Esileht Tööelu, raha ja seadused. Ilusüstide tegemine

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 91 )

Teema: Ilusüstide tegemine

Postitas:
Kägu

Sa vist arvad tõsimeeli, et iga Botoxi tegija omab ligipääsu kliendi haigusloole?

Ei, seda kindlasti mitte. Tüsistuste ravi tahad sa ju päris meditsiinilt saada.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas oskad nimeta need juhud, kus Eestis on Botoxi tagajärjel nekroos tekkinud?

Kas sa oskad nimetada Eestis need tegijad, kes botoxi ohtudest klienti ei teavita? Ja need tegijad Eestis, kes klienti ohtudest teavitavad. Ärme nüüd räägi bisnesest, räägime ohtudest.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väga hea, et botoxit saanute taust kajastatakse ka haiguslugudes. Kui ikka näkku nekroos tekib, on vastutus kelle! ikka selle hapu viinamarja enda ju. Vabatahtlikult lasi end süstida.

Millel põhineb väide, et Botoxi tegemine haigusloos kajastatakse? Kes seda kajastama peaks ja kuidas? Kõlab nagu nali. Ma nt tegin hiljuti silma laseroperatsiooni. Mult küsiti enne operatsiooni igast infot, nt varasemate silmaarsti käikude ja nende tulemuste kohta (opi tegemiseks on oluline, et nägemine poleks kõikuv). Ma siis ütlesin, et ma nii täpselt ei mäleta, et vaadake epikriise, seal kõik kirjas. Ja vastus oli, et nemad minu haiguslugu ei näe ja mingit ligipääsu neil sellele pole. Sa vist arvad tõsimeeli, et iga Botoxi tegija omab ligipääsu kliendi haigusloole? No õnneks meil ikka nii pole. Lisaks, ega epikriis pole mingi solgiauk, kuhu võib mistahes jama kirjutada, sinna märgitakse oluline info ja Botoxi tegemine ei ole oluline, sest Eesti meditsiinisüsteem peab seda ohutuks (eeldusel, et tehakse spetsialisti poolt). Botoxit kasutatakse edukalt ka nt liighigistamise ja migreeni raviks.

Kas oskad nimeta need juhud, kus Eestis on Botoxi tagajärjel nekroos tekkinud?

Silma laseropi teeb ehk ikka eestis registreeritud tegevusloaga silmaarst. Loomulikult on tal digiloole ligipääs. Tema adminnil ehk ei ole. Ehk su arst lihtsalt ei viitsinud infot otsida.

Botoxit ei panda digilukku, sest see pole iseenesest tervishoiuteenus. Aga võib, keelatud ei ole.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Silma laseropi teeb ehk ikka eestis registreeritud tegevusloaga silmaarst. Loomulikult on tal digiloole ligipääs. Tema adminnil ehk ei ole. Ehk su arst lihtsalt ei viitsinud infot otsida. Botoxit ei panda digilukku, sest see pole iseenesest tervishoiuteenus. Aga võib, keelatud ei ole. Rate this item:Submit Rating00

Muidugi eeldab andmebaasides käimine patsiendi nõusolekut. Küsimus ei ole viitsimises.

Pidasin silmas olukorda, kus tervisekahjustus on juba tekkinud. Sa ei lähe ju arstile jutuga, et nägemine kadus õhtuks ära, aga salgad botoxi maha. Nii rumal inimene ikka ju ei ole, et olulise maha vaikib.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Silma laseropi teeb ehk ikka eestis registreeritud tegevusloaga silmaarst. Loomulikult on tal digiloole ligipääs. Tema adminnil ehk ei ole. Ehk su arst lihtsalt ei viitsinud infot otsida. Botoxit ei panda digilukku, sest see pole iseenesest tervishoiuteenus. Aga võib, keelatud ei ole. Rate this item:Submit Rating00

Muidugi eeldab andmebaasides käimine patsiendi nõusolekut. Küsimus ei ole viitsimises.

Pidasin silmas olukorda, kus tervisekahjustus on juba tekkinud. Sa ei lähe ju arstile jutuga, et nägemine kadus õhtuks ära, aga salgad botoxi maha. Nii rumal inimene ikka ju ei ole, et olulise maha vaikib.

Ei eelda nõusolekut, vastupidi, on kohustus, kui see arst teenust osutab.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

#4052564: Kas oskad nimeta need juhud, kus Eestis on Botoxi tagajärjel nekroos tekkinud? See on see suvakosmeetik, kes räuskab iga ilusüsti-teema all. Jube tüütu.

Mul pole selle valdkonnaga mingit muud pistmist kui see, et olen kõnealuseid teenuseid ise tarbinud. Milleks sääraseid silte kleepida? Kui väide on, et Botox on tekitanud nekroosi juhte, siis miks mitte neist juhtudest rääkida. Ma palusin mõne näite tuua, miks see sind häirib? Inimesel, kes seda väidab, ei peaks ju olema üleliia keeruline oma seisukohta faktidega toetada. Kui selle asemel hakatakse hoopis mind verbaalselt ründama, siis on suht selge, milles asi – asjakohaseid argumente lihtsalt pole.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

oma seisukohta

Need ei ole lihtsalt minu seisukohad, vaid faktid, mida iluteenuse osutaja pidanuks sulle ennem teenuse osutamist rääkima. On 2 varianti, miks seda ei tehta,  kas teadmatus (seda ma ei usu),  raha. Kas sulle seda ikka räägiti, et hingamisraskused võivad tekkida? Räägiti kuidas ennast jälgida ja millal arstile peab minema?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need ei ole lihtsalt minu seisukohad, vaid faktid, mida iluteenuse osutaja pidanuks sulle ennem teenuse osutamist rääkima. On 2 varianti, miks seda ei tehta,  kas teadmatus (seda ma ei usu),  raha. Kas sulle seda ikka räägiti, et hingamisraskused võivad tekkida? Räägiti kuidas ennast jälgida ja millal arstile peab minema?

Mis probleem sul on? Said botoxist kahjustuse?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kust see lõputu naistekari iga päev tuleb? Neid süste peab mingi iga nädal tegemas käima või? Ma arvasin, et valdav enamik naisi ikka ei ole süstitud ja kes korra käib, on mingi aasta vähemalt hooleta. Aga tuleb välja, et tema nagu peaks toidupoodi lausa, kõik käivad kogu aeg.

Botoxit tehakse ühele piirkonnale 4 korda aastas, täitesüst piirkonnale kord aastas. Teed näiteks lõuga, käid kuni 4 korda paarikuiste vahedega(max 8 ml), meelekohad, huuled, silmaalused, dekoltee jne, mida kellelgi vaja teha on. Kujutan ette, et 1000-2000 aastas on see keskmine kulu inimese kohta.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teed näiteks lõuga, käid kuni 4 korda paarikuiste vahedega(max 8 ml), meelekohad, huuled, silmaalused, dekoltee jne, mida kellelgi vaja teha on

Oi issand, suurem osa naisi ikka ei tee 8 ml endale täidet sisse. 1-2 ml aastas maksimaalselt. 8 ml mingi keskmine kindlasti ei ole.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis probleem sul on? Said botoxist kahjustuse?

Ei tasu eputada nagu protseduuride tuba oleks ainult “rikastele” ja riskivaba.  Vot seda mürki ei taha oma kerre tasuta ka mitte. Isegi siis ei taha, kui selle eest makstakse.  See, et meditsiin botoxit mingi muu haiguse raviks kasutab, siis see on nii must- äärmus, et sellest ei ole mõtet isegi rääkida. Siis on tõesti olukord olnud lootusetu ja viimane käiku lastud. Inimesed peaksid rohkem teadvustama riske. On ülioluline, et enne otsuse tegemist teaks inimene kõiki riske ja nõustub vastutama. Vastavalt kehtivale seadusele ei anta ju garantiisid.  Ei saa mina aru, mis rahaga omale tervist hiljem mõeldakse osta ja kus seda üldse müüakse. Tänaval näed sa ikka ära, kas inimene on 20, 30 või 50 või 70.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siis on tõesti olukord olnud lootusetu ja viimane käiku lastud

Mis asja. Arstid ise süsitvad liighigistamise vastu botoxit, kas see on mingi eluohtlik ja lootusetu seisund või? Botoxi tüsistused on need, et kulmud vajuvad alla, sest lihas on liigselt lõdvestunud või siis see, et liiga kivinäoks läheb ära, aga need pole ju püsivad kahjustused. Täitesüstidega võib juhtuda, et veresoon ummistub, siis on vaja see kohe ära lahustada. Ülejäänud tüsistused on, et liigub minema sealt õigest kohast või jäävad kühmud. Mingeid püsivaid tervisekahjustusi on süstidega ikka väga raske tekitada. Mingit kohustust pole ennast süstida, aga miks mõnda see teema nii jubedalt erutab, on ka raske aru saada. Mis sinu asi on, mis teised teevad, sina ole ilus naturaalne edasi.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei tasu eputada nagu protseduuride tuba oleks ainult “rikastele” ja riskivaba.  Vot seda mürki ei taha oma kerre tasuta ka mitte. Isegi siis ei taha, kui selle eest makstakse.  See, et meditsiin botoxit mingi muu haiguse raviks kasutab, siis see on nii must- äärmus, et sellest ei ole mõtet isegi rääkida. Siis on tõesti olukord olnud lootusetu ja viimane käiku lastud. Inimesed peaksid rohkem teadvustama riske. On ülioluline, et enne otsuse tegemist teaks inimene kõiki riske ja nõustub vastutama. Vastavalt kehtivale seadusele ei anta ju garantiisid.  Ei saa mina aru, mis rahaga omale tervist hiljem mõeldakse osta ja kus seda üldse müüakse. Tänaval näed sa ikka ära, kas inimene on 20, 30 või 50 või 70.

Botoxi ravimi infoleht sinu juttu ei toeta. Mõtle vähem asju välja.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Botoxi ravimi infoleht sinu juttu ei toeta. Mõtle vähem asju välja.

Pissilõhn on sinu jutul juures. Käi õiges kliinikus.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pissilõhn on sinu jutul juures. Käi õiges kliinikus.

Rõve jutt sul. Mina käingi õiges kliinikus.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis asja. Arstid ise süsitvad liighigistamise vastu botoxit, kas see on mingi eluohtlik ja lootusetu seisund või? Botoxi tüsistused on need, et kulmud vajuvad alla, sest lihas on liigselt lõdvestunud või siis see, et liiga kivinäoks läheb ära, aga need pole ju püsivad kahjustused. Täitesüstidega võib juhtuda, et veresoon ummistub, siis on vaja see kohe ära lahustada. Ülejäänud tüsistused on, et liigub minema sealt õigest kohast või jäävad kühmud. Mingeid püsivaid tervisekahjustusi on süstidega ikka väga raske tekitada. Mingit kohustust pole ennast süstida, aga miks mõnda see teema nii jubedalt erutab, on ka raske aru saada. Mis sinu asi on, mis teised teevad, sina ole ilus naturaalne edasi.

Kui palju neid liigihigistajaid on, keda botoxiga aitama peab? Laske süstida nii palju kui nägu kannatab, kuid jutt nagu see kõik oleks riskivaba ei vasta tõele. Räägigi siis nii, et seekord läks hästi, ei jäänud pimedaks, ega ole kühmuline.  Ei ole vaja sõrmi laiali ajada:  rikastele, hoolitsen enda eest jne. Mis jutud need on sellised? Mingi jäma tekib, lähed sa ju seda tavameditsiini lahendama.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina käingi õiges kliinikus.

Kuidas sa siis käid õiges, kui riskidest midagi ei iitastatud. Kriitiline tuleb ise ka olla, ise pead ka hoolima endast ja oma tervisest.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mingi jäma tekib, lähed sa ju seda tavameditsiini lahendama.

Mis see “jäma” on?

Ma ei kasuta juba 20 aastat tavameditsiini. Pole sinu mure, kuhu lähen või ei.

Milles su probleem on? Viinamarjad on ikka vist hapud?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis see “jäma” on? Ma ei kasuta juba 20 aastat tavameditsiini. Pole sinu mure, kuhu lähen või ei. Milles su probleem on? Viinamarjad on ikka vist hapud?

Viinamarjad on siis tõelised hapud kui keemiaga inimene ära rikkuda. Nii võib ka juhtuda, ei ole välistatud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keegi siin kommenteeris, et botoxit tehakse 4x aastas. Nii arstid kui ka Laseri saates oli juttu, et süstidel peaks ikka 6 kuud vahet olema, isegi kui toime kaob paari kuuga. Botox peab olema kehast täielikult välja läinud ja alles siis saab uuesti teha. Need süstijad, kes teevad seda tihedamini, pole ilmselt väga eetilised vaid rohkem raha peal väljas.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Botoxit kasutatakse ka meditsiinins peavalude ravimisel, tugeva hammaste krigistamise vastu jne. Seega see pole ainult “mürgi” süstimine, mille tagajärjel maha sured.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Botoxit kasutatakse ka meditsiinins peavalude ravimisel, tugeva hammaste krigistamise vastu jne. Seega see pole ainult “mürgi” süstimine, mille tagajärjel maha sured.

Too statistikat sellest äärmusest. Mitu tuttavat sul endal on, kellele peavalu või hammaste krigistamise vastu botoxit on tehtud.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Viinamarjad on siis tõelised hapud kui keemiaga inimene ära rikkuda. Nii võib ka juhtuda, ei ole välistatud.

Äkki räägid lõpuks, kuidas teiste inimeste elu sinu probleem on?

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Äkki räägid lõpuks, kuidas teiste inimeste elu sinu probleem on?

Muuda oma suhtumist. See teenus on kõigile kättesaadav. Pakutakse ka järelmaksu. Osta ainult. Milline taust inimesel on? kas ta vajaks hoopis psühhiaatri nõustamist- see osa jääb täiesti ära.  Mett moka peale, nüüd on ilus. Mis asi siis lõpuks ilusamaks minema peab?

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mingi jäma tekib, lähed sa ju seda tavameditsiini lahendama.

Polegi ammu sellest “jämatajast” midagi kuulnud. Ise lakud kogu aeg, sellega peab tavameditsiin tegelema. Kui palju on joomisest tulenevaid terviserikkeid, traumasid, avariisid, mida tavameditsiin peab lahendama ja palju botoxist?

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Polegi ammu sellest “jämatajast” midagi kuulnud. Ise lakud kogu aeg, sellega peab tavameditsiin tegelema. Kui palju on joomisest tulenevaid terviserikkeid, traumasid, avariisid, mida tavameditsiin peab lahendama ja palju botoxist?

Sul ei ole elu lihtne, sest sa valetad! Sa räägid asjast, mida ei ole olemas.  Tegele oma lapsepõlves saadud traumadega, päris tõsiselt. Küsin, kas ennem botoxit riskidest räägiti? Seda peab tegema. Sa sa ei saa nagu asjast arugi, räägid veel nägu endal nalja täis,  kui head asja sulle sinu enda raha eest pakuti.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küsin, kas ennem botoxit riskidest räägiti?

Loomulikult räägiti. Riskid on väga väikesed. Sinu joomine on tunduvalt suurem terviserisk.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sinu joomine on tunduvalt suurem terviserisk.

Aga sinu pea? et ilma botoksita peeglisse ei suuda vaadata. mõttekoht!

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga sinu pea? et ilma botoksita peeglisse ei suuda vaadata. mõttekoht!

Miks sinusugust vanameest mingid blondeeritud juuksed ja ilusüstid on huvitama hakanud, nüüd kraakled iluteemades. Enne piirdusid oma armukese- ja seksiteemadega, kodunurgas ka mölisesid, aga nüüd juba igal pool. Mine mölla seal rasestumises ka, see on sul veel avastamata maa.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks sinusugust vanameest mingid blondeeritud juuksed ja ilusüstid on huvitama hakanud, nüüd kraakled iluteemades. Enne piirdusid oma armukese- ja seksiteemadega, kodunurgas ka mölisesid, aga nüüd juba igal pool. Mine mölla seal rasestumises ka, see on sul veel avastamata maa.

Mees on eidestunud.

0
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 91 )

Esileht Tööelu, raha ja seadused. Ilusüstide tegemine