Nii, ja mille pooles eristub see miljonitest bikiinipiltidest, mida iga paev miljonite kaupa eetrisse paisatakse? Ma ei raagi yldse mingitest poollabipaistvatest holstidest ja imelikest dekolteedest, mida kannavad tihti inimesed, keda need ei kaunista.
Siin on isegi keha kaetud, samal ajal, kui terve internet on tais rasedate bikiinipilte, trikoopilte, alastipilte. Aga yldiselt, selle asemel, et hakata siin Iraani komblusnorme taga ajama, oelge, miks see teid pariselt segab?
Ma ei tea, ma ei vaata selliseid pilte ja mind ei häiri ka, et naine sellist riietust kannab. Minule lihtsalt ei meeldi ja esimene pilk läks alaosasse, mida küll kohe ei osanud arvata.
No aga siis oelgegi valja, et teile lihtsalt ei meeldi see naine, ja koik. Ykskoik mis pohjusel.
Miks hakata mingeid lambi pohjuseid leiutama, nagu mammi ja kole, jne? Kui selline on kole ja mammi, kes siis enamik planeedi Maa naisi on…nimetus ei kannataks vist trykimusta.
Ise seda naist ei tunne, ei tea temast midagi, lihtsalt need imelikud argumendid siin tombasid tahelepanu. Moelge ka, mis mulje te endast teistele jatate, kui oma sookaaslasi ilma pohjuseta kritiseerite. Kadeda, kibestunud, vaiklase, oela? Jah, just. Isegi, kui te seda tegelikult pole.
Halb laulja, see on teine asi, siis saabki ju oelda, et pole suurem asi laulja, mulle ei meeldi.