Esileht Ajaviite- ja muud jutud hoiatus: Villapai e-pood

Näitan 26 postitust - vahemik 1 kuni 26 (kokku 26 )

Teema: hoiatus: Villapai e-pood

Postitas:
tui

Jagan oma kogemust teistele hoiatuseks, et teised ei peaks vastsündinu emana selliste asjadega tegelema, nagu mina viimastel nädalatel. Tellisin oktoobri lõpus endale Villapai.ee-st ruutlina, kuna see oli väga soovitatud pood, mille omanik pidavat olema lapsekandmisnõustaja.

Järgmisel nädalal polnud pakist ei kippu ega kõppu (ka väljasaatmise teadet mitte) ning otsustasin igaks juhuks meili kirjutada. Meil tuli tagasi kirjaga, et seda aadressit ei eksisteeri. See oli natuke ehmatav, aga kuna telefoninumber oli ka, siis helistasin. Vastuvõtnud naine lohutas, et neil e-mail “jupsib”, aga kõik on korras, kuna minu pakk läks juba esmaspäeval teele. Rahunesin kohe ja olin valmis, et pakk kohe tuleb. Ei tulnud. Meilid ei läinud ikka kohale, niiet pidin uuesti helistama. Jälle tuli jutt sellest, kuidas kõik peaks korras olema ja äkki ma ise panin vale telefoninumbri. Ei pannud, arve on ju olemas.

Järgmisel nädalal sain omaniku isikliku e-maili pealt kirja, et järelpärimine näitas, et pakk on küll saadetud (tellisin Omniva pakiautomaati), aga seda “jälitada ei õnnestu”, niiet nad panid uue paki teele ja mina peaks teada andma kui siis kaks jõuab. Okei, no ootasin siis edasi (kuigi kogu see asi tundus juba väga kahtlane). Palusin ka pakkide numbreid, et teha Omnivasse järelpärimine. Siis vastuseid juba enam ei tulnud. Omniva ka kinnitas, et minu poole ühtegi pakki teel pole (või eksinud või kuskil ootamas).

Kuna ma enam ka vastuseid ei saanud, kirjutasin uuesti sooviga oma tellimus tühistada ning tasutud 60 eurot tagasi saada. Ka sellele ma mingisugust vastust ei saanud. Kui järgmine kord helistasin, katkestas omanik kõne ning saatis vastu SMSi et helistab kohe tagasi, kuna ta on “koolitusel”. 2,5h hiljem helistasin uuesti ning ta oli ikka veel “koolitusel”. Sealt edasi ta kõnedele enam ei vastanud, lihtsalt katkestas kutsumise pealt.

Sellest järgmisel nädalal sain lõpuks kirja, et minu tellimus on eelmisel neljapäeval tühistatud ning raamatupidamisse edasi antud ja et raha jõudmine minu kontole võtab viis tööpäeva (jälle tekkis küsimus, et huvitav miks). Nüüdseks on loomulikult need viis päeva läbi, aga ei ole kaupa ega raha.

Väikese beebi kõrvalt on väga nõme selliste teemadega tegeleda ja täitsa uskumatu, et selles valdkonnas niimoodi petta saab — aga näe, saab. Hoiatuseks siis kõigile.

+61
-2
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Style

Kirjuta sama kogemus FB “lapsekandmine (märsid, linad jne) gruppi. Seal jõuab rohkemate inimesteni.

+29
0
Please wait...

Postitas:
Igateine

Jagan oma kogemust teistele hoiatuseks, et teised ei peaks vastsündinu emana selliste asjadega tegelema, nagu mina viimastel nädalatel. Tellisin oktoobri lõpus endale Villapai.ee-st ruutlina, kuna see oli väga soovitatud pood, mille omanik pidavat olema lapsekandmisnõustaja.

Järgmisel nädalal polnud pakist ei kippu ega kõppu (ka väljasaatmise teadet mitte) ning otsustasin igaks juhuks meili kirjutada. Meil tuli tagasi kirjaga, et seda aadressit ei eksisteeri. See oli natuke ehmatav, aga kuna telefoninumber oli ka, siis helistasin. Vastuvõtnud naine lohutas, et neil e-mail “jupsib”, aga kõik on korras, kuna minu pakk läks juba esmaspäeval teele. Rahunesin kohe ja olin valmis, et pakk kohe tuleb. Ei tulnud. Meilid ei läinud ikka kohale, niiet pidin uuesti helistama. Jälle tuli jutt sellest, kuidas kõik peaks korras olema ja äkki ma ise panin vale telefoninumbri. Ei pannud, arve on ju olemas.

Järgmisel nädalal sain omaniku isikliku e-maili pealt kirja, et järelpärimine näitas, et pakk on küll saadetud (tellisin Omniva pakiautomaati), aga seda “jälitada ei õnnestu”, niiet nad panid uue paki teele ja mina peaks teada andma kui siis kaks jõuab. Okei, no ootasin siis edasi (kuigi kogu see asi tundus juba väga kahtlane). Palusin ka pakkide numbreid, et teha Omnivasse järelpärimine. Siis vastuseid juba enam ei tulnud. Omniva ka kinnitas, et minu poole ühtegi pakki teel pole (või eksinud või kuskil ootamas).

Kuna ma enam ka vastuseid ei saanud, kirjutasin uuesti sooviga oma tellimus tühistada ning tasutud 60 eurot tagasi saada. Ka sellele ma mingisugust vastust ei saanud. Kui järgmine kord helistasin, katkestas omanik kõne ning saatis vastu SMSi et helistab kohe tagasi, kuna ta on “koolitusel”. 2,5h hiljem helistasin uuesti ning ta oli ikka veel “koolitusel”. Sealt edasi ta kõnedele enam ei vastanud, lihtsalt katkestas kutsumise pealt.

Sellest järgmisel nädalal sain lõpuks kirja, et minu tellimus on eelmisel neljapäeval tühistatud ning raamatupidamisse edasi antud ja et raha jõudmine minu kontole võtab viis tööpäeva (jälle tekkis küsimus, et huvitav miks). Nüüdseks on loomulikult need viis päeva läbi, aga ei ole kaupa ega raha.

Väikese beebi kõrvalt on väga nõme selliste teemadega tegeleda ja täitsa uskumatu, et selles valdkonnas niimoodi petta saab — aga näe, saab. Hoiatuseks siis kõigile.

Ma alati mõtlen sellist juhtumit lugedes, et kui lühinägelikud ja teisi rumalaks pidavad need sullerid on, tuleb ju väga kiiresti välja, et mingit pakki kusagil pole ja pole ka kunagi olnud.

Või ongi asja iva selles, et nö võetakse mingiks ajaks intressita  “laenu”?

Loodan, et saad oma raha tagasi.

+34
0
Please wait...

Postitas:
tui

Loodan samuti, et saan oma raha tagasi… Mul endal olid tegelikult samad mõtted. Kõige rohkem valmistabki pettumust just see tühjade lubaduste andmine ja sisuliselt valetamine, eriti kui pead kogu seda jama kaasa tegema väikese beebi kõrvalt.

Üsna tõenäoline, et ma pole ainus ohver — kahjuks pole FB liige, muidu oleks jah ka sinna kirjutanud.

Õnnelik lõpp on lool küll selles mõttes, et kuna ma oma kandelina kunagi ei saanudki, leidsin hoopis Yagast väga mõnusa ruutlina, üsna vähe kasutatud ka!

+23
-1
Please wait...

Postitas:
Kagu66

Ei tule sealt mingit raha tagasi, kui ainult järgmise ohvri raha arvelt.

Nende majandusnäitajad on nii nigelad ja õudsed ja üldse vägagi keskealiste prouade suhtumist peegeldavad.

+5
-30
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
UunoR

Nende majandusnäitajad on nii nigelad ja õudsed ja üldse vägagi keskealiste prouade suhtumist peegeldavad.

Mis need keskealised prouad siia puutuvad. Pätte on tavaliselt ikka rohkem noorte meeste hulgas.

+51
-3
Please wait...

Postitas:
Igateine

ja üldse vägagi keskealiste prouade suhtumist peegeldavad.

🤭 no mida see nüüd tähendas antud kontekstis?

+47
0
Please wait...

Postitas:
perkool

Aitäh hoiatamast. Väga hästi kirjutatud ja elust enesest.

Arvan, et raha sa enam ei näe, sest selline lollitamine on skeemina  – lollilt tuleb raha ära võtta -.  Kui krediidiinfos on võlg üleval ja olematud majandusnäitajad, siis on asi täiega hapu.

+15
0
Please wait...

Postitas:
freyafefa

eriti kui pead kogu seda jama kaasa tegema väikese beebi kõrvalt.

Täiskohaga töö kõrvalt oleks kuidagi mõnusam või mis see beebi siia puutub?

+26
-45
Please wait...

Postitas:
paadund perekoolik

Tobe ja ka empaatiavõimeta kommentaar. Esiteks oli see toode ilmselgelt beebi jaoks tellitud, mis tähendab, et inimesel on nüüd vajalik beebitarve endiselt puudu. Teiseks ei peaks olema raske mõista, et vastsündinu kõrvalt ei jõua emad tihti pesuski käia või tassi kohvi juua, ilmselgelt pole neil ülemäärast aega, et sulidega maid jagada.

+46
-20
Please wait...

Postitas:
Kagu66

ja üldse vägagi keskealiste prouade suhtumist peegeldavad.

🤭 no mida see nüüd tähendas antud kontekstis?

Vot see tähendaski seda, et üks keskealine “äritädi” võiks siiski aru saada, et kui äri ei lähe, oskustest ja suhtumisest jääb puudu, majandusaasta aruandeidki ei suudeta esitada, siis tuleb putka kinni panna, mitte petta nõrgemas positsioonis olevaid vastsündinud beebide emasid. Ääretult küüniline suhtumine tädide poolt, selline osside mõttemall.

+6
-31
Please wait...

Postitas:
UunoR

Vot see tähendaski seda, et üks keskealine “äritädi” võiks siiski aru saada, et kui äri ei lähe, oskustest ja suhtumisest jääb puudu, majandusaasta aruandeidki ei suudeta esitada, siis tuleb putka kinni panna, mitte petta nõrgemas positsioonis olevaid vastsündinud beebide emasid. Ääretult küüniline suhtumine tädide poolt, selline osside mõttemall.

Mis need tädid siia puutuvad, kõige suuremad ossid on noored kuked ehituses, kes peedistavad tunduvalt rohkem. Keskealised tädid on tavaliselt suhteliselt ausad oma ärides. Alati on muidugi erandeid, aga et nüüd just tädid välja tood kui mingid kõige suuremad pätid, on suhteliselt imelik.

+31
-5
Please wait...

Postitas:
kassike123

Vot see tähendaski seda, et üks keskealine “äritädi” võiks siiski aru saada, et kui äri ei lähe, oskustest ja suhtumisest jääb puudu, majandusaasta aruandeidki ei suudeta esitada, siis tuleb putka kinni panna, mitte petta nõrgemas positsioonis olevaid vastsündinud beebide emasid. Ääretult küüniline suhtumine tädide poolt, selline osside mõttemall.

Mis need tädid siia puutuvad, kõige suuremad ossid on noored kuked ehituses, kes peedistavad tunduvalt rohkem. Keskealised tädid on tavaliselt suhteliselt ausad oma ärides. Alati on muidugi erandeid, aga et nüüd just tädid välja tood kui mingid kõige suuremad pätid, on suhteliselt imelik.

Milleks teemast mööda rääkida? Kas nimetatud äri peavad “noored kuked”?

+5
-20
Please wait...

Postitas:
UunoR

Teemast mööda oli märkus, et mis mingist keskealisest tädist oodatagi, need ongi sellised. No täiesti mööda petturi profiil, peaks ütlema, kui siin juba teemaväliselt üldistada sooviti.

+26
-6
Please wait...

Postitas:
kassike123

Teemast mööda oli märkus, et mis mingist keskealisest tädist oodatagi, need ongi sellised. No täiesti mööda petturi profiil, peaks ütlema, kui siin juba teemaväliselt üldistada sooviti.

Kui asi on mingite hilpude ja vidinate müümises või tegu on mingi “butiigiga”, siis 99% on selle taga mingi täiskohaga emme või mõni keskealine enda meelest kõva ärimutt. Vaata FB petturite gruppidesse- valdav osa netimüügi petistest on naised.
Tiitu ja Teetu siia teemasse ei maksa näiteks tuua, täiesti teine asi.

+10
-20
Please wait...

Postitas:
Alfa

Mis imeasi on ruutlina, mille eest peab maksma 60 eurot? Lihtsalt küsin.

+24
-1
Please wait...

Postitas:
Jayaya

Kui kommentaarides või postitustes palju kirjavigu, siis samamoodi öeldakse, et ” Laps oli süles trükkimise ajal”.

+11
-10
Please wait...

Postitas:
Gruune

See lause kodulehel on muidugi eriti hea: Villapai kuulub vastutustundliku ettevõtluse võrgustikku: http://www.vef.ee

Ja kui sa siis lähed ja proovid vaadata seda vefi, siis seda lehte ei ole olemas.

Täpselt samasuguseid ripptoole ja rippkiikesid saab osta ka on24. kaudu, näiteks see grenadine barbados on ON24 lehel odavam kui oled registreeritud kasutaja: https://www.on24.ee/p/248964/ripptool-brasil-grenadine

üldiselt on vahe mingi 1 euro nii et vaevalt see villapai inimene neid on24 kaudu tellib.

Ka täpselt samasuguseid kandelinasid ja kandekotte müüakse on24s enamvähem sama hinnaga, kuid on24s saab püsikunde no nii umbes 5€ odavamalt.

Väga võimalik, et samasuguseid asju saab ka hansapostist, photopointist, 1a.ee kaudu vms, ma neid ei viitsi tšekkida, lihtsalt kiikesid ma olen varem on24 kaudu vaadanud ja villapai lehel viskas ette, siis ma mõtlesin, et olid ju seal teises poes täpselt samasugused… On24 kaudu ma olen ise mitmeid kordi tellinud, probleemideta. Või noh, ükskord saadeti vale toode, aga üks telefonikõne ja sain lõpuks ikkagi õige toote. Vale toodet vastu ei võtnud, kohe helistasin, kui veel kullerid kohal olid. Muidu võib-olla oleks ka jamaks läinud, et ise võtsite vastu ja nüüd tellige uuesti… ülejäänud kordadel on siiski kõik kohe okei olnud.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
tui

Sain raha tagasi! Vähemalt läks sellega lõpuks hästi.

Vastan ka ruutlina osas — minule soovitati ruutlina proovida, kuna pole varem lapsekandmisega tegelenud ning see on kõige lihtsamalt seotav lina. “Ruut” seetõttu, et see koosneb esipaneelist ning sellest väljaulatuvatest traksidest. Kallimad ruutlinad, nt Kokadi omad, on kahe seotava traksiga ning all on hoopis pannal (veel lihtsam selga panna). Villapaist tellisingi seetõttu, et sealt sai  tellida ka lapsekandmise nõustamise (mis mh soovitab kuidas kanda jne) — etteruttavalt olgu öeldud, et seda nõustamist ma ka ei saanud 😀

Mis aga puutub hinda, siis jah, ma olen nõus, et need on kallid asjad. Lapsekandmislinad on vahemikus 75-80 eurot, kandmiskotid kuskil 200 eurot. Ka kasutatuna ostes algavad hinnad 50 eurost. Ilmselt on see materjalide kvaliteedi jne tõttu, kuna lapsekandmiseks peab olema turvaline toode (mis ei veniks, ei rebeneks jne). Tegelikult just kõrge hinna tõttu ongi soovitatav eelnevalt lapsekandmisnõustajaga konsulteerida, mitte lihtsalt pimesi kott osta, mis ei pruugi sobida.

+13
0
Please wait...

Postitas:
Igateine

Sain raha tagasi! Vähemalt läks sellega lõpuks hästi.

Vastan ka ruutlina osas — minule soovitati ruutlina proovida, kuna pole varem lapsekandmisega tegelenud ning see on kõige lihtsamalt seotav lina. “Ruut” seetõttu, et see koosneb esipaneelist ning sellest väljaulatuvatest traksidest. Kallimad ruutlinad, nt Kokadi omad, on kahe seotava traksiga ning all on hoopis pannal (veel lihtsam selga panna). Villapaist tellisingi seetõttu, et sealt sai tellida ka lapsekandmise nõustamise (mis mh soovitab kuidas kanda jne) — etteruttavalt olgu öeldud, et seda nõustamist ma ka ei saanud 😀

Mis aga puutub hinda, siis jah, ma olen nõus, et need on kallid asjad. Lapsekandmislinad on vahemikus 75-80 eurot, kandmiskotid kuskil 200 eurot. Ka kasutatuna ostes algavad hinnad 50 eurost. Ilmselt on see materjalide kvaliteedi jne tõttu, kuna lapsekandmiseks peab olema turvaline toode (mis ei veniks, ei rebeneks jne). Tegelikult just kõrge hinna tõttu ongi soovitatav eelnevalt lapsekandmisnõustajaga konsulteerida, mitte lihtsalt pimesi kott osta, mis ei pruugi sobida.

Olen suur lapsekandmisfänn, kõik oma lapsed sünnist saati ära kandnud Bondolino ja Ergobaby kotiga. Just vaatasin täna oma ErgoBabyt, mis kurvalt nagis ripub ja jõudsin järeldusele, et enam vist talvel kasutust ei leia (laps kohe 3).

Aga tore, et oma raha tagasi said, siis võib ju öelda, et läks isegi hästi 🙂

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kati

Kõige tavalisema puuvillakangaga kandsin oma lapsi, toimis täpselt sama hästi kui sõbranna lapse mitmekordse hinnaga spetsiaalne kandmislina.

+3
-4
Please wait...

Postitas:
koblik

Kirjuta sama kogemus FB “lapsekandmine (märsid, linad jne) gruppi. Seal jõuab rohkemate inimesteni.

Villapai omanikud on selle grupi adminnid.

+6
0
Please wait...

Postitas:
idun18

Minul on sama kogemus. Tellisin sealt ja ei mingit vastust, ammugi mitte tellitud toodet. Meilidele ei vastata, telefoni teel lubatakse midagi ja kogu aeg on “koolitusel” või “koosolekul” ja “vist on komplekteeritud”, aga teele pole pandud. Siis mõtlesin, et guugeldan firmat ja leidsin selle teema ja leidsin ka mingid kohtuhagid. Ei julge sinna lapsekandmise gruppi kirjutada enda nime alt, sest ta on admin ju ja raha ka äkki tagasi ei saa… Kustutab lihtsalt ära või ei aktsepteeri seda postitust. Absurdne olukord!!! Väikese rahutu unega beebi kõrvalt tõesti väga frustreeriv tegeleda, meil on unehäired ja kotis ta magaks, aga kotti pole…

+13
0
Please wait...

Postitas:
OriginalTaste

Tarbijakaitse on selleks. Tee avaldus, said tüssata, kirjavahetus juurde.

+5
0
Please wait...

Postitas:
JustJust

Aitäh, et jagate! Väga oluline, et petturite kohta info liiguks.

+10
0
Please wait...

Postitas:
kolmega

huvitav, et ise on nad nii kõrge moraaliga ja ülimalt eetilised abistajad samal ajal…

+1
0
Please wait...

Näitan 26 postitust - vahemik 1 kuni 26 (kokku 26 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud hoiatus: Villapai e-pood