Teema: Huilgav ja krääksuv Joel Ostrat.
Jumal küll. Kui vana ta on? :/
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 25.03 19:46; 25.03 19:58;
Kommentaarist on juba teavitatud
Uskumatu. Käitub nagu meeleheitel või “olen enda arvates nii cool” teismeline. Ei suuda seda Duublit vaadata, kui see naerukajakas seal suu lahti teeb.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 25.03 19:46; 25.03 19:58;
Duublit ei vaata aga juba sealt kokasaatest on väga ebameeldiv mulje jäänud.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 25.03 20:04; 29.03 18:46;
Mul on seda Ostrat vaadates oksemaik suus. Tüüp esineb üritab olla “cool” ja lahe
Vahetan kohe kanalit
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 25.03 20:14; 25.03 20:17; 26.03 16:21;
Aga kui ta on 38, siis ta tõesti näeb hea välja. oleks pakkunud nii 30-alguses
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 25.03 20:14; 25.03 20:17; 26.03 16:21;
Ta ongi selline energiline ja aktiivne. No las ta siis olla. Tubli mees, elus palju saavutanud.
Aga kui ta on 38, siis ta tõesti näeb hea välja. oleks pakkunud nii 30-alguses
Mina küll mitte, täitsa eakohane näeb välja.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 25.03 20:18; 25.03 22:09; 26.03 13:59;
Minu meelest näeb ta ka täiesti oma eale vastav välja.
Minu arust on ta viimasel ajal isegi maha rahunenud. Või olen ma lihtsalt ära harjunud 😀 Samas ma seda ta resto saadet enam ei vaata ka, aga kui see tuli, siis oli minu jaoks ka ebameeldiv ta kekutav ja uhkeldav olek tal.
Minu meelest näeb ta ka täiesti oma eale vastav välja.
Ei saa ka aru, miks mõni teda nooremaks peab. Suured vaod on näos, samahästi võiks ka 40+ pakkuda.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 25.03 20:18; 25.03 22:09; 26.03 13:59;
Õie aeti Tartust saatesse kohale ja nii väike eetriaeg 😮😮
Jarek Kasar on tore
Jarek ja Joel olid klassivennad.
Jarek Kasar on tore
Jarek ja Joel olid klassivennad.
Ma tunnen veel mitmeid nende klassivendi.
Kasar on ikkagi tore 🙂
Ta on 38. Mulle meeldib tema kokasaade ja Duublis meeldib ka. Duublit otseselt ei vaata, aga tihti mängib taustal ja just viimasel nädalal olen vaatama jäänud. Ainus kord kui tõesti oli rõve ja kanalit vahetasin, oli siis kui Timmer juhtis ja koos Salleri ja veel mingite tüüpidega seda ohmut “koshiir kontrolli” peret mõnitasid. Jah, see pere oli uskumatu ja see teema oli jabur ja isegi ebanormaalne minu jaoks. Aga et istume nüüd kõik maha irvitama inimeste üle, kes ilmselgelt on niigi “lost” omadega ja kellel ka kooliealine laps kodus, kelle klassikaaslased sealt veel indu juurde saavad. Vot see ajas südame pahaks tõesti.
Ta ongi selline positiivne ja energiline inimene. Tavaelus täpselt samasugune.
Duublit ei vaata aga juba sealt kokasaatest on väga ebameeldiv mulje jäänud.
Ju siis maitsed erinevad .Mulle küll ta kokasaade meeldib?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 26.03 09:40; 26.03 16:41;
Kusjuures ta meenutab natuke Arnold Oksmaad!
Üks saatejuht peabki elav, elurõõmus ja energiast pakatav olema. Joelile sobib see roll väga hästi. Vaatan tema Õhtusöögi saadet ja mulle väga meeldib, ta ei jäta üldse ülbet muljet, täitsa muhe ja humoorikas on. Õhtu saadet ei vaata ja seda, kuidas ta seal esines, ei oska kommenteerida.
Üks saatejuht peabki elav, elurõõmus ja energiast pakatav olema. Joelile sobib see roll väga hästi. Vaatan tema Õhtusöögi saadet ja mulle väga meeldib, ta ei jäta üldse ülbet muljet, täitsa muhe ja humoorikas on. Õhtu saadet ei vaata ja seda, kuidas ta seal esines, ei oska kommenteerida.
Õhtusöögi saates mõjubki ta palju loomulikumalt. Duublis tundub see kõik nii punnitatud ja üle võlli. Peale selle on lausa häiriv vaadata, kuidas ta ei suuda ära oodata, millal jälle tema kord rääkida on. Niheleb ja teeb nägusid nagu väike laps 😀
õhtusöögis ok, duublis hakkab ta hääl vastu
Mehed ja edevus ei ole kunagi hea kombo olnud
Ei tea jah, päris korralik üleküllastumine tõesti juba temast. Vahetad kanalit ja oppaa – jälle tema kuskil telemängus või -saates platsis! Aga no samas arusaadav ka – restodes ei käida, kuskilt on vaja raha kokku ajada.
Suur staarkokk, aga need tema kaubanduses müüdavad valmistoidud (pastad) ei kõlba küll kuskile. Ei ole toidu suhtes väga pirtsakas, kuid see vesine, maitsetu nuudlilurr, mis sealt pastakarbist vastu vaatas – never again 🙂
See suure häälega naerma purskamine on üle võlli, aga ju ta ongi ka kaamera ees vaba ja pidurdamatu nagu tavaelus.
Minu arust teeb seda Gordon Ramsayt järgi, aga koopia ei ole kunagi enam see.
Ei tea jah, päris korralik üleküllastumine tõesti juba temast. Vahetad kanalit ja oppaa – jälle tema kuskil telemängus või -saates platsis! Aga no samas arusaadav ka – restodes ei käida, kuskilt on vaja raha kokku ajada.
Suur staarkokk, aga need tema kaubanduses müüdavad valmistoidud (pastad) ei kõlba küll kuskile. Ei ole toidu suhtes väga pirtsakas, kuid see vesine, maitsetu nuudlilurr, mis sealt pastakarbist vastu vaatas – never again 🙂
Sama siin vahetasin kanalit jälle see Ostrat irwitab vastu. Ei tea kas kanalil mingid lepingud mingi teatud tegelasega, et kui vaja kuksile mängu vms minna, siis Ostrat kohe olemas. Kunagi oli Lepland ja Toome pm igas saates nüüd Ostrat
Sama siin vahetasin kanalit jälle see Ostrat irwitab vastu. Ei tea kas kanalil mingid lepingud mingi teatud tegelasega, et kui vaja kuksile mängu vms minna, siis Ostrat kohe olemas. Kunagi oli Lepland ja Toome pm igas saates nüüd Ostrat
Kõigil telekanalitel on ju “oma ” artistid.Ma ei tea kas nad selle eest raha ka saavad või makstakse neile tasuta reklaamiga või kuidas see neil käib
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 26.03 09:40; 26.03 16:41;
Mulle just meeldib, et ta selline energiapomm on.. ongi tore vaheldus, muidu kõik saatejuhid nagu oleks matustel.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.