Hümni puudumise hetkel ei puudutanud, sest, nagu enamik nooremaid inimesi, olin ka mina sellel hetkel õues laste ja naabritega pauku tegemas ja vaatamas. Olime oma maakodus, kus telekat polegi.
Aga mind häirib väga, et meil on hetkel president, kes lõhub traditsioone mitte läbimõeldult ja kaalutult, vaid sellepärast, et ei huvita, ei hooli, ei ole minu rida. Kirik on mõttetu, sest mina ju ei ole usklik, seda, kas hümni mängitakse, ei pane tähele (või ei küsita sellise otsuse puhul isegi enam tema käest – Meri või Ilvesega konsulteerimata poleks keegi julgenud hümni ära jätta) jne. Ja siis räägib õmblusteta ühiskonnast, ise pidevalt EKRE-trollidele palli reketile söötes, et saaks aga jälle servast käristada.
Eesti enamuse moodustavad inimesed, kes ei taha, et kõik kogu aeg ümberringi muutuks. Saime noore dünaamilise naispresidendi, tore, peame nüüd natuke vahet ja ei hakka käristama lihtsalt sellepärast, et see on “siiras” ja popp ja noortepärane. Mida ebaturvalisem on aeg, seda tähtsamad on need asjad mis on mitusada (või mitutuhat) aastat igasuguses poliitilises kliimas vastu pidanud. Ja meiesugustel, sõda mitte näinud neljakümnestel ei ole õigust sellest tõsiasjast mitte hoolida.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 02.01 21:08; 03.01 12:54;