Esileht Ajaviite- ja muud jutud Igor MANG horoskoobi lugemine internetis tasuline

Näitan 17 postitust - vahemik 31 kuni 47 (kokku 47 )

Teema: Igor MANG horoskoobi lugemine internetis tasuline

Postitas:
Kägu

Kõrvalt sul muidugi põnev. Kostja jaoks võib see aga tähendada veel paari tuhande kohtukulu lisandumist (nii tema enda kui hageja omad, kui süüdi mõistetakse). Ja “tugevat teemat” on siin ju piisavalt. Oleks tegu eraisikuga, siis ei oleks, kuid blogija teenib oma blogi ja klikkidega raha. Seega on tegemist sarnase olukorraga, kui sa ostaks poest Tanel Padari CD plaadi, kopeeriks seda ning müüks. Täiesti selge seaduserikkumine.

Arvata on, et kohtus saaks ta summa väiksemaks isegi koos muude kuludega. Igal juhul soovitaks minna kohtusse.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

No eks ta teadis, et varastab ja et midagi talt selle eest ka välja nõutakse. Ilmselt kalkuleeris enne, paljuga plussi jääb, ehk siis palju sellega teenib miinus kahjunõue. Aga vist nii palju ei teeninud, kui nüüd maksma peab.

Vot mitte ei usu, et ta nii kaval on. Ju ta loogika oligi selline, et ta on endale horoskoobilehe ostnud ja nüüd jagab seda hea inimesena tasuta. Ta ei adunud, et ta on ostnud endale ainult lugemise õiguse, mitte levitamise. Seda näitab juba see, et kui Maaleht lärmi tõstis, siis koristas ta teised horoskoobid ära, aga enda oma jättis ikkagi üles.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Arvata on, et kohtus saaks ta summa väiksemaks isegi koos muude kuludega. Igal juhul soovitaks minna kohtusse.

Oled sa juura haridusega, et nii kindlameelselt soovitusi jagad?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kui ta 23 496 daala aastas teenib, siis peaks jõudma maksta ju küll https://www.weberank.com/Mallukas.com
eks lugejaskond kasvas ka selle horoskoobi jagamisega.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kellel sinusugune sõber, sel pole vaenlasi vaja.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas te tõesti usute seda horoskoobijura? Ma ei tahaks seda tasuta ka lugeda, puhas ajaraisk.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui ta 23 496 daala aastas teenib, siis peaks jõudma maksta ju küll https://www.weberank.com/Mallukas.com
eks lugejaskond kasvas ka selle horoskoobi jagamisega.

See ju neljandik aastateenistusest. Pole just kommiraha.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Maalehe väitel oli tegu korduva eksitusega ja blogijaga üritati enne nõude esitamist jutule saada, et ta materjali ära võtaks:
https://geenius.ee/uudis/maalehe-peatoimetaja-malluka-horoskoobiskandaalist-blogija-suhtumine-oli-jaik/

See asetab kogu loo hoopis teise valgusesse. Ühekordne eksimus oleks seletatav tuisupäisuse ja mõtlematusega. Korduv vale käitumine näitab juba suhtumist.

Mulle Mallukas muidu meeldib, aga see tema teiste õiguste ignoreerimine ja nui neljaks enda tahtmise tegemine…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Püha müristus, inimesed, MIKS te kogute raha varga toetamiseks? Kui ma virutan poest kalli lõhna või konjaki ja vahele jään, siis korraldan ka korjanduse, et te aitaks mul trahvi tasuda???????

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oled sa juura haridusega, et nii kindlameelselt soovitusi jagad?

Tegelikult olen jah.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma eu saa aru – kui raske on omale üks ajaleht osta? Üksainuke aastas?

mis tast osta, marketi leheriiuli juures saad ju tasuta lugeda, raamatukogus samuti

Saab küll, aga Maalehes on üldiselt ka muud huvitavat lugeda. Ja lugemine paberkandjalt ei tule vist kellelegi kahjuks (vaadates meie üleüldist kirjaoskust).

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Endine ajakirjanik ju ometi teab seda.

See ropendav naisterahvas on endine ajakirjanik?? Päriselt kohe TÜ zhurnalistika lõpetanud ja ajakirjanik?
Helde jumal, siis ma ei imesta meie ajakirjanduse üleüldise devalveerumise üle.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Püha müristus, inimesed, MIKS te kogute raha varga toetamiseks? Kui ma virutan poest kalli lõhna või konjaki ja vahele jään, siis korraldan ka korjanduse, et te aitaks mul trahvi tasuda???????

Kus seda kogutakse, Püha Müristaja? Mina eespool kirjutasin irooniaga (mitte arooniaga segi ajada!), et fännid nüüd vut-vut annetusi koguma. Kas sa ei saanud aru? Või tema blogis keegi aktivist juba kogub? Vot siis ei oska öelda, ma ei loe blogisid.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma eu saa aru – kui raske on omale üks ajaleht osta? Üksainuke aastas?

mis tast osta, marketi leheriiuli juures saad ju tasuta lugeda, raamatukogus samuti

Saab küll, aga Maalehes on üldiselt ka muud huvitavat lugeda. Ja lugemine paberkandjalt ei tule vist kellelegi kahjuks (vaadates meie üleüldist kirjaoskust).

Vabandust, aga kirjaoskuse parandamise seisukohast pole oluline, mis kandjal on loetav tekst, oluline on hoopis teksti sisu, pikkus, sõnavara, sidusus ja terviklikkus.
Koomiksid näiteks on samuti paberkandjal.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus seda kogutakse, Püha Müristaja? Mina eespool kirjutasin irooniaga (mitte arooniaga segi ajada!), et fännid nüüd vut-vut annetusi koguma. Kas sa ei saanud aru? Või tema blogis keegi aktivist juba kogub? Vot siis ei oska öelda, ma ei loe blogisid.

http://publik.delfi.ee/news/inimesed/fannid-koguvad-maalehe-horoskoopi-levitanud-malluka-aitamiseks-raha?id=80712819

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas kahjunöue on esitatud jur.isikule vöi eraisikule?

Annetused laekuvad erais. kpntole.

Kuidas raamatupidamises kanded, täitsa huvitav…?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vähe kysis Maaleht, vähe!

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Näitan 17 postitust - vahemik 31 kuni 47 (kokku 47 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Igor MANG horoskoobi lugemine internetis tasuline

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.