Esileht Koolilaps Hoiatus noorte tüdrukute vanematele! Facebookis liigub ringi pervert!

Näitan 24 postitust - vahemik 1 kuni 24 (kokku 24 )

Teema: Hoiatus noorte tüdrukute vanematele! Facebookis liigub ringi pervert!

Postitas:
Kägu

Kuna antud profiilil on antud mehe perversne tegevus täiesti avalikult üleval, siis lisan selle profiili siia.

https://www.facebook.com/Intsu30

Antud meesterahvas saatis mu 14-aastasele tütrele Facebookis kirja, mille sisuks oli, et “Tere kena neiu, kas sooviksite minuga tutvuda” vms. Polekski midagi selle kirjaga peale hakanud kui selle mehe profiilipilt poleks nii perverdi moodi välja näinud. Ja kui ma siis selle konto lahti tegin.. vaadake ise.

Ausaltöeldes olen noore tüdruku emana sellest leiust päris ärevil. Ma olen ise üsna sotsiaalmeediakauge inimene. Hetkel sai see kiri lihtsalt kustutatud ja mees blokeeritud, aga kas peaks kuhugi veel teatama? Mõtlesin politseisse, aga kahjuks enne, kui ma seda profiili uurima hakkasin ütlesin tütrele lihtsalt, et kustutagu kiri ära ja blokeerigu ta. Seega tõestada ma enam kahjuks ei saa, et ta kirjutab noortele tüdrukutele.. See pole ju päris okei, et üks võõras täiskasvanud mees endast selliseid pilte sotsiaalmeediasse lisab ja siis noortele tüdrukutele (okei mu tütrel pole vanus profiilil avalikult nähtav küll, aga ikkagi) tutvumissoove kirjutab?

Kas reageerin üle? Mida teha? Kas ma olen ainuke, kellele see mees pedofiil tundub kui profiilipilti kasvõi ainult vaadata? Rääkimata siis muudest piltidest..

+7
-5
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Guugeldades saab kerge vaevaga kinnitust kahtlus, et tegemist on vaimse puudega inimesega. Mis ei tähenda, et tema tegevust ei peaks kuidagi piirama. Huvitav, et selliseid ilmselgelt sobimatuid postitusi facebook (meta) ei eemalda, samas eemaldab agaralt pealtnäha täiesti süütuid postitusi.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Guugeldades saab kerge vaevaga kinnitust kahtlus, et tegemist on vaimse puudega inimesega. Mis ei tähenda, et tema tegevust ei peaks kuidagi piirama. Huvitav, et selliseid ilmselgelt sobimatuid postitusi facebook (meta) ei eemalda, samas eemaldab agaralt pealtnäha täiesti süütuid postitusi.

Vaatasin ka, et osad pildid ju päris vanad. Tundub jah vaimse puudega, aga samas kõik need pedofiilid on ju vaimse puudega tegelikult, aga samas kuidas üldse piirata sellist inimest? Igasugune ravi jms on meil ju vabatahtlik. Kinni ka enne ei panda, kui päriselt kellegile midagi teinud pole..

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

iuuu, pidin ma nüüd sinna profiilile minema 🙁

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

iuuu, pidin ma nüüd sinna profiilile minema 🙁

Appi, samaaaa! Kas FB-is on üldse sellised pildid lubatud?! Peaks vihje saatma.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Raporteerisin neid pilte ja soovitan sama teha

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Veebikonstaablile see profiil äkki saata? Nii, et äkki kõik kes loevad seda siin saadaksid? Siis võetakse ehk midagi ette ka, kui mitu inimest saadavad? Ja teemaalgataja võiks lisaks ikkagi ka mainida seda kirja, äkki kuskilt arhiivist vms saaks selle politsei päringu peale ka üles kaevata? Ma muidugi ei tea täpselt neid asju, aga olen aru saanud, et politsei on kahjuks suhteliselt võimetu millegi ettevõtmisel kui midagi otseselt juhtunud pole.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu tütrel on kahjuks sel teemal kole kogemus. Ja kõige ehmatavam on tõdeda, et ega politsei ei tee siis ka midagi, kui juba ongi juhtunud.

Meie perele on jäänud selline mulje, et ametnikud ikka väga valivad oma suhtumist. Nende meelisteemaks on ema-isa poolt oma lapse suhtes toime pandud kuriteod. Ka seksuaalkuriteo osas reageeritakse kõvasti pigem siis, kui toimepanijaks on kas isa või kasuisa, st see peab olema pere sees. Kui aga kuriteo pani toime perest väljaspool seisev mees, eriti veel vaimse puudega, siis jõustruktuuride huvi jahtub kohe. Sellised juhtumid ei paku neile huvi. Ja kui vanem viib oma traumeeritud tütre teraapiasse, siis ka psühholoogide lemmikteemaks on enamasti lapse suhted oma vanematega, eriti emaga – mistõttu nemadki ei oska õieti midagi peale hakata juhtumiga, kus lapse vastu suunatud seksuaalvägivald pärineb perest väljastpoolt.

Mina ei saa kuidagi aru, mis vahet seal on, kuritegu on ju kuritegu, vahet pole kas pere sees või väljas. Lapsel on trauma ju ikkagi… Aga abi ei saa.

+7
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hmm, ma klikkisin praegu seda profiili ja mitte muhvigi ei saa aru, millest jutt käib. Kas käod tegid mass reportimist ja muist pilte on nüüd läinud? Praegu on seal täiesti tavalised pildid ja suvalise jorsi kirjaoskamatu tekst. Jah, välimuse järgi võib oletada, et vbl on tegu puudega inimesega. Aga mis seal siis oli, mis iiuuuutama pani?

Teine teema on, et kui sinu tütre vanus pole profiilis kirjas, siis pole nagu põhjust pahandada, et miks kirjutas 14-aastasele. Pangu profiil kinniseks siis, nii et võõrastele on näha ainult nimi ja pilt, aga mitte tegevus kontol. Ja profiilipildiks pangu mitte oma foto, vaid mingi suva pilt lilledest, loomadest või ükskõik millest.

Sotsiaalmeedias ongi nii, et kirjutavad igasugu tüübid tutvumissooviga, enamik ei ole üldsegi puudega, vaid ongi tropid ja pervod. Paljud lihtsalt üritavad, et kas vastatakse ja annab midagi aretada. Saadetakse ka nt peenisepilte enesetutvustuseks jms. Kui sa tõesti nii sotsiaalmeediakauge oled, siis on viimane aeg end kurssi viia. FB üldse on tänapäeval keskealiste teema, noored in Instagramis, tiktokis ja discordis. Kui su tütar seal ka kontosid omab, siis arvesta, et igasugu möllu toimub. Ja mitte ainult pervod, vaid ka lihtsalt igasugu petturid ja skeemitajad.

Pead õpetama tütrele, kuidas end kaitsta, nt saab FB panna seadetest piirangu, et talle saavad kirjutada ainult oma sõbralisti inimesed, mitte võõrad. Aga arvesta, et selliseid olukordi võib ikkagi ette tulla ja tütrele tuleb selgeks teha, et nende inimestega ei hakata suhtlema, ei vastata neile, isegi blokkima ei pea, sest kui võõras saadab sõnumitaotluse, ei näe ta alguses, kas sa seda lugesid, enne kui talle vastuse kirjutad. Lihtsalt kustutad ära ja saatja ei saa teada, et sa üldse kunagi seda sõnumit lugesidki. Sotsmeedia platvormidel on enesekaitse võimalused täiesti olemas, aga neid tuleb siis ka kasutada.

+14
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hmm, ma klikkisin praegu seda profiili ja mitte muhvigi ei saa aru, millest jutt käib. Kas käod tegid mass reportimist ja muist pilte on nüüd läinud?

jep, hullemad on kadunud … aga “collection” alla on 1 “pärl” alles jäänud 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

TA, sotsiaalmeediast on võimalik blokkida võõrad sõnumid ja kommenteerimine jne jne. Kas sa ise pole vastavaid jutuajamisi oma lapsega pidanud või on su laps pidanud vajalikuks seda ignoreerida. Jah, ideaalses maailmas võiks olla ohutu, aga esmalt tuleb ikka ise ennast kaitsta.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, enamik on maha võetud, aga collectionite all olev punase jopega allesolev pilt annab väheke aimu, mis seal profiilil toimus. Sarnaseid pilte oli vähemalt 5, enamusel erekteerunud peenis.

Ei ole siinkohal nõus nendega, kes ütlevad teemaalgatajale, et las olla, oma alaealisi lapsi tuleb ise kaitsta jne. Jah muidugi tuleb ka oma lastega rääkida sotsiaalmeedias varitsevatest ohtudest, aga see ei tähenda, et sellistel tuleks lasta südamerahus tegutseda.

Selle teema valguses ehk mõni lapsevanem ka teeb seda loodetavasti.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, enamik on maha võetud, aga collectionite all olev punase jopega allesolev pilt annab väheke aimu, mis seal profiilil toimus. Sarnaseid pilte oli vähemalt 5, enamusel erekteerunud peenis.

Ei ole siinkohal nõus nendega, kes ütlevad teemaalgatajale, et las olla, oma alaealisi lapsi tuleb ise kaitsta jne. Jah muidugi tuleb ka oma lastega rääkida sotsiaalmeedias varitsevatest ohtudest, aga see ei tähenda, et sellistel tuleks lasta südamerahus tegutseda.

Selle teema valguses ehk mõni lapsevanem ka teeb seda loodetavasti.

Olen Sinuga väga nõus. Vanem võib ju oma lapsega jahvatada sotsiaalmeedia ohtudest lõpmatuseni, ent mitte miski ei kaitse seda last, kui toosama vaimse puudega pedofiil teda näiteks kooliteel ründab. Elame aedlinnas, tänavad on siin enamasti tühjad, aiaväravad lukus ja inimesed majades sees. Väga lihtne sedasi koolist koju tulevale lapsele läheneda.

Ei taha kerge vaimse puudega meeste kohta halvasti öelda, kuid paraku võivad nad olla keskmisest suuremaks riskiteguriks. Esiteks meeldibki neile suhelda endast tublisti noorematega ehk lastega, kuna nad vastavad paremini ta arengutasemele. Teiseks on neil mõistuse vajakajäämise tõttu väiksem enesekontroll. Kui tavaline normis intellektiga mees suudab end kontrollida ega ründa last, siis kõnealustel sellist suutlikkust alati pole.

Kummalisel kombel suudavad nad olla siin üllatavalt nupukad, eriti mis puutub oma tegevuse jälgede varjamisse ja avastamise korral ülisiira näoga kõige tagasiajamisse. Vanasti meelitasid nad lapsi kommiga, nüüd aga pakuvad neile muud põnevat, nt meelitavad enda koju külla, et näidata arvutist mingeid “lahedaid” videoid. Vanemad on lapsele õpetanud, et võõrastega kaasa ei minda. Kuid nad ei pruugi olla võõrad, vaid tuttavad – naaber, onu, keegi koolitöötaja jms. Ehk siis, laps ei oska tuttavat ju karta, ta ei oska mõelda niipidi, et mis hea pärast peaks mingil naabrionul nii suur huvi olema temale mingeid videoid näidata ja temaga aega veeta!

Ning neljandaks on madala intellektiga mehi peetud tavamõtlemises ohututeks, nende pere peab neid armsateks igavesteks lasteks ja usub kaljukindlalt, et ega siis need kolmekümneaastased kahemeetrised “lapsed” seksiteemadest miskit ei jaga. Isegi kui tõendid näkku karjuvad. Samasugust suhtumist on esinenud isegi ametnike poolt. Ei saada aru, et mõistus võib küll olla lapse tasemel, kuid keha talitleb ikka omasoodu ja sugutung tekib ka neile inimestele.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tuleb oma panus anda ja reportida.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvist küsin, et kui tütrel pole seal vanust kirjas, kas see on kuidagi teie kahjuks? Et saab öelda, et pidas teda vanemaks ja jokk?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuna antud profiilil on antud mehe perversne tegevus täiesti avalikult üleval, siis lisan selle profiili siia.

https://www.facebook.com/Intsu30

Antud meesterahvas saatis mu 14-aastasele tütrele Facebookis kirja, mille sisuks oli, et “Tere kena neiu, kas sooviksite minuga tutvuda” vms. Polekski midagi selle kirjaga peale hakanud kui selle mehe profiilipilt poleks nii perverdi moodi välja näinud. Ja kui ma siis selle konto lahti tegin.. vaadake ise.

Ausaltöeldes olen noore tüdruku emana sellest leiust päris ärevil. Ma olen ise üsna sotsiaalmeediakauge inimene. Hetkel sai see kiri lihtsalt kustutatud ja mees blokeeritud, aga kas peaks kuhugi veel teatama? Mõtlesin politseisse, aga kahjuks enne, kui ma seda profiili uurima hakkasin ütlesin tütrele lihtsalt, et kustutagu kiri ära ja blokeerigu ta. Seega tõestada ma enam kahjuks ei saa, et ta kirjutab noortele tüdrukutele.. See pole ju päris okei, et üks võõras täiskasvanud mees endast selliseid pilte sotsiaalmeediasse lisab ja siis noortele tüdrukutele (okei mu tütrel pole vanus profiilil avalikult nähtav küll, aga ikkagi) tutvumissoove kirjutab?

Kas reageerin üle? Mida teha? Kas ma olen ainuke, kellele see mees pedofiil tundub kui profiilipilti kasvõi ainult vaadata? Rääkimata siis muudest piltidest..

Miks su alakal konto on? Tänapäeva noored reeglina fb kontot ei oma.

0
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kindlasti tuleks teavitada vähemalt veebipolitseinikku.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas fb konto mitte al.18-aastastele pole?

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis see siia puutub? Esiteks on nii minu teismelistel kui ka enamusel nende klassikaaslastest FB kontod täiesti olemas. Kui ei lase kontot avada, siis pannakse lihtsalt vale sünniaeg. Ja teiseks on FB veel üks leebemaid kohti, tõeline pedofiilide paradiis on TikTokis, Snapchatis, Twitteris ja isegi päriselus.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ajasid mõne teise portaaliga sassi, mida külastad?
FB on alates 14-aastastele.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hmm, ma klikkisin praegu seda profiili ja mitte muhvigi ei saa aru, millest jutt käib. Kas käod tegid mass reportimist ja muist pilte on nüüd läinud? Praegu on seal täiesti tavalised pildid ja suvalise jorsi kirjaoskamatu tekst. Jah, välimuse järgi võib oletada, et vbl on tegu puudega inimesega. Aga mis seal siis oli, mis iiuuuutama pani?

Teine teema on, et kui sinu tütre vanus pole profiilis kirjas, siis pole nagu põhjust pahandada, et miks kirjutas 14-aastasele. Pangu profiil kinniseks siis, nii et võõrastele on näha ainult nimi ja pilt, aga mitte tegevus kontol. Ja profiilipildiks pangu mitte oma foto, vaid mingi suva pilt lilledest, loomadest või ükskõik millest.

Sotsiaalmeedias ongi nii, et kirjutavad igasugu tüübid tutvumissooviga, enamik ei ole üldsegi puudega, vaid ongi tropid ja pervod. Paljud lihtsalt üritavad, et kas vastatakse ja annab midagi aretada. Saadetakse ka nt peenisepilte enesetutvustuseks jms. Kui sa tõesti nii sotsiaalmeediakauge oled, siis on viimane aeg end kurssi viia. FB üldse on tänapäeval keskealiste teema, noored in Instagramis, tiktokis ja discordis. Kui su tütar seal ka kontosid omab, siis arvesta, et igasugu möllu toimub. Ja mitte ainult pervod, vaid ka lihtsalt igasugu petturid ja skeemitajad.

Pead õpetama tütrele, kuidas end kaitsta, nt saab FB panna seadetest piirangu, et talle saavad kirjutada ainult oma sõbralisti inimesed, mitte võõrad. Aga arvesta, et selliseid olukordi võib ikkagi ette tulla ja tütrele tuleb selgeks teha, et nende inimestega ei hakata suhtlema, ei vastata neile, isegi blokkima ei pea, sest kui võõras saadab sõnumitaotluse, ei näe ta alguses, kas sa seda lugesid, enne kui talle vastuse kirjutad. Lihtsalt kustutad ära ja saatja ei saa teada, et sa üldse kunagi seda sõnumit lugesidki. Sotsmeedia platvormidel on enesekaitse võimalused täiesti olemas, aga neid tuleb siis ka kasutada.

Kui 40+ mees kirjutab 14aastasele isegi juhul, kus viimasel pole vanust kirjas, on ikkagi tegu pedokalduvusega inimesega. Kui vana see 14aastane siis välja näeb, mingi 30 või? Iga normaalse keskealise jaoks on tegu lapsega.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olge ettevaatlikud, pedofiilid liiguvad igal pool internetis ringi:

https://www.youtube.com/watch?v=drm9sDmHw78

Kahjuks on Eestis age of consent nii madal olnud, et paljud mõtlevad, nagu 14 ja 25 ongi midagi normaalset ja tüdruku enda süü, tegelikult tundub normaalsele 25aastasele 14aastane laps. Isegi ta luustik pole veel välja arenenud.
Kui tüüp on juba 40+, siis ainus põhjus, miks ta teismelisega räägib, on pedofiilsed kalduvused. See võiks ta laps olla.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui 40+ mees kirjutab 14aastasele isegi juhul, kus viimasel pole vanust kirjas, on ikkagi tegu pedokalduvusega inimesega. Kui vana see 14aastane siis välja näeb, mingi 30 või? Iga normaalse keskealise jaoks on tegu lapsega.

Ega keegi polegi pedokalduvusi eitanud. Aga 14-aastane võib küll fotol välja näha nagu 18-aastane või see pedokalduja võib nt VÄITA, et temale TUNDUS pilti vaadates 18-aastane. Kui vanus kontol kirjas pole, siis pole võimalik sellisele väitele kuidagi vastu vaielda. Loomulikult ei võta normaalsed 40-aastased mehed sotsmeedias võõraste noorte tüdrukutega ühendust. Kõik, kes seda teevad ongi juba a priori pervod ja seepärast tulebki end kaitsta. Kui lapse vanus on märgitud, siis ei saa perv pärast vähemalt väita, et tema ei tea midagi.

0
0
Please wait...

Näitan 24 postitust - vahemik 1 kuni 24 (kokku 24 )

Esileht Koolilaps Hoiatus noorte tüdrukute vanematele! Facebookis liigub ringi pervert!