Kuna antud profiilil on antud mehe perversne tegevus täiesti avalikult üleval, siis lisan selle profiili siia.
https://www.facebook.com/Intsu30
Antud meesterahvas saatis mu 14-aastasele tütrele Facebookis kirja, mille sisuks oli, et “Tere kena neiu, kas sooviksite minuga tutvuda” vms. Polekski midagi selle kirjaga peale hakanud kui selle mehe profiilipilt poleks nii perverdi moodi välja näinud. Ja kui ma siis selle konto lahti tegin.. vaadake ise.
Ausaltöeldes olen noore tüdruku emana sellest leiust päris ärevil. Ma olen ise üsna sotsiaalmeediakauge inimene. Hetkel sai see kiri lihtsalt kustutatud ja mees blokeeritud, aga kas peaks kuhugi veel teatama? Mõtlesin politseisse, aga kahjuks enne, kui ma seda profiili uurima hakkasin ütlesin tütrele lihtsalt, et kustutagu kiri ära ja blokeerigu ta. Seega tõestada ma enam kahjuks ei saa, et ta kirjutab noortele tüdrukutele.. See pole ju päris okei, et üks võõras täiskasvanud mees endast selliseid pilte sotsiaalmeediasse lisab ja siis noortele tüdrukutele (okei mu tütrel pole vanus profiilil avalikult nähtav küll, aga ikkagi) tutvumissoove kirjutab?
Kas reageerin üle? Mida teha? Kas ma olen ainuke, kellele see mees pedofiil tundub kui profiilipilti kasvõi ainult vaadata? Rääkimata siis muudest piltidest..