Mõelda vaid, neljas laps on tulekul, kuid ema näeb välja superkena. Mees on kindlasti rahulolev.
Esileht › Pereelu ja suhted › Ilus rase
Mõelda vaid, neljas laps on tulekul, kuid ema näeb välja superkena. Mees on kindlasti rahulolev.
Ta on noor veel, miks peaks kole olema?
Õige, et lastele keskendub, sest lauljana on suhteliselt tagasihoidlik.
Täiesti tavaline rase naine. Midagi eriti ilusat ei näe.
Ta lihtsalt ongi ilusa välimusega naine, rase või mitte.
Mis siis?
Rikkad näevadki paremad välja, kuna saavad endale rohkem võimaldada🙂
Kena naine küll, aga miks nii kummaliselt riides?
Kui vana ta on?
Tavaline naine liibukates. Fotode jaoks natuke tuunitud.
Juudas, mis nimed lastel.
Juudas, mis nimed lastel.
Vastavalt intelligentsile.. 😉
Nagu ka riietus mammi seljas.
Minu jaoks on tundmatu inimene, kuigi ma Eesti Laulu vaatan.
Iga naine on õige jumestusega ilus.
Mees vist oli megahüperrikas?
mammi
Ohh, mis sa sipupüks patrad. Vaata, millal pensionile saab, mitmekümne aasta pärast alles.
mammi
Ohh, mis sa sipupüks patrad. Vaata, millal pensionile saab, mitmekümne aasta pärast alles.
Üks samasugune maitselage kriiskamas, muig.
Üks samasugune maitselage kriiskamas, muig.
Mis maitset sa taga ajad? Sinu peas ja maitses on ju viga. Temale endale ju meeldib. Aga mis sul viga on?
Minul pole midagi viga, selles lillas kostüümis end esitleva mamsli peas on midagi nihu.
Minul pole midagi viga, selles lillas kostüümis end esitleva mamsli peas on midagi nihu.
Teise inimese keha ei puutu sinusse ju. Sina ei ole osa temast. Kui teile on määratud ravimid, siis neid tuleb tarbida. See ei ole normaalne, et teise inimese riietus ärritab.
Ei ärrita absoluutselt. Inetu on lihtsalt, ei muud.
Ravimid oled tõesti võtmata unustanud, tee seda kiiresti!
Sa oled kahjuks haige ja pead endaga tegelema. Inetu on ju ainult sinu jaoks. Sa oled ohtlik, kui sind teise inimese riietus ärritab.
Riietus on väga sugestiivne.
Sa oled kahjuks haige ja pead endaga tegelema. Inetu on ju ainult sinu jaoks. Sa oled ohtlik, kui sind teise inimese riietus ärritab.
Mine puhka veidi!
Täiesti tavaline rase naine. Olen näinud väga ilusaid ja säravaid rasedaid ja ka neid, kellele rasedus väga kurnavalt mõjub. Seda muuseas ei saa väga valida. Loomulikult on mingid asjad, mida Sa saad enda heaks raseduse ajal teha või mis tulevad kasuks, et Sa oled neid juba varem teinud, aga tegelikult lõplikult ei saa kunagi kindel olla, kuidas rasedus kellelegi mõjub. Konkreetsel pildil on keskmine rase naine. Juuksed on üsna närud, seljas on kummaline kostüüm, muud ei oskagi öelda. Suvaline tänaval märkamatuks jääv inimene.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/92446031/helen-randmets-eesti-laulule-paasemisest-ma-nutsin-kui-mu-pilt-ekraanile-ilmus see soeng meeldis palju rohkem.
Ta näeb tõesti kena välja, näga, et naudib seda täiega.
Grete Griffin on ka ilus rase.
Mind see riietus üldse ei ärrita, aga see on naljaks ja kole tema seljas. Jah, ka rasedate seljas võib mingi riietus kole olla ja on ok seda välja öelda. Kes on ennast avalikult presenteerimiseks üles riputanud, peabki aru saama, et aravamusi on erinevaid ja need kõik ei saa olla kiitvad. Keskpärane rase naine naeruväärses kostüümis on selle asja nimi.
Ma mõtlen, et ma olen ka kõigi oma 3 lapse ootel olnud sama ilus kui mitterasedana. Või miks ma rasedana peaksin koledaks muutuma? Jah, kõht kasvab, kintsud muutuvad laiemaks jmt loomulikud keha muutused, aga ega ma sellepärast koledaks muutu. Koledaks muutub rase siis, kui ta ei hoolitse enam enda eest. Aga rasedus ise ei muuda kedagi koledaks.
Esileht › Pereelu ja suhted › Ilus rase