Esileht Ilu ja tervis HPV test.. kas keegi oskab seletada tulemust

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 122 )

Teema: HPV test.. kas keegi oskab seletada tulemust

Postitas:
Kägu

Ole rahulik, võimalik, et 1% petjatest räägib. Kuigi ei usu, et isegi nii paljud. Sa oled ikka tõeliselt elukauge inimene. Mitte iialgi ei räägiks oma kaaslasele oma kõrvaltpanekutest.

Ma olen selle lolli maailma jaoks lihtsalt liiga tark. Kindlasti ei vigasta oma käitumisega teist inimest.  Ära sina muidugi oma kõrvaltpanekutest räägi, mitu hauda minekut sa juba põhjustanud oled,  surmakuller?  Sa ei taha ka kaaslase kõrvalpanekutest midagi teada?  Kas nii mõtleb päriselt  hivi haige? Sulle ei lähe üldse korda kui armas kaaslane hpv põhjustatud vähki läheb? Kirsaga mulda järgi ei lükkaks?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ole rahulik, võimalik, et 1% petjatest räägib. Kuigi ei usu, et isegi nii paljud. Sa oled ikka tõeliselt elukauge inimene. Mitte iialgi ei räägiks oma kaaslasele oma kõrvaltpanekutest.

Ma olen selle lolli maailma jaoks lihtsalt liiga tark. Kindlasti ei vigasta oma käitumisega teist inimest. Ära sina muidugi oma kõrvaltpanekutest räägi, mitu hauda minekut sa juba põhjustanud oled, surmakuller? Sa ei taha ka kaaslase kõrvalpanekutest midagi teada? Kas nii mõtleb päriselt hivi haige? Sulle ei lähe üldse korda kui armas kaaslane hpv põhjustatud vähki läheb? Kirsaga mulda järgi ei lükkaks?

Sa ikka saad aru, et HPV on ravitav kui see õigel ajal avastatakse? Sellepärast ju tulebki käia kontrollis.

Ja no nii sinisilmne ka nüüd ei tasu olla, et kui kaaslane petab siis ka kohe selle üles tunnistab. Neid mehi/naisi on küll kellel on armuke või üheöö suhe ja oma kaasale ei maini seda. Lapsigi saadud nii, et mees ei teagi, et pole tema laps.

On ka uudiseid kus hiv või adsi haige ongi meelega nakatanud teisi. Kõik pole ühesugused. Vaata ikka ringi mis maalimas toimub.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa ikka saad aru, et HPV on ravitav kui see õigel ajal avastatakse? Sellepärast ju tulebki käia kontrollis. Ja no nii sinisilmne ka nüüd ei tasu olla, et kui kaaslane petab siis ka kohe selle üles tunnistab. Neid mehi/naisi on küll kellel on armuke või üheöö suhe ja oma kaasale ei maini seda. Lapsigi saadud nii, et mees ei teagi, et pole tema laps. On ka uudiseid kus hiv või adsi haige ongi meelega nakatanud teisi. Kõik pole ühesugused. Vaata ikka ringi mis maalimas toimub.

Millal on õige aeg avastada? kas keegi ütleb seda õiget aega? Mis ravi hpv  põhjustatud rakumuudatustele siis on?, uinuma jääb organismi ja kunagi ei tea, millal uinak tehtud saab. Mina olen kuulnud, et kaaslasele, kellele asju ei mainita on enda vigastamise eest pannud mõne väga kõva hinda või lausa elu maksma.  On riike, kus suguhaiguste levitamise eest saab vangimaja. Eestis on saadud suguhaigus OMA viga!

+1
-2
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Sa ikka saad aru, et HPV on ravitav kui see õigel ajal avastatakse? Sellepärast ju tulebki käia kontrollis. Ja no nii sinisilmne ka nüüd ei tasu olla, et kui kaaslane petab siis ka kohe selle üles tunnistab. Neid mehi/naisi on küll kellel on armuke või üheöö suhe ja oma kaasale ei maini seda. Lapsigi saadud nii, et mees ei teagi, et pole tema laps. On ka uudiseid kus hiv või adsi haige ongi meelega nakatanud teisi. Kõik pole ühesugused. Vaata ikka ringi mis maalimas toimub.

Millal on õige aeg avastada? kas keegi ütleb seda õiget aega? Mis ravi hpv põhjustatud rakumuudatustele siis on?, uinuma jääb organismi ja kunagi ei tea, millal uinak tehtud saab. Mina olen kuulnud, et kaaslasele, kellele asju ei mainita on enda vigastamise eest pannud mõne väga kõva hinda või lausa elu maksma. On riike, kus suguhaiguste levitamise eest saab vangimaja. Eestis on saadud suguhaigus OMA viga!

Õige aeg ongi siis kui käid arstil kontrollis ja sul papp test on korrast ära ning on rakkumuutuseid. Rakkumuutused ei ole veel vähk.

Kui sul see on pikalt korrast ära siis lõigatakse välja see rakkumuutustega koht ja sul ei ole siis enam hpv kui järgnevad 5a on test negatiivne.

Teiseks hpv tekib papilloomviirusest, ning see on kõigil inimestel kehas olemas. Ning see ei pruugigi osadel välja kunagi lüüa.

https://www.inimene.ee/haigused-ja-seisundid/list/haigused-ja-seisundid/papilloomiviirus#S%C3%BCmptomid_ehk_avaldumine

Kolmandaks oma enda tervise eest vastutad sina ainult ise, mitte sinu kaaslane. Kui mees ütleb, et teeme ilma kummita ja ma “terve” siis on see edasi sinu valik, kas sa usaldad ja teedki ilma ja saad haiguse siis oled süüdi sina, mitte tema. Ise olid loll. Või siis ütledki, et ei ma olen nõus ainult kummiga ning kui ei sobi astu minema. Nii lihtne see ongi.

Ainult siis saad süüdistada teist oma tervise rikkumises kui tegu on vägistamisega.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lisan veel, et kui sul ikkagi on hpv ja seda lõigatud siis keegi ei jäta sind aastateks kuskile ootama, et kas nüüd tuleb tagasi. Kui sa ise loll ei ole ja kontrolli just ei lähe. Arst kutsubki iga aasta tagasi kontrolli et uuesti üle kontrollida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Õige aeg

On  siis sugulisel tee leviv viirushaigus!  On siis onkogeene viirus= soodustab vähki. Said siis emalt nakkuse? või kuidas viirus sul juba olemas oli? Eestis jah vastutab igaüks saadud haiguste eest.  Kuid Eesti lähiriikides vastutab haiguse levitaja. Kehavigastuse tekitamine.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen selle lolli maailma jaoks lihtsalt liiga tark. Kindlasti ei vigasta oma käitumisega teist inimest.  Ära sina muidugi oma kõrvaltpanekutest räägi, mitu hauda minekut sa juba põhjustanud oled,  surmakuller?  Sa ei taha ka kaaslase kõrvalpanekutest midagi teada?  Kas nii mõtleb päriselt  hivi haige? Sulle ei lähe üldse korda kui armas kaaslane hpv põhjustatud vähki läheb? Kirsaga mulda järgi ei lükkaks?

Õnneks ma ei tunne ühtki nii haiget, kui sina. Tarkuseks vaimuhaigust nimetada on muidugi tase.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Õnneks ma ei tunne ühtki nii haiget, kui sina. Tarkuseks vaimuhaigust nimetada on muidugi tase.

Jaa-jaaa, oskmatus enda kaitsta suguhaiguste eest on vaimuhaigus.

+1
-4
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kui sa ise loll ei ole ja kontrolli just ei lähe. Arst kutsubki iga aasta tagasi kontrolli et uuesti üle kontrollida.

Valin targa naise elu! Iga aasta mõelda, kas nüüd on vähk , Ei tänan!

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

OT-st saime lahti. Ehk annab kuidagi lillkapsamuti ka ära blokeerida? Oleks mõni üksik kommentaar, siis vaataks ehk mööda. Aga see kodanik on enamus teemasid täis pa…ndanud.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jaa-jaaa, oskmatus enda kaitsta suguhaiguste eest on vaimuhaigus.

Sinu möla on vaimuhaige soig.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

OT-st saime lahti. Ehk annab kuidagi lillkapsamuti ka ära blokeerida? Oleks mõni üksik kommentaar, siis vaataks ehk mööda. Aga see kodanik on enamus teemasid täis pa…ndanud.

Varsti saame suguhaigustest ja nende levitajatest ka lahti! Haiguselevitajad tuleb oma elust ära blokeerida. Ei tohi anda neil süüdimatult tegutseda. Ja sina kodanik võid edaspidi üksinda oma jäledustega tekin all pas.ndada! Lase käi!

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sinu möla on vaimuhaige soig.

On on, ometi see ei võta sinult ära kohustust igale kaaslasele teatada haigest organismist. See on sinu kohustus ja teise inimese õigus teada! Hakka seda omale ajude vahele soiguma!

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Varsti saame suguhaigustest ja nende levitajatest ka lahti! Haiguselevitajad tuleb oma elust ära blokeerida. Ei tohi anda neil süüdimatult tegutseda. Ja sina kodanik võid edaspidi üksinda oma jäledustega tekin all pas.ndada! Lase käi!

Palun jää ükskord ometi juba vait! Me juba teame sinu seisukohti peensusteni. Palun säästa ennast ja teisi ning ära rohkem kirjuta perekooli!

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teemaalgatuse juurde tagasi tulles: mul oli noorena korra samuti HPV+ ja ASCUS. Mõlemad kadusid ise ja pole 25 aasta jooksul tagasi tulnud.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palun jää ükskord ometi juba vait! Me juba teame sinu seisukohti peensusteni. Palun säästa ennast ja teisi ning ära rohkem kirjuta perekooli!

Säästangi teisi! Näidates millised jubedad mõtted ja teod inimkonna keskel elavad. Kohutav suhtumine, ise olid loll ja ise uskusid. Kui inimene väidab, et tal suguhaigusi ei ole tuleb alati küsida, aga kus sa tead seda, tõesta. Säästa sina ennast ja teisi ja ära rohkem valeta!!!!

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Säästangi teisi! Näidates millised jubedad mõtted ja teod inimkonna keskel elavad. Kohutav suhtumine, ise olid loll ja ise uskusid. Kui inimene väidab, et tal suguhaigusi ei ole tuleb alati küsida, aga kus sa tead seda, tõesta. Säästa sina ennast ja teisi ja ära rohkem valeta!!!!

Sina küsi ja tee, teisi ei huvita, said aru?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sina küsi ja tee, teisi ei huvita, said aru?

Hakkab huvitama! Siis ei ole mõtet ka siia foorumisse joosta, appi mul on suus või püksis vähk  või mõni hivi põhjustatud haigus. Siis tuleb haigus nagu õige mees vastu võtta ja kabelisse minna. Said aru!!!!

0
-4
Please wait...
Postitas:
Kägu

Hakkab huvitama! Siis ei ole mõtet ka siia foorumisse joosta, appi mul on suus või püksis vähk  või mõni hivi põhjustatud haigus. Siis tuleb haigus nagu õige mees vastu võtta ja kabelisse minna. Said aru!!!!

Pole sinu asi, mida teised teevad, mine halise oma mehe kallal, kui sul ta olemas on.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küll sa mõne haiguse endale varsti saad, niiväga küsid ju. Mida karda, seda saad.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küll sa mõne haiguse endale varsti saad, niiväga küsid ju. Mida karda, seda saad.

Küsimus ei ole kartmises. Küsimus on mõistusega elamises. Kas kondoomita seks näitab mitte kartmist? Kas kondoomiga seks näitab kartmist?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küsimus ei ole kartmises. Küsimus on mõistusega elamises. Kas kondoomita seks näitab mitte kartmist? Kas kondoomiga seks näitab kartmist?

Pole sinu asi, kuidas teised oma elu elavad. Ma pole mitte kunagi kondoomiga seksinud ning mitte kunagi haige olnud. Peab sul ikka vaimne trauma olema, et üht ja sama paska jahuda. Jää vait ükskord, kedagi ei koti su jutt!

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole sinu asi, mida teised teevad, mine halise oma mehe kallal, kui sul ta olemas on.

Suguhaigus ei ole ümbrikupalk, mida peita. Kui sa oled mees kägu, siis sa tead, et teise inimese sandistamine ei ole okei. Kui sa oled nais kägu, siis sa tead, et teise inimese sandistamine ei ole okei. Rase kägu teab ka seda, et suguhaigused sandistavad lapsi.

0
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu

Pole sinu asi, kuidas teised oma elu elavad. Ma pole mitte kunagi kondoomiga seksinud ning mitte kunagi haige olnud. Peab sul ikka vaimne trauma olema, et üht ja sama paska jahuda. Jää vait ükskord, kedagi ei koti su jutt!

Jutt või asi! Testimata oled ja ajad päti juttu. Kes su mull usub, et kondoomita seksi saad?  Inimene see küll ei ole.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suguhaigus ei ole ümbrikupalk, mida peita. Kui sa oled mees kägu, siis sa tead, et teise inimese sandistamine ei ole okei. Kui sa oled nais kägu, siis sa tead, et teise inimese sandistamine ei ole okei. Rase kägu teab ka seda, et suguhaigused sandistavad lapsi.

Sinu vaim on juba sandistatud, otsi abi.

Mina ei sandista kedagi, seksin kellega tahan ja kuidas tahan.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jutt või asi! Testimata oled ja ajad päti juttu. Kes su mull usub, et kondoomita seksi saad?  Inimene see küll ei ole.

Ei ole veel kedagi kohanud, kes kondoomiga seksi tahaks või küsiks.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole veel kedagi kohanud, kes kondoomiga seksi tahaks või küsiks.

Sul on õigus, nemad on valinud haiguse ja see on nende valik! Ega sina ometi ei levita? Jälgin HIV statistikat, iga kuu +/- 20 inimest on valinud eluaegse piinarikka põrgu.  Sul on õigus, nemad ei ole kondoomi märganud peale panna.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sinu vaim on juba sandistatud, otsi abi. Mina ei sandista kedagi, seksin kellega tahan ja kuidas tahan.

Ei ole inimese jutt mida räägid, ohutunnetus null, olematu. Omasugused seksivadki ju omavahel. Tegevus on vabatahtlik. Sekides esindad enda väärtust ja sama teeb vastaspool. Igaüks on ise haige ka ja nii haige kui on valmis olema.   Mina ütlen ikka, kui tabletti ja elada tahad, siis maksa ise! Hetkel veel ravi ja elus püsimine riigi kulul, kuid loodan, et mõne aasta pärast siirdub vastutus 100% inimesele endale. 0+

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hetkel veel ravi ja elus püsimine riigi kulul, kuid loodan, et mõne aasta pärast siirdub vastutus 100% inimesele endale. 0+

😀 😀 😀

Unista edasi. Haigus, nagu iga teinegi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Unista edasi. Haigus, nagu iga teinegi.

😀 😀 😀sulle

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 122 )

Esileht Ilu ja tervis HPV test.. kas keegi oskab seletada tulemust