Võib – olla leidub veel minusuguseid rumalaid aga kirjutan igaks juhuks oma loo.
Kaotasin ühte netipanka ära oma lapse taskuraha.
Lugu on väga jabur.
Paar päeva tagasi helistas laps ja ütles, et unustasin klassijuhatajale maksta klassiürituse raha. Olin enda arvates makse teinud.
Avastasin , et olin teinud makse klassijuhataja nimele aga mingil müstilisel kombel olin maksekorraldusele pannud lapse kontonumbri.
Tegin uue ülekande õpetajale. Hakkasin siis pangast uurima , et kas on võimalik valesti läinud makse tühistada,
sest lapse arvele raha ei jõudnud ja õpetaja omale ammugi mitte.
Siis tuli välja veelgi jaburam asi. Olin viimased kuud teinud lapsele taskuraha makseid valesti.
Ma ei saa aru kuidas saab makse minna valesse panka ( teine pank ) minu lapse nimele ja siis sinna jäädagi …
Panga sõnul nemad väljuvaid makseid ei kontrolli.
Teen makseid mobiilis ( Smart ID) ja kasutasin lapsele taskuraha kandmisel nö. eeltäidetud varianti ( alusta uut makset samade andmetega).
Lapsel oli kontol ka palk jm. rahad ning seetõttu ei märganud ka tema et midagi on valesti – on teine kokkuhoidlik inimene. Nüüd ta muidugi kaebas , et raha on kuidagi vähe.
Ma ei saa aru kuidas see viga tekkis , ma ju enda arust ikka kontrollin kuhu ja mis raha ma saadan .
Igal juhul on valesti läinud raha nö. kosmoses e. minu jaoks kadunud.
Seega – õppige siis minu veast.
Mina ei saa siiamaani aru , kuidas selline asi saab toimida , et pangaülekanne läheb arvele mida pole olemas . Mul on ka selles teises pangas konto ja proovisin seal samade andmetega makseid sooritada – ei õnnestunud , sest nimi ja kontonr. ei läinud kokku.
Seega kui kannan oma lapsele no. näiteks MARI TAMM nimele raha ütleme pangast 1 panka nr 2, siis see raha jääb kadunuks ja makset ei saa tühistada isegi kui pangas nr. 2 ei ole sellist kontot üldse olemas 🤷♀️
Lollid saavat kirikus ka peksa.