Esileht Kodunurk Idanditest

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: Idanditest

Postitas:
Käggu

pesen, leotan, loputan. loputan.
ja ikka on kibedad! kôrvitsaseemned nimelt.
mida ma valesti teen vôi kas nii peabki olema?

milliseid idandeid vôib toorelt syya, milliseid PEAB enne sôômist kuumtôôtlema?

miks nii vâhe idandamiseks môeldud seemnetest idanema lâheb?

vôi lihtsalt ma ei oska-saa?

ps
kellel on veel nii olnud? ja pange plusse-miinuseid ka muidugi!

Please wait...
Postitas:
nurmenelk

RE: Idanditest

Äkki viga on seemnetes? Ise kõrvitsat pole proovinud, aga mitu-setu aastat vanad mungoad on ilusti idanema läinud. Alguses leotan u ööpäeva, siis loputan ja panen kuskile topsikusse märja köögipaberi varju. Idanevad väga ruttu, u 2 päeva pärast saab juba ampsata. Iga päev loputan vähemalt korra ja kui idud on sobiva pikkusega, siis panen külmkappi. Ei olegi nagu kunsti ja spetsiaalseid potsikuid pole ka vaja.

Please wait...
Postitas:
Käggu

RE: Idanditest

[small]nurmenelk kirjutas:[/small]
[tsitaat]Äkki viga on seemnetes? Ise kõrvitsat pole proovinud, aga mitu-setu aastat vanad mungoad on ilusti idanema läinud. Alguses leotan u ööpäeva, siis loputan ja panen kuskile topsikusse märja köögipaberi varju. Idanevad väga ruttu, u 2 päeva pärast saab juba ampsata. Iga päev loputan vähemalt korra ja kui idud on sobiva pikkusega, siis panen külmkappi. Ei olegi nagu kunsti ja spetsiaalseid potsikuid pole ka vaja.[/tsitaat]

no need kôrvitsaseemned on toorelt lausa delikatessid!

Please wait...
Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )


Esileht Kodunurk Idanditest

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.