Vaatan oma vaiksel moel, kuidas saan väärtusi alal hoida ja pisukest oma panust anda.
Ja sinu panus sisaldab siis teistsuguste peretraditsioonidega inimeste halvustamist? Oled sa kindel, et see on see, kuidas Elagu Eesti karjuma peab? Et kõigepealt teatame, et kõik, kes on harjunud aastavahetust õues veetma, on purjus, paksud, elavad keldris, kiljuvad, neid ei koti lipp kasvõi poriloigus ega miski. Ja siis oleme uhked oma patriotismi üle?
Minu meelest enamus siinseid hümni aastavahetusel mitte kuulajaid ei kuula seda lihtsalt seepärast, et sel ajal ollakse õues. Sest nii on nende traditsioon. See ei tähenda, et inimesed patrioodid ei oleks. Lippu ja hümni austatakse, aga lihtsalt aastavahetuse hetkel ei olda teleka ees. Ja siis need telekast hümni vaatajad loobivad igasugust soppa nende õuesolijate pihta.
Ma olen väga kindel, et järgmisel aastal on hümn tagasi ja see on hea. See on paljudele oluline. Aga minu arvamus ennast patrioodiks pidajatest langes kõvasti, et selline sildistamine ja solvamine siin teemas peale hakkas. Kontrollisin üle, esimesena halvasti ütles esimesel lehel tegelane, kes kõiki purjusolemises süüdistas (enne seda olid kõik viisakad, nii hümni aastavahetusel kuulajad, kui mitte kuulajad) ja sealt keris edasi. Teeb see selline kaklemine tõesti meie hümnile au?
PS. jah, tean, kõik see negatiivne ei tulnud sinult, panin siin nüüd mitmete käo kokkuvõtte kirja. Täiesti ignoreeritakse seda, et enamus õues uue aasta vastuvõtjad ei ole kindlasti need, kes lippu porri loobiks või hümin ei austaks. Lihtsalt lahmitakse ja solvatakse. Elagu solvav ja lahmiv Eesti?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 02.01 09:49; 02.01 11:37; 02.01 12:45; 02.01 13:17; 03.01 15:23; 03.01 16:33;