Ah, meenus. Kunagi aastaid tagasi hakkasime ühe meeskolleegiga tööl rohkem rääkima, oli huvitav ja kohe hakkasime ka perekonniti läbi käima. Mina oma mehega ja tema oma naisega saime kokku, kas mängisime lauamänge, tegime grilli, käisime matkal ja seenel. Selle mehega polnud meil kummaltki poolt romantilisi tundeid a see oli ka ilmselt üks põhjus, miks kohe haarasime ka abikaasad suhtlusesse.
Peagi lahkusin teise töökohta, aga perekonniti suhtlemine jätkus. Kuna aga algupäraselt olime meie selle mehega omavahel sõbrad, siis kahe pere kohtumised leppisime just meie omavahel alati kokku, telefonis või smsiga või e-postiga. Mitte et mina ja tema naine omavahel või mõlemad mehed omavahel. Lihtsalt nii tundus loogiline. Ja kuidas ma eksisin. Läksid aastad, kohtusime vähemalt kord kuus. Küll algatasid nemad, küll meie. Teinekord ainult kiire lõunakohv, teinekord kahepäevane väljasõit
See naine kargas mulle ühe meie kahe perekonna koosistumisel kallale, et mina nillivat tema meest. Mida paganat? Ma polnud selle meheg ühtki muu sisuga e-kirja ega smsi vahetanudki, kui et kuule, tulge meile, teeme grilli vms. Ka polnud ma teda pärast koos töötamise lõppu kordagi ilma naiseta näinud, alati mõlemad paariti, meil, neil või kuskil linnas. Röökis nagu ratta peal, kuni minu mees ja tema mees ta koos tuppa rahunema talutasid.
Oi ta kriiskas. Päris intelligentse pinna all võib olla selline asi peidus, mis ehmatas mu ikka täiesti vait. Sel ajal kui mina siiralt uskusin, et meil on kahe perekonna sõprus, haudus tema aastaid viha, et miks ma mitte temaga, vaid tema mehega kokku lepin, millal kus kokku saame. Tema arvas, et naised peaksid ikka omavahel selliseid asju ajama, mille pealgi poleks ma tulnud. Miks. Väga piinlik oli, kui ta karjus. Sellega lõppesid ka meie ühisistumised, kuigi see mees ikka ärgitas ja kutsus. Mina aga ei viitsi sellistega enam mässata, tuleb ehk jälle karjuma.
Noh ja nii saigi otsa aastaid kestnud sõprus. Ühe lollilt armukadeda naise totra idee tõttu, et abieluinimesed ei peaks üldse suhtlema vastassoost sõpradega või kui, siis nende sõprade naiste kaudu.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 24.11 15:17; 24.11 20:27; 26.11 20:53;