Kus keldris te elate, et välja peate jookma? Meil oli tänaval rakettide ajal ainult üks paks vanamutt, teised vaatasid ikka oma soojas toas aknast.
Mis eestlased need on, kes aastavahetuseks õue ei lähe? Vanasti mindi isegi loomadele leiba viima lauta… Nüüd on telekas kõik orjastanud. Tänavatäis zombisid, mitte eestlased, olete.
Ma saan aru, et hümn on liikumispuudega inimeste või haigete jaoks vajalik asendus õues käimisele, ent oma laiskust patriotismiga õigustada pole küll ühele õigele eestlasele kohane.
No kuidas küll mõni aru ei saa, et kõne/ hümni ärakuulamine EI VÕRDU “kas te välja ei lähegi” või telekaorjusega? Nii lihtne asi, et PÄRAST kõnet (nagunii algab ENNE südaööd) ja PÄRAST mõneminutilist hümni on ka võimalik õue minna, ei tule üldse pähe? Mul pole ükski aasta kumbki tegevus tegemata jäänud, sest ma oskan planeerida ja mulle pole tõesti oluline küla esimest raketti näha, aga tuleb välja, et oleme oma lähedastega tugev vähemus. Õnneks see, kel on mingidki väärtused või traditsioonid olulised.
Muide sina, kägu, kes sa siin nipsakalt inimesi telekaorjuses süüdistad – ega sa ju use ei vaadanud pikkade pühade ajal selle lõbukasti poolegi, on ju? Või muidu, näiteks tööpäeva õhtul? Ja ära ütle nüüd, et vaatasid/ vaatad küll, aga et sinu vaatamine on ju midagi muud, kui nende oma, kes raatsivad raha taevasseloopimise arvelt paar minutit kauem toas hümni kuulata. Silmakirjalik ja võlts oled!
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt 02.01 08:47; 02.01 11:06; 02.01 11:41; 02.01 14:03; 02.01 16:48; 05.01 04:28; 05.01 04:45; 05.01 10:49;