Näitan 5 postitust - vahemik 31 kuni 35 (kokku 35 )

Teema: Hoiatus!

Postitas:
UunoR

Aga müügistiil on ikka väga agresiivne. Minu mehe tõmbas nii lohku, et ma kõrvalt lausa vaatasin ja imestasin kuidas ta krillis silmadega lasi endale ladusa jutu saatel komme kotti laduda. Kui ütles et ei soovi siis peale võeti peotäis vähemaks ja ikka maksis ära. Pärast oli tal nii halb tunne, et otsis tänaval kedagi kellele need ära kinkida, sest mingit isu tal neid süüa polnud. Ja mis saab veel alaealisest või vanainimesest – selle räägib see tüüp lihtsalt surnuks. Väga väga ebameeldiv.

Miks sina siis ei sekkunud?

+10
0
Please wait...

Postitas:
Alfa

Aga müügistiil on ikka väga agresiivne. Minu mehe tõmbas nii lohku, et ma kõrvalt lausa vaatasin ja imestasin kuidas ta krillis silmadega lasi endale ladusa jutu saatel komme kotti laduda. Kui ütles et ei soovi siis peale võeti peotäis vähemaks ja ikka maksis ära. Pärast oli tal nii halb tunne, et otsis tänaval kedagi kellele need ära kinkida, sest mingit isu tal neid süüa polnud. Ja mis saab veel alaealisest või vanainimesest – selle räägib see tüüp lihtsalt surnuks. Väga väga ebameeldiv.

Miks sina siis ei sekkunud?

Ilmselt ta tegi mehele kõrvalt sellise väikese kavala eksperimendi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Agathe

Sattusime Lehmakommipoodi,

Perekoolikas pidevalt satub:

– ebameeldivasse linnaossa, asulasse, linna, maale jne elama

– ebameeldivate naabritega ühte majja/külasse elama

– paksudega koos randa

– kommipoodi

– lolli mehega abiellu

– jne

Ühtegi neist tegevustest ta absoluutselt mitte kunagi ise ei plaani ega otsusta, sest tal pole mõistust.

Ta lihtsalt “satub”.

Ja sina, oo hinnaline haruldane mõistusega olend, tead kolides ette kõigi oma uute naabrite harjumusi? Enne randa minemist tead, kas seal on pakse või suitsetajaid? Enne kommipoodi sisenemist tead, mis hinnaga mis komme seal on? Linnas jalutades ei tee kunagi ühtki sammu, mida sa ette poleks planeerinud? Ei astu kunagi spontaanselt sisse mõnda poodi? Kunagi ei keera linnas jalutades mõnele vähekäidud tänavale, et vaadata, kuhu satud ja mis seal uut on?

Räägi veel sellest, kui tark sa oled.

Mina, loll, satun isegi aegajalt mõnele näitusele. Lähen mööda ja…ennäe. Astun sissegi. Viru keskuses sattusin mingitele moepäevadele – aatriumis oli see catwalk püsti pandud, kõik kohad kahemeetriseid jalgu ja modelle ja fotograafe täis. Ka Kassitoome vabaõhukontserdile olen sattunud, sest vaja oli sealt mööda minna. Autoõnnetusse olen sattunud. Bussis olen sattunud kõrvuti istuma selgellt haige inimesega. Täna peaks poodi minema, pean kontrollima, et ei satuks mõnda riiulivahesse, kus pole varem käinud. Eriline hirm on, et äkki satun kellegagi tänaval kokku. Alles täna sain teada, et satuvad kuskile ja mingitesse situatsioonidesse ainult mõistuseta olendid.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Must-tulp

Lehmakese komme on varem saadud Lätist tuua ja Poola omi juhtusin ka korra ostma. Huvitav, nüüd selgub – tegu hoopis eestimaise käsitöökommidega..kindlasti pole kommipaberit vahetatud ja sisu jäetud samaks.

“Kommentaarist teavitaja” – sulle midagi.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Must-tulp

te ilmselt paneks pildi tasku, kui norras coopi satuks. kilohinnad on segi tükihinna ja hektohinnaga. vahel on silt vale koha peal või pole üldse.

küsige hinda, kui te ei tea, jeesus maria

Me ei ela Norras.

+6
0
Please wait...

Näitan 5 postitust - vahemik 31 kuni 35 (kokku 35 )