Selge see! Aga, mida sa selle teadmisega reaalses elus peale hakkad? Mina näiteks olin temaga suhtesse astudes süütu. Ja temal oli enne mind olnud ainult üks tüdruk, kes oli süütu. Seega, mõlemad olime nö puhtad. See tähendab, et viiruse hankis ta juba meie kooselu ajal. Miks mina nüüd sellepärast lõtvade kommetega ringihooraja olen, et mul viirus küljes on? Muidugi valisin vale mehe omale. Aga, küsimus ongi selles, et kuidas saab korralik naine viirust välistada? Enamikel inimestele on enne koosellu astumist olnud partnereid. Ka korralikel inimestel.
Ärme keskendu sinule, nüüd on see olemas ja pead ise valvas olema ja kontrollis käima. Ikka selleks, et varakult jaole saada muudatustele. Kas su eksil oli üks tüdruk või mitu, seda teab ainult tema. Sina tead ainult seda, mida sulle on räägitud. Ja mis see esimene tüdruk mehele rääkis või tegelikult oli, kes neid asju enam teab. Neid asju tuleb ka osata lahus näha. Mis on tegelikkus ja mis on teiste edasi räägitud. Ise sellised haigused ei tule, ikka saadakse teatud tegevusi tehes.
Mis mulle pähe ei mahu ja sugugi ei meeldi on ohtude eiramine ja teadmatus. See hambad laiali olek, adumata oma tervise väärtust. Lõputud uued kallimad, kondoomita seks ja sellises seisus olek, kus ei mäleta. Ma näen iga suhte algust nii, et alguses on seks 100% kondoomiga ja kondoomi võib ära jätta alles siis kui mõlemad on läbinud tervisekontrolli ja mõlemad on nõus paberil olevate tulemustega. Või oledki nõus igast seksist vastu võtma midagi. Minu arvates null väärtusega seksijad, kes ei küsi teiselt, millal sa viimati testides käisid. Ei hooli siis üldse teisest või kuidas.