Esileht Ilu ja tervis HPV test.. kas keegi oskab seletada tulemust

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 122 )

Teema: HPV test.. kas keegi oskab seletada tulemust

Postitas:
Kägu

Minul avastati raseduse ajal HPV 16 ja 18 positiivne.

mis mees arvab? Teab mis see haigus tema jaoks tähendab? Tead mis see sinu jaoks tähendab? Mis see lapse jaoks tähendab?

No valgusta mind siis mis see kõik tähendab siis? Kohe huviga tahan lugeda.

Ei ta tea, tal pole elus meest olnud, rääkimata lapsest. Õnneks, sellise haige geenipagasiga ei tohiks keegi paljuneda.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No peadki armastama, keegi teine ju sind ei armasta ega talu, naeruväärne jobu.

Oled, oled naeruväärt jopakas. Nii palju ka ei saa, et suguhaiguse vastu kaitsta! Ulme jopakad.

Mis tunne on elada, kui keegi sind elus ei taha ega armasta, sa haige tropp?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

surmani truu

No aga milleks siis üldse teemad appi, appi äkki vähk. Siis on vähk. Mis siis on kui on. Häirib eestlase lai olek, orgiate pidamine ja tõsiste asjade pisendamine. Kõik peavad teadma, mida nad teevad või lasevad endaga teha. Tee siis silmad lahti ja vaata kellega sa seksid, tunne huvi. Tunne ka enda tervise vastu huvi, käi kontrollis. Unustage ära see muinasjutt mul ei ole midagi. Enamus haigusi peiteajaga ja arvestades eestlaste taset valetada- tuleb olla eriti valvas! 100% ei suguhaigustele. Ei ole vaja ka loodet kahjustada ja sandistada suguhaigustega.

Mind tsiteerid. Olen 53-aastane ja mul on elu jooksul olnud ainult üks sekspartner – mu oma mees, kellega väga pikk kooselu selja taga. Ometigi on mul kõik need kõrged tüved olemas. Ja vahepeal oli asi ikka väga hull.

Mis ma siis nüüd sinu arvates olen valesti teinud? Mingitest orgiatest või suvalistega seksimisest ei tea mina mitte midagi.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis ma siis nüüd sinu arvates olen valesti teinud? Mingitest orgiatest või suvalistega seksimisest ei tea mina mitte midagi.

Küsid ehk siis mehelt, äkki tema teab?

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis tunne on elada, kui keegi sind elus ei taha ega armasta, sa haige tropp?

Ei tea glasuuraju, ei tea. v.tu vahe on sul haige, ei miski muu. saa üle!

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind tsiteerid. Olen 53-aastane ja mul on elu jooksul olnud ainult üks sekspartner – mu oma mees, kellega väga pikk kooselu selja taga. Ometigi on mul kõik need kõrged tüved olemas. Ja vahepeal oli asi ikka väga hull. Mis ma siis nüüd sinu arvates olen valesti teinud? Mingitest orgiatest või suvalistega seksimisest ei tea mina mitte midagi.

teed mehele kalli-kalli ja ütled aitäh kingituse eest! Tee nii 53 aastane naine

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ta tea, tal pole elus meest olnud, rääkimata lapsest. Õnneks, sellise haige geenipagasiga ei tohiks keegi paljuneda.

keera nüüd järgmine pudel lahti, no keera. Haige geenipagasiga jota. ära sa paljune. Aga sul on mehi palju olnud, ega muidu jalgevahe haige oleks. Vastuta nüüd! muss-muss

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küsid ehk siis mehelt, äkki tema teab?

Ei, ma küsin seda lillkapsa-mutilt, kes manitseb korralik olema ja mitte ringihoorama. Mina ei ole hooranud ringi, aga haigused olen ikka saanud.

Mehelt ei küsi, sest me ei ole enam koos.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind tsiteerid. Olen 53-aastane ja mul on elu jooksul olnud ainult üks sekspartner – mu oma mees, kellega väga pikk kooselu selja taga. Ometigi on mul kõik need kõrged tüved olemas. Ja vahepeal oli asi ikka väga hull. Mis ma siis nüüd sinu arvates olen valesti teinud? Mingitest orgiatest või suvalistega seksimisest ei tea mina mitte midagi.

teed mehele kalli-kalli ja ütled aitäh kingituse eest! Tee nii 53 aastane naine

Miks sa mind mõnitad?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nõme oled sa ise! Mis kuradi sapine mina olen, suguhaigusi kokku 30, kõik saab ära testida. Aga eelistan kondoomi, sest mitmel haigusel pikk peiteaeg. Ei riski.

Sa ju süütu, kes sind küll põrutada tahaks?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, ma küsin seda lillkapsa-mutilt, kes manitseb korralik olema ja mitte ringihoorama. Mina ei ole hooranud ringi, aga haigused olen ikka saanud. Mehelt ei küsi, sest me ei ole enam koos.

Aga vaata, nüüd sina oledki reaalselt lillkapsa-mutt. Kas sa siis ennem mehega lähestikku olemist ei nõudnud täiskontrolli? Miks ei nõudnud?

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks sa mind mõnitad?

Piisabki ühest korrast, ühest inimesest. Juba siis kui sina koolis käisid oli see algklassi õpikus kirjas.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, ma küsin seda lillkapsa-mutilt, kes manitseb korralik olema ja mitte ringihoorama. Mina ei ole hooranud ringi, aga haigused olen ikka saanud. Mehelt ei küsi, sest me ei ole enam koos.

Aga vaata, nüüd sina oledki reaalselt lillkapsa-mutt. Kas sa siis ennem mehega lähestikku olemist ei nõudnud täiskontrolli? Miks ei nõudnud?

Ja, kui suhtesse astudes nõuad täiskontrolli, ja kõik on korras, siis kuidas see välistab võimaluse, et mees sulle midagi hiljem, suhte ajal koju ei too?

Kas sa rumal inimene saad aru, et sa ise võid olla nii korralik, kui tahad, aga selle kohta ei ole mitte mingit garantiid, et teine pool on samasugune. Ka pealtnäha kõige tublimad ja perekesksemad mehed võivad vasakule panna.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks sa mind mõnitad?

Piisabki ühest korrast, ühest inimesest. Juba siis kui sina koolis käisid oli see algklassi õpikus kirjas.

Selge see! Aga, mida sa selle teadmisega reaalses elus peale hakkad? Mina näiteks olin temaga suhtesse astudes süütu. Ja temal oli enne mind olnud ainult üks tüdruk, kes oli süütu. Seega, mõlemad olime nö puhtad. See tähendab, et viiruse hankis ta juba meie kooselu ajal.

Miks mina nüüd sellepärast lõtvade kommetega ringihooraja olen, et mul viirus küljes on? Muidugi valisin vale mehe omale. Aga, küsimus ongi selles, et kuidas saab korralik naine viirust välistada? Enamikel inimestele on enne koosellu astumist olnud partnereid. Ka korralikel inimestel.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selge see! Aga, mida sa selle teadmisega reaalses elus peale hakkad? Mina näiteks olin temaga suhtesse astudes süütu. Ja temal oli enne mind olnud ainult üks tüdruk, kes oli süütu. Seega, mõlemad olime nö puhtad. See tähendab, et viiruse hankis ta juba meie kooselu ajal. Miks mina nüüd sellepärast lõtvade kommetega ringihooraja olen, et mul viirus küljes on? Muidugi valisin vale mehe omale. Aga, küsimus ongi selles, et kuidas saab korralik naine viirust välistada? Enamikel inimestele on enne koosellu astumist olnud partnereid. Ka korralikel inimestel.

Ärme keskendu sinule, nüüd on see olemas ja pead ise valvas olema ja kontrollis käima. Ikka selleks, et varakult jaole saada muudatustele.  Kas su eksil oli üks tüdruk või mitu, seda teab ainult tema. Sina tead ainult seda, mida sulle on räägitud.  Ja mis see esimene tüdruk mehele rääkis või tegelikult oli, kes neid asju enam teab. Neid asju tuleb ka osata lahus näha. Mis on tegelikkus ja mis on teiste edasi räägitud. Ise sellised haigused ei tule, ikka saadakse teatud tegevusi tehes.

Mis mulle pähe ei mahu ja sugugi ei meeldi on ohtude eiramine ja teadmatus.  See hambad laiali olek, adumata oma tervise väärtust. Lõputud uued kallimad, kondoomita seks ja sellises seisus olek, kus ei mäleta.  Ma näen iga suhte algust nii, et alguses on seks 100% kondoomiga ja kondoomi  võib ära jätta alles siis kui mõlemad on läbinud tervisekontrolli ja mõlemad on nõus paberil olevate tulemustega. Või oledki nõus igast seksist vastu võtma midagi. Minu arvates null väärtusega seksijad, kes ei küsi teiselt, millal sa viimati testides käisid. Ei hooli siis üldse teisest või kuidas.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis mulle pähe ei mahu ja sugugi ei meeldi on ohtude eiramine ja teadmatus.  See hambad laiali olek, adumata oma tervise väärtust. Lõputud uued kallimad, kondoomita seks ja sellises seisus olek, kus ei mäleta.  Ma näen iga suhte algust nii, et alguses on seks 100% kondoomiga ja kondoomi  võib ära jätta alles siis kui mõlemad on läbinud tervisekontrolli ja mõlemad on nõus paberil olevate tulemustega. Või oledki nõus igast seksist vastu võtma midagi. Minu arvates null väärtusega seksijad, kes ei küsi teiselt, millal sa viimati testides käisid. Ei hooli siis üldse teisest või kuidas.

Jeerum küll, see tõend kehtib vaid sellel hetkel. Järgmisel hetkel paneb inimene kõrvalt ja on midagi muud. Mingist tõendist pole mitet mingit kasu.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jeerum küll, see tõend kehtib vaid sellel hetkel. Järgmisel hetkel paneb inimene kõrvalt ja on midagi muud. Mingist tõendist pole mitet mingit kasu.

Apppiiiiii, kas me elame süüdimatute de.iilikute ühiskonnas siis?  Kas peaksime hakkama kõrvalt panevaid kuidagi vastutusele võtma?  Kui paned kõrvalt, mis suguline tung ajab sind selle tegevuse juures valetama ja teisi oma valedega vigastama. Ma keeldun uskumast, Eestimaal ei saa elada nii rumal rahvas.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks te selle idioodiga vaidlete? Ta ju ei jää niikuinii vait. Ilmelgelt on see inimene vaimse puudega ja käib siin foorumis valimatult räuskamas.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks te selle idioodiga vaidlete? Ta ju ei jää niikuinii vait. Ilmelgelt on see inimene vaimse puudega ja käib siin foorumis valimatult räuskamas.

Need ajad on möödas kus jutu peale “mul ei ole midagi” seksi sai. Igasugune tegevus tuleb ära tõestada ja nii on ka seksiga.  Keegi ei taha teise lobajutu pärast surnuaiale minna. Mis sul selle vaimse puudega õige lahti  on, et nii ründavalt siristad. Usun, haigena on raskem seksi saada!

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Apppiiiiii, kas me elame süüdimatute de.iilikute ühiskonnas siis?  Kas peaksime hakkama kõrvalt panevaid kuidagi vastutusele võtma?  Kui paned kõrvalt, mis suguline tung ajab sind selle tegevuse juures valetama ja teisi oma valedega vigastama. Ma keeldun uskumast, Eestimaal ei saa elada nii rumal rahvas.

Kuidas see Eestimaa siia puutub, üle maailma pannakse kõrvalt. Pooled inimesed teevad seda kindlasti, tõenöoliselt sinu mees ka, kui ta sul olemas on. Otseloomulikult ei räägita seda kodus oma partnerile.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Usun, haigena on raskem seksi saada!

Ole nüüd, ka HIV-haiged seksivad ja ei pea selleks isegi kondoomi kasutama.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas see Eestimaa siia puutub, üle maailma pannakse kõrvalt. Pooled inimesed teevad seda kindlasti, tõenöoliselt sinu mees ka, kui ta sul olemas on. Otseloomulikult ei räägita seda kodus oma partnerile.

Mille põhjal sa kõrval panemist väidad või õigustad? Pooled ei ole tervik.  Las need pooled siis panevad kõrvalt, oma kannatused neil ainult. Mida või keda mitte rääkimine päästab?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ole nüüd, ka HIV-haiged seksivad ja ei pea selleks isegi kondoomi kasutama.

Kui sa leiad nii rumala vastase. Aga need kes suguhaigusi ei taha ja veelvähem hivi, siis nemad ei seksi kondoomita.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need ajad on möödas kus jutu peale “mul ei ole midagi” seksi sai. Igasugune tegevus tuleb ära tõestada ja nii on ka seksiga. Keegi ei taha teise lobajutu pärast surnuaiale minna. Mis sul selle vaimse puudega õige lahti on, et nii ründavalt siristad. Usun, haigena on raskem seksi saada!

https://www.regionaalhaigla.ee/et/psuhhiaatriakliinik-1

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tahad mulle näidata, et oled regionaalhaigla psühhiaatriakliiniku klient. Enamus hive on seal arvel ja ka teised suguhaiguste sõbrad. No olge siis!

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui sa leiad nii rumala vastase. Aga need kes suguhaigusi ei taha ja veelvähem hivi, siis nemad ei seksi kondoomita.

Tänapäeval on HIV tablettidega kontrolli all, ei nakka ning seksitakse nagu tavaline inimene, ilma kummita.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida või keda mitte rääkimine päästab?

Ega teistega seksimise pärast ei soovi ju oma kaaslasest lahku minna või koju tüli! Ainult loll räägib ja teeb sellega teisele haiget.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tänapäeval on HIV tablettidega kontrolli all, ei nakka ning seksitakse nagu tavaline inimene, ilma kummita.

Millise uuringu järgi nii on?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega teistega seksimise pärast ei soovi ju oma kaaslasest lahku minna või koju tüli! Ainult loll räägib ja teeb sellega teisele haiget.

Kas sa testid mu närve? Ainult limukas ja timukas jäta rääkimata ja hakkab ette kujutama, et temal on õigus otsustada teise inimese tervise üle. Ei ole!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas sa testid mu närve? Ainult limukas ja timukas jäta rääkimata ja hakkab ette kujutama, et temal on õigus otsustada teise inimese tervise üle. Ei ole!

Ole rahulik, võimalik, et 1% petjatest räägib. Kuigi ei usu, et isegi nii paljud. Sa oled ikka tõeliselt elukauge inimene. Mitte iialgi ei räägiks oma kaaslasele oma kõrvaltpanekutest.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 122 )

Esileht Ilu ja tervis HPV test.. kas keegi oskab seletada tulemust