Esileht Ilu ja tervis HPV test.. kas keegi oskab seletada tulemust

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 122 )

Teema: HPV test.. kas keegi oskab seletada tulemust

Postitas:
Kägu

Jälgin HIV statistikat, iga kuu +/- 20 inimest on valinud eluaegse piinarikka põrgu.

See on ju olematu number lausa.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jälgin HIV statistikat, iga kuu +/- 20 inimest on valinud eluaegse piinarikka põrgu.

Mitte midagi piinarikast, täiesti tavaline elu. Mitte midagi erinevat nendest, kes igapäevaselt mingit muud ravimit tarvitavad. Piinarikas põrgu on sinusugusega koos elada, vot see oleks kole.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on ju olematu number lausa.

Maksumaksjale ei meeldi. Meditsiinile ka ei meeldi. Aga et sa larhv irivitad veel enda üle, see on üliäge!

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitte midagi piinarikast, täiesti tavaline elu. Mitte midagi erinevat nendest, kes igapäevaselt mingit muud ravimit tarvitavad. Piinarikas põrgu on sinusugusega koos elada, vot see oleks kole.

Uuringute järgi on neil iga elupäev piin ja kehv enesetunne. Lisak on nad teatud meditsiiniteenustest välja lõigatud, paari muu haigusega. Aga mis kõige enam erutab, kas see, et riigi kulul saab tablette neelata või haigust levitada.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul tekkis vahepeal mingi lootus, et see inimene blokeeritakse, aga kahjuks see lootus läks luhta.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Maksumaksjale ei meeldi. Meditsiinile ka ei meeldi. Aga et sa larhv irivitad veel enda üle, see on üliäge!

Kuule rott, vaevalt sinusugune koduspassija mingeid makse maksab. Pigem maksame meie sinu sotstoetusi kinni.

0
-1
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Uuringute järgi on neil iga elupäev piin ja kehv enesetunne. Lisak on nad teatud meditsiiniteenustest välja lõigatud, paari muu haigusega. Aga mis kõige enam erutab, kas see, et riigi kulul saab tablette neelata või haigust levitada.

Need, keda mina tunnen, küll ei kurda.

Mida sa sellest riigi rahast loed? Sa ei saa ju endagagi hakkama 😀

+1
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu

Mul tekkis vahepeal mingi lootus, et see inimene blokeeritakse, aga kahjuks see lootus läks luhta.

Kui mõni HIV teeks mu lapse sandiks, siis oleks see see piir, kus enesekontroll kaoks! Tead mis see tähendab. Mind ei ole võimalik HIVil sandistada, sest ta lihtsalt ei ulatu minuni.

0
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kuule rott, vaevalt sinusugune koduspassija mingeid makse maksab. Pigem maksame meie sinu sotstoetusi kinni.

Täpselt nii kaua hiv rott oma haiguse tõsidust ei taipa, täpselt nii kaua jatkab Eesti hiv tipus juhtimist. Et kuule rott, mokk maha.

0
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu

Mul ei ole kahju mitte sellest, et hiv haigel on hiv nakkus, Kuid mul on kahju sellest, et hiv nakatunud suhtuvad hivi kui nohusse. HIV ei parane, mitte kunagi ei parane!

Ma ootan, et hiv haiged ei ülbitseks, vaid  nad tunneks tänulikkust saadud KALLIST riigi ravist ja ehk ka kahetseks pisut valesti elatud elu ja otsuseid. Ma ootan, et hiv ei levitaks oma HIV nakkust ja oleks alati aus ning ütleks igale uuele parterile, et tal ka hiv on.

Kohutav kontingent, kes teisi haigeks teevad. See on nii jube, et see on lihtsalt õudne!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ei ole kahju mitte sellest, et hiv haigel on hiv nakkus, Kuid mul on kahju sellest, et hiv nakatunud suhtuvad hivi kui nohusse. HIV ei parane, mitte kunagi ei parane! Ma ootan, et hiv haiged ei ülbitseks, vaid  nad tunneks tänulikkust saadud KALLIST riigi ravist ja ehk ka kahetseks pisut valesti elatud elu ja otsuseid. Ma ootan, et hiv ei levitaks oma HIV nakkust ja oleks alati aus ning ütleks igale uuele parterile, et tal ka hiv on. Kohutav kontingent, kes teisi haigeks teevad. See on nii jube, et see on lihtsalt õudne!

Iga kell sinust etem.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind ei ole võimalik HIVil sandistada, sest ta lihtsalt ei ulatu minuni.

Kuidas nii? Kui sul mingi mehike on, siis ikka võib ulatuda 😀

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas nii? Kui sul mingi mehike on, siis ikka võib ulatuda

sa said süstlast, tegid prosti või said anaalist

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iga kell sinust etem.

Esimene maailma hiv õnnelik. Etem kindlasti mitte.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

sa said süstlast, tegid prosti või said anaalist

Mina pole saanud, sina ilmselt saad, kui palju küsid. Tuleb mehike koju ja upsti.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina pole saanud, sina ilmselt saad, kui palju küsid. Tuleb mehike koju ja upsti.

Testimata ei ole sama nagu ei ole saanud. Tead ta vihkab hivi ikka väga.  Päriselt ka,  kui palju hööritad tuleb ja annab litaka.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Testimata ei ole sama nagu ei ole saanud. Tead ta vihkab hivi ikka väga.  Päriselt ka,  kui palju hööritad tuleb ja annab litaka.

Ta võib vihata, aga kõrvalt paneb ikka ilma kummita, kui kindel armuke. Nagu kõik mehed.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päriselt ka,  kui palju hööritad tuleb ja annab litaka.

Su mees on vägivaldne? Oppaaa, enam ei imesta su peakest.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ta võib vihata, aga kõrvalt paneb ikka ilma kummita, kui kindel armuke. Nagu kõik mehed.

Ohh tead, seda l.itajuttu võid endale ajada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

2.14 Kasutatud vulgaarset eneseväljendust.

Perekooli moderaator.

0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu

Et oma beee hööritamisega tõesti ettevaatlikult. Kunagi ei või teada millal mõnel mehel libu nähes silme eest mustaks viskab.

Issand, kui naiivne naine sa oled, päeva nali:D Viskabki mustaks ja kukub püksi, nagu nad enamik. Sulle võib mistahes pläma ajada. Sa ju nii rumal, kes arvas, et petjad esimese asjana seda kodus kaasladsele räägivad. Räägi veel midagi, koomik.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ohh tead, seda l.itajuttu võid endale ajada.

Pole ühtki armukest veel kummiga pandud, nalja teed või?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Issand, kui naiivne naine sa oled, päeva nali:D Viskabki mustaks ja kukub püksi, nagu nad enamik. Sulle võib mistahes pläma ajada. Sa ju nii rumal, kes arvas, et petjad esimese asjana seda kodus kaasladsele räägivad. Räägi veel midagi, koomik.

Issand koomik, kas tead, et pidev teise inimese sh meeste kahtlustamine ja süüdistamine ja igas asjas kolli nägemine läheb ka diagnoosi alla! Naiivitar!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole ühtki armukest veel kummiga pandud, nalja teed või?

Jutt vastab 6 klassi külakooli. Vaheta seltskonda ja lõpeta h.oratöö.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Issand koomik, kas tead, et pidev teise inimese sh meeste kahtlustamine ja süüdistamine ja igas asjas kolli nägemine läheb ka diagnoosi alla! Naiivitar!

Vaat, vaat-hakkab tulema! Vaata peeglisse.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jutt vastab 6 klassi külakooli. Vaheta seltskonda ja lõpeta h.oratöö.

Ega armuke hoor pole. On samasugune naine, nagu sina-ainult normaalne ja ilus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaat, vaat-hakkab tulema! Vaata peeglisse.

Vaata aga nii peeglisse kui peegli taha. ja mine käi vaata vahepeal mis haigusi püksist leidub. nii teegi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega armuke hoor pole. On samasugune naine, nagu sina-ainult normaalne ja ilus.

olepole, eks ta ikka ole. Noorena ja ilusana töötab pea, mitte ei pea ennast libuks müüma ja siis kahekäega ad peale kahmima. Sulgurlihas peab ka paremini vastu ja ei pea noorena mähkudes istuma ja homset ei ole vaja ilusaks juua.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

olepole, eks ta ikka ole. Noorena ja ilusana töötab pea, mitte ei pea ennast libuks müüma ja siis kahekäega ad peale kahmima. Sulgurlihas peab ka paremini vastu ja ei pea noorena mähkudes istuma ja homset ei ole vaja ilusaks juua.

Armuke pole prostituut, sa rõve naine.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See tähendab, et oled HPV positiivne ja tehakse uus analüüs emakakaelalt, rakuproov.

Tal ju tsütoloogiline materjal juba võetud!

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 122 )

Esileht Ilu ja tervis HPV test.. kas keegi oskab seletada tulemust