib oma komme müüa ja millisega ei tohi?

Väike vahe on ilmselt ka üürihindadel, et kui su pood asub vanalinnas või siis Lasnamäe mingis kaubamajas.
Sul soovitaks pigem selles viimases käia, see vast sobiks sulle paremini.

+4
-36
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kas sa tahtsid oma jutuga öelda, et see kommipoe omanik kasutas mingit vägivalda, et sind sinna oma poodi saada?

Või on kuskil mingi seadus olemas, mis reguleerib, et millise hinnaga võib oma komme müüa ja millisega ei tohi?

Väike vahe on ilmselt ka üürihindadel, et kui su pood asub vanalinnas või siis Lasnamäe mingis kaubamajas.

võibolla kommipood peaks vanalinnast ära kolima

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Varasem teema Perekoolis:
https://foorum.perekool.ee/teema/kas-keegi-on-proovinud-neid-40-eurose-kilohinnaga-lehmakesi/

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

mis sul viga on?

+10
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lehmakommionu*

+8
-1
Please wait...

Postitas:
ambur666

Minumeelest müügu mis hinnaga tahab, kuid siis kirjutagu hinnasildile kilo hind 50 eurot mitte 5 eurot ja kuhugi märkusena, et 100g. Mis järgmiseks, võiks ju kirjutda nt 10 g hinna, siis saaks veel väiksema numbri.
Ja muusseas klientidega ebaviisakalt käitumine ei ole iialgi õigustatud.

+24
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See lugu ka selle ärimehega seotud. https://elu.ohtuleht.ee/1006941/skandaalne-arimees-taotlen-katrin-lustile-jalitamise-ja-ahistamise-tottu-lahenemiskeeldu-katrin-lust-see-on-laim-ma-ei-ole-teda-jalitanud

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mu üks tuttav oli selle inimesega suhtes ja ma võiks imelugusid rääkida sellest mehest. Põgenege tema eest, tal pole kupli all kõik ok.
Ega see minu tuttav pole ka muidugi mingi kirgas kriit, arvas, et saab rikka mehe ja hea elu peale. Siiski oli mul temast kahju ja hea meel, kui lõpuks sellest mehest pääses.
Kunagi mustasid üksteist buduaari foorumis, lehekülgede kaupa.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hoiatus – tegutseb ikka!

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks peaks käsitsi plätserdatud asju tahtma süüa?

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Perekoolikas pidevalt satub:

– ebameeldivasse linnaossa, asulasse, linna, maale jne elama
– ebameeldivate naabritega ühte majja/külasse elama
– paksudega koos randa
– kommipoodi
– lolli mehega abiellu
– jne

Ühtegi neist tegevustest ta absoluutselt mitte kunagi ise ei plaani ega otsusta, sest tal pole mõistust.
Ta lihtsalt “satub”.

+6
-25
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eile Paepargi pirukafestivalil müüs see tüüp oma komme 5 eur / 100 gr 🤣

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eile Paepargi pirukafestivalil müüs see tüüp oma komme 5 eur / 100 gr 🤣

Appi ! Kas keegi veel laseb teda oma laadale 😬

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sama tüüp on kasutanud väga inetuid kauplemisvõtteid ka nt Tartu jõuluturul. Läheb 3-4aastasele lapsele juurde, küsib, kas sa oled hea laps olnud? Jaa, näe, ma annan sulle kommi. Pistab lapsele pisikese kommikoti pihku ja küsib vanemalt 10-15  eurot. Edasine ei ole enamasti ilus ja lõpeb lapse pisaratega, kui vanemad 50eurose kilohinnaga kommikotti osta ei soovi.

+22
0
Please wait...

Postitas:
kitah

Perekoolikas pidevalt satub:

– ebameeldivasse linnaossa, asulasse, linna, maale jne elama

– ebameeldivate naabritega ühte majja/külasse elama

– paksudega koos randa

– kommipoodi

– lolli mehega abiellu

– jne

Ühtegi neist tegevustest ta absoluutselt mitte kunagi ise ei plaani ega otsusta, sest tal pole mõistust.

Ta lihtsalt “satub”.

sa unustasid kassasaba. pidevalt “satub” ta ka mingite imelikega koos kassasse, kes esiteks ei pane pulki nii, nagu temale meeldiks, teiseks ostavad koos viina ja kondoome, viina ja mähkmeid, komme ja kondoome, kondoome ja kurke ja mis need teised veidrad kooslused seal olid 😛

+6
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sama tüüp on kasutanud väga inetuid kauplemisvõtteid ka nt Tartu jõuluturul. Läheb 3-4aastasele lapsele juurde, küsib, kas sa oled hea laps olnud? Jaa, näe, ma annan sulle kommi. Pistab lapsele pisikese kommikoti pihku ja küsib vanemalt 10-15 eurot. Edasine ei ole enamasti ilus ja lõpeb lapse pisaratega, kui vanemad 50eurose kilohinnaga kommikotti osta ei soovi.

Mina võtaks kommikoti vastu ja astuks minema, ise ju andis.  Aga 50 eurot kilo ei ostaks ma ühtegi kommi, see peaks olema siis lehtkullaga kaetud.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vahi lehmmaduussi. Hea teada.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sama tüüp on kasutanud väga inetuid kauplemisvõtteid ka nt Tartu jõuluturul. Läheb 3-4aastasele lapsele juurde, küsib, kas sa oled hea laps olnud? Jaa, näe, ma annan sulle kommi. Pistab lapsele pisikese kommikoti pihku ja küsib vanemalt 10-15 eurot. Edasine ei ole enamasti ilus ja lõpeb lapse pisaratega, kui vanemad 50eurose kilohinnaga kommikotti osta ei soovi.

Ilgelt alatu igatahes! Mul endal oli ükskord Balti jaamas nii, et oli jube kehv päev olnud ja istusin ooteruumis ja ootasin oma rongi. Minu kõrvale tuli istuma lahke näo ja õunakorviga memmeke, kes ütles, et ma näen nii kurb välja ja et äkki üks õun võiks mu tuju rõõmsamaks teha. Olin tänulik inimliku sõbralikkuse eest ja õuna eest muidugi ka, ajasime juttu, sõin oma õuna ära, tänasin veel kord ja ütlesin, et pean nüüd minema hakkama. “Aga raha õuna eest?! Kaks eurot!” küsis tädi järsku. Ma olin nii, et “Möh?!”. Ma ei hakkaks ju mingit õuna kahe euro eest ostma, kui eelnevalt polnud mingist tasumisest sõnagi. Nii ka ütlesin ja tädi hakkas sellepeale valju häälega tänitama, et aga see on ju vargus ja et mina olen varas ja et mis hea pärast ta oleks pidanud mulle selle õuna tasuta andma jne. Läksin lihtsalt minema ja päev tundus veel kehvem kui varem. Kõige kurvem on see, et oleksin talle need kaks eurot hea meelega kasvõi niisamagi andnud, kui ta oleks ilusti eelnevalt küsinud või oleksin ostnud terve kotitäie õunu juba suurema summa eest, aga nüüd lihtsalt põhimõtte pärast ei andnud midagi, sest ma ei kavatse põhimõtteliselt toetada seda, kui mind kui klienti üritatakse alatute võtetega manipuleerida.

+30
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilgelt alatu igatahes! Mul endal oli ükskord Balti jaamas nii, et oli jube kehv päev olnud ja istusin ooteruumis ja ootasin oma rongi. Minu kõrvale tuli istuma lahke näo ja õunakorviga memmeke, kes ütles, et ma näen nii kurb välja ja et äkki üks õun võiks mu tuju rõõmsamaks teha. Olin tänulik inimliku sõbralikkuse eest ja õuna eest muidugi ka, ajasime juttu, sõin oma õuna ära, tänasin veel kord ja ütlesin, et pean nüüd minema hakkama. “Aga raha õuna eest?! Kaks eurot!” küsis tädi järsku. Ma olin nii, et “Möh?!”. Ma ei hakkaks ju mingit õuna kahe euro eest ostma, kui eelnevalt polnud mingist tasumisest sõnagi. Nii ka ütlesin ja tädi hakkas sellepeale valju häälega tänitama, et aga see on ju vargus ja et mina olen varas ja et mis hea pärast ta oleks pidanud mulle selle õuna tasuta andma jne. Läksin lihtsalt minema ja päev tundus veel kehvem kui varem. Kõige kurvem on see, et oleksin talle need kaks eurot hea meelega kasvõi niisamagi andnud, kui ta oleks ilusti eelnevalt küsinud või oleksin ostnud terve kotitäie õunu juba suurema summa eest, aga nüüd lihtsalt põhimõtte pärast ei andnud midagi, sest ma ei kavatse põhimõtteliselt toetada seda, kui mind kui klienti üritatakse alatute võtetega manipuleerida

Ma olen vist sama memmega kokku puutunud. Olin lapsega rongi ootamas ja ütlesin lapsele, et ta istuks ilusti telefonis ja läksin ise kassasse. Nägin küll, et mingi memmeke läks lapse lähedale istuma ja ütles midagi, aga eemalt ma ei kuulnud. Läksin tagasi lapse juurde ja memmeke hakkas seletama, et lapseke olevat korvikese õunu tahtnud ja tema andis talle siis korvikese, aga kuna ta tasuta ei jaga neid, siis emme käest küsiks 15 eurot nende eest. Laps ütles kohe, et ei tema ei tahtnud midagi. Lükkasin korvikese tagasi.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See lehmakommi-tüüp on tõsiselt ebameeldiv: tirisin juunis Võrtsjärve kalalaadal oma ema ta käest ära, ütlesin kõvema häälega, et selle inimese reputatsioon on väga vilets ja petisele ära raha jaga.
Ema sai matsule pihta (80a), kas tüüp kuulis või mitte, ma ei tea, aga pragas seal, et “mis sul (sinatas muidugu) viga on, et kliendi ära viid?!”
Olin valmis rusikavõitluseks, aga õnneks ta on paks ja ei viitsinud oma kommilaua tagant välja tulla.

Paide Maksimarketis olen ka teda kauplemas näinud, siis ei tekkinud õnneks mingit kokkupuudet.

+10
-1
Please wait...

Postitas:
katkatkat

Tegutseb endiselt, täna oli vabaõhumuuseumis. Ostsin komme, olin samal ajal telefoni otsas tööasju ajamas, ei keskendunud, maksin kaardiga ja alles hiljem avastasin ,mis kullahinnaga neid konme sai ostetud. Kooliraha.

+10
-4
Please wait...

Postitas:
ninja

te ilmselt paneks pildi tasku, kui norras coopi satuks. kilohinnad on segi tükihinna ja hektohinnaga. vahel on silt vale koha peal või pole üldse.

küsige hinda, kui te ei tea, jeesus maria

0
-20
Please wait...

Postitas:
BeataRatsanik

te ilmselt paneks pildi tasku, kui norras coopi satuks. kilohinnad on segi tükihinna ja hektohinnaga. vahel on silt vale koha peal või pole üldse.

küsige hinda, kui te ei tea, jeesus maria

Aga müügistiil on ikka väga agresiivne. Minu mehe tõmbas nii lohku, et ma kõrvalt lausa vaatasin ja imestasin kuidas ta krillis silmadega lasi endale ladusa jutu saatel komme kotti laduda. Kui ütles et ei soovi siis  peale võeti peotäis vähemaks ja ikka maksis ära.

Pärast oli tal nii halb tunne, et otsis tänaval kedagi kellele need ära kinkida, sest mingit isu tal neid süüa polnud.

Ja mis  saab veel alaealisest või vanainimesest – selle räägib see tüüp lihtsalt surnuks. Väga väga ebameeldiv.

+2
-3
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 35 )