Teema: Igapäevast kreemi rasusele nahale
Palun soovitusi, millist päevakreemi võiks proovida rasuse naha igapäevaseks kreemitamiseks nooremapoolsele (<30a) nahale. Olen erinevaid kreeme katsetanud, kuid ei ole sobivat leidnud. Ainus, millega olen näonahka matimaks saanud, on matistav meigialuskreem, aga selline kreem päris igapäevaseks toitvaks kreemiks ei sobi. Nägu kipub üsna kergelt rasuseks muutuma ja läikima. Võib soovitada ka seerumeid, mis sobivad igapäevaseks kasutamiseks. Üks hea toitvam seerum on mul olemas, mida on soovitatud kasutada 1-2x nädalas sügavama hoolduse juurde lisaks.
Ega sa muidugi ei raatsi kirjutada, mis on need salapärased kreemid ja seerumid, mida siiani kasutanud oled.
Ega sa muidugi ei raatsi kirjutada, mis on need salapärased kreemid ja seerumid, mida siiani kasutanud oled.
Kui see kedagi huvitab, siis minul isiklikult sobib hästi Couleur Carameli seerum, aga nagu algses postituses kirjutasin, siis seda on soovitatud minu nahatüübiga igapäevaselt mitte kasutada.
Olen katsetanud ka erinevate firmade kreeme, mis peaks kirjelduste järgi rasueritust reguleerima, aga ükski ei ole abiks olnud – pigem on osade kreemidega nägu veel rohkem läikinud. Seetõttu küsisingi siit, et ehk on kellelgi sarnase rasuse nahatüübiga soovitada mõni hea kreem, mida võiks proovida. Ma olen erinevate näohooldustoodete peale nii palju raha kulutanud, aga ei ole sobivat leidnud, ka mitte kosmeetikute soovitusega.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.