Esileht Ajaviite- ja muud jutud Igor MANG horoskoobi lugemine internetis tasuline

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 47 )

Teema: Igor MANG horoskoobi lugemine internetis tasuline

Postitas:
Kägu

Miks küll peavad kõik tasulised olema.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

et inimesed saaksid oma töö eest raha?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellepärast, et Mang on Ekspress Grupilt selle oma udujutu eest raha küsinud ja nad tahavad seda kulutust selle jutu müügiga tasa teenida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teeks äkki veel 10+ uut teemat sel samal teemal? Nii põnev!!!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mine siis poodi ajaleheriiuli juurde ja loe läbi…tasuta!! kui nii huvi on, aga maksta ei raatsi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mine siis poodi ajaleheriiuli juurde ja loe läbi…tasuta!! kui nii huvi on, aga maksta ei raatsi.

Maaleht tuleb ka odavam 1,60 osta kui siin internetis lugeda

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tee Telia leheriiul, kuu aega saad tasuta. Muidu 4,99 kuus, 3 väljaannet saad valida ja neid 5 sõbraga jagada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Yanna68

Loe enne eelmise aasta horoskoop läbi,see peaks juba tasuta olema. Siis näed ise, et puhas jama, millele ei tasu mõttemahtu ega raha raisata.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lugesin nalja pärast eelmise aasta Sõnni horoskoobi läbi ja peab ütlema, et isegi mitte 1 asi ei läinud täide. Head naljad olid muidugi need, et “juuli sobib suvepuhkuseks” ja “detsember on täis sündmusi” 😀 😀 (isegi need ei läinud täide 😉 😀 ).

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tee omale digilehtede tellimus, saad lugeda ekspressi, päevalehte, õhtulehte, maalehte, kroonikat nii, kuis süda lustib 😁 ning vähemalt tasuliste artiklite kallal vingumine lõpeb 😄

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Malluka blogist sai tasuta lugeda, kui oleksid òigel ajal jaole saanud 😂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ka eelmise aasta horoskoop ei läinud täppi. Pealegi üldist häma ongi palju, mõni ikka leidub, kellel täppi läheb 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Krt, tütrele võib kukkuda pärandus sülle – ma loodan, et mina ega mees ära ei sure siis saabuval aastal. Suuremat iseseisvust ka – eks tal ole aeg lasteaeda minna tõepoolest. Vanemal pojal seevastu on aeg vaimselt areneda – no oleks vaja jah põhikool ära lõpetada näiteks. Nooremale pojale lubatakse pruuti, too on küll natuke noor selle jaoks… Aga mulle lubatakse üllatuslikku tõusu ametiredelil – võttes arvesse, et mul on kavas kuu aja pärast sünnituspuhkusele jääda, oleks igasugune tõus ametis tõesti kohe vägagi üllatav.

Kui ma nüüd just eelmist ja seda aastat segi ei ajanud, ehk on surmaoht juba möödas?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga miks sa palka tahad saada?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vahet ei ole ju millise aasta oma loed. Varem olidki need kuidagi sisukamad tal.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

sinu jaoks tasuta, temale läheb see 6000 euri maksma…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

sinu jaoks tasuta, temale läheb see 6000 euri maksma…

Mhmh.
https://www.ohtuleht.ee/850323/tuntud-blogija-mallukas-peab-mangi-horoskoobi-levitamise-eest-maalehele-ule-6000-euro-kahjutasu-maksma

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No aga siis vut-vut ruttu Mallukale annetama!

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mina soovitaks Mallukal kohtusse minna. See nõue on ikka suhteliselt väljapressimine kanajalgadel, et äkki läheb õnneks. Saamata jäänud tulu hindamine ei ole lihtne ja et see mõned päevad Malluka blogis üleval rippumine tähendas just 6000 euro kadu pole reaalne.

See kohtuasja jaoks raha kogumine on ka muidugi naljanumber, annetada ei soovita.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ei mõista seda planktoni paanikat ja rahakogumiskampaaniat. Inimese enda rumalus, miks teised seda kinni peavad maksma. Mis te tõesti arvate, et sel inimesel on rahadega kitsas käes või? Mis järgmiseks – hakkate Sõõrumaa parkimistrahvide jaoks koguma? Rõhutavad veel sellele, kuidas tema koguaeg kõiki aitab. Kas ta on kunagi kedagi nii aidanud, et ta sellest valjusti üle ilma ei pasundaks? Ikka alati teeb neid heategusid selle eesmärgiga, et endale feimi saada.
Mis sellest tema ja Triinu abistamisaktsioonist sai? Samamoodi taheti korra pildile saada ja sinnapaika see jäi.

Ei suuda antud olukorras kuidagi nende pisarate peale härduda.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina soovitaks Mallukal kohtusse minna. See nõue on ikka suhteliselt väljapressimine kanajalgadel, et äkki läheb õnneks. Saamata jäänud tulu hindamine ei ole lihtne ja et see mõned päevad Malluka blogis üleval rippumine tähendas just 6000 euro kadu, pole reaalne.

Ega see 6000 euro nõue kätke endas vaid saamata tulu, vaid ka kehtestatud tingimuste rikkumist.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega see 6000 euro nõue kätke endas vaid saamata tulu, vaid ka kehtestatud tingimuste rikkumist.

Vahet pole, huvi pärast võiks ikka kohtusse minna. Minu arust mingit tugevat teemat siin ei ole. Ise küll lihtsalt ära ei maksaks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

tahaks ka seda kuulsat horoskoopi lugeda. äkki keegi kopeerib siia

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks küll peavad kõik tasulised olema.

miks sa tasuta tööd teha ei taha??

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Vahet pole, huvi pärast võiks ikka kohtusse minna. Minu arust mingit tugevat teemat siin ei ole. Ise küll lihtsalt ära ei maksaks.

Kõrvalt sul muidugi põnev. Kostja jaoks võib see aga tähendada veel paari tuhande kohtukulu lisandumist (nii tema enda kui hageja omad, kui süüdi mõistetakse). Ja “tugevat teemat” on siin ju piisavalt. Oleks tegu eraisikuga, siis ei oleks, kuid blogija teenib oma blogi ja klikkidega raha. Seega on tegemist sarnase olukorraga, kui sa ostaks poest Tanel Padari CD plaadi, kopeeriks seda ning müüks. Täiesti selge seaduserikkumine.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

tahaks ka seda kuulsat horoskoopi lugeda. äkki keegi kopeerib siia

sul 6000€ on maksta?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma eu saa aru – kui raske on omale üks ajaleht osta? Üksainuke aastas?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma eu saa aru – kui raske on omale üks ajaleht osta? Üksainuke aastas?

mis tast osta, marketi leheriiuli juures saad ju tasuta lugeda, raamatukogus samuti

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina soovitaks Mallukal kohtusse minna. See nõue on ikka suhteliselt väljapressimine kanajalgadel, et äkki läheb õnneks. Saamata jäänud tulu hindamine ei ole lihtne ja et see mõned päevad Malluka blogis üleval rippumine tähendas just 6000 euro kadu pole reaalne.

See kohtuasja jaoks raha kogumine on ka muidugi naljanumber, annetada ei soovita.

Tegelikult oleks mõistlik see summa väiksemaks saada ilma kohtuta. Sest kui ta läheb kohtusse ja jääb süüdi ja süüdi ta jääb, siis tuleb tal maksta kõik kohtuga seotud kulud, seal hulgas ka juristide töötasud. Selles nõudes juba on 1000 eurot juristile kulunud töötasu. Kui asi läheb kohtusse maksab ta ehk kahjunõuet vähem, aga kulud võivad ületada praegust summat. Siit moraal – pole vaja varastada. Endine ajakirjanik ju ometi teab seda.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No eks ta teadis, et varastab ja et midagi talt selle eest ka välja nõutakse. Ilmselt kalkuleeris enne, paljuga plussi jääb, ehk siis palju sellega teenib miinus kahjunõue. Aga vist nii palju ei teeninud, kui nüüd maksma peab.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 47 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Igor MANG horoskoobi lugemine internetis tasuline

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.