3. nädal: kokku langetatud 1 kilo, mis on häbematult vähe. 10 000 sammu on tehtud iga kolmas päev, aga ikka on õhtused söömahood :(, Kõigest hoolimata on enesetunne paremaks muutunud, ilmselt toitumise parendamise tõttu. Täna tellisin ühe smuutilisandi, mis lubab täiskõhu tunde tekitamist. Nüüd on nii, et järgmine nädal on murdeline – kui jõusaalide avamine mind kaasa ei tõmba, olen biomass, mitte inimene ja tunnen sügavat häbi…. uuesti raporteerin järgmisel pühapäeval……..kas vanaema kõuts on konditsioonis?
Ära anna alla! Ma olen järjest rajal olnud 2 kuud. Kõige paremini/kiiremini on minu puhul alati mõjunud süsivesikutest loobumine, aga see ei ole jäänud püsima, sest kui murdun, siis õgin meeletult ja seda on väga raske lõpetada.
Seekord teen teisiti, söön kõike, aga loen kaloreid (1200 päevas, sest tean, et mul on aeglane ainevahetus ning samas ei põe kui rohkem läheb, kui ei saa mõõta, siis ei sure, lihtsalt ei pinguta üle). Lisaks 10000 sammu päevas ja võimlen 3-4 korda nädalas. Kadunud on 6 kg.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 28.12 10:38; 03.01 19:07; 17.01 20:28;