Esileht Pereelu ja suhted Imelik armukadedus

Näitan 26 postitust - vahemik 31 kuni 56 (kokku 56 )

Teema: Imelik armukadedus

Postitas:
Kägu

Mees tegelikult külastab tasulisi naisi ja veedab nendega aega.

Vaevalt küll. Mõni suva koduproua on igatahes etem kui mingi prost. Normaalsed mehed neid ei taha.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Esialgu koju jääv isik hakkab võitlema, mossitama, kuid mingi aja pärast toimub eemaldumine ja ta hakkab mõtlema, ohh mis minagi siin 1:nda istun ja nii need uued elukaaslased tekivad. Edu!

Nii ta võib minna jah. Varsti hakkab mees ka “sõpradega pubis käima”.

Aastaid kodus passiv ja naise peale mossitaval mehel pole sõpru, tuttavaid ega kedagi, kellega pubis käia. Tal pole ka hobisid.

Inimesed on erinevad ja põhjusi öedakse otse küsides nagu ütleb ka TA mees talle, kui otse küsib, vahel ei küsita kunagi ja siis saavad inimesed valesti aru, etitu oma mehe puhul. Kahtlustavad armukest, keda pole.

Mul oli netititvus, seksita. Imestati, kuhu hakkasin aasta tagasi kaduma.

Iga nädalavahetus hõivan end ära, et ta saaks oma mehega aega veeta kahekesi/perega. Kui meestööl/hõivatud, siis meelega hõivan ka enda, et ei saaks jälle oma egoistlikku jura ajada.
Tänaseks on tunded minu poolt kadunud täielikult. Sest õigel ajalei küsinud.

Ärge tehke mehega sama.

0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aastaid kodus passiv ja naise peale mossitaval mehel pole sõpru,

Pubis käimine oli jutumärkides, panid tähele? Ei pannud. Mees tegelikult külastab tasulisi naisi ja veedab nendega aega.

Ja kui annaks naisele vabad käed, on jälle häda. Tegelikult ihkavad naised ikka, et nende mees oleks initsiatiivikas ja käiks nendega kuskil. Ise tuleb mehele öelda, milles reaalne probleem naisele on.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuule, pane nüüd mulk kinni, juba väga lolli juttu ajad. Kus sul see stabiilsus ja kodurahu on, kui sinu arust inimesed tohivad ainult kodus ööbida?

Mis sa tatt hüppad, ausalt. Mõni rääkis midagi tohtimisest? Jutt käib sellest, et milleks peab kodus keegi ootele jääma, mine lahku ja traavi ja ööbi terve lõpuelu mujal.

+1
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aastaid kodus passiv ja naise peale mossitaval mehel pole sõpru, tuttavaid ega kedagi, kellega pubis käia. Tal pole ka hobisid.

Passis? aga naine tahtis nii ja nii see pereelu õnnestuski. Oleks mitte passinud, oleks mees ammu uues suhtes.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil on ka seminarid ja mitu päeva. Igasugu asju juhtub, ei oleata mingit munga ning nunna elukest nendel seminaridel.

Jahh, need kes ringi litutamist ei näe, need on pimedad. Seks tööraames ei lähe vist petise allagi. Tööasjad ei ole ju pereelu asjad või kuidas?

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul oli ka kunagi lühike suhe kutiga, kes tahtis, et ma kogu tööst vaba aja ainult kodus istuksin ja temaga koos telerist märulifilme vaataksin. Niikui tahtsin kasvõi sõbranna sünnipäevale paariks tunniks minna, nii hakkas kohe süüdistama: “Ah lähed jälle seksima ja litutama!” Kui siis teda kaasa kutsusin, keeldus tulemast, teatades, et tema küll mingisse urkasse laaberdama ja jooma ei lähe.

Tegelikkuses oli sõbranna näol tegemist täiesti korraliku inimesega, ta oli abielus ja väikese pojaga kodune ning ta sünnipäevale tuli peale minu veel ainult kaks sõbrannat; istusime vaikselt, jõime kohvi ja ajasime juttu. Sellise reaalsuse peale oli mu peika dementne paranoia lihtsalt vastik. See suhe jäigi lühikeseks.

Miks mees pärast 25 abieluaastat äkki sedasi ära keerab, ei oska arvata. Äkki tõesti mingi kolmas noorus peal? Või tahab hirmsasti ette kujutada, kuidas himurad meestekarjad tema puusi hööritava naisukese ümber tiirlevad, mingit laadi märg unenägu tal vms?

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil on ka seminarid ja mitu päeva. Igasugu asju juhtub, ei oleata mingit munga ning nunna elukest nendel seminaridel.

Jahh, need kes ringi litutamist ei näe, need on pimedad. Seks tööraames ei lähe vist petise allagi. Tööasjad ei ole ju pereelu asjad või kuidas?

Kohe näha, et ise oled kuskil kärulükkaja või taksojuht, et kahepäevased koolitused nii ebatavaline nähtus sulle tundub. Meil kõik meeskonnakoolitused mitu päeva, koolitaja organiseerib tegevused ja senimaani pole meeskonnatunde tekitamiseks veel kellegagi seksida kästud. Ikka erinevaid nuputamist ja koostööd vajavaid ülesandeid teeme. Normaalsetes töökohtades ei saakski siis pereinimesed töötada, kui iga koolituse või seminari pärast tuleks mehest lahku minna.

+11
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Või tahab hirmsasti ette kujutada, kuidas himurad meestekarjad tema puusi hööritava naisukese ümber tiirlevad, mingit laadi märg unenägu tal vms?

Mul oli ka üks selline peika, kes arvas, et niikui mind korraks kuskile üksi jätab, kohe mingid meestehordid tulevad mulle ligi litsuma. Ütles, et näe, see vahib sind, teine vahib sind. Rääkis, et mehed on ikka jubedad, kohe tõmbavad hoovi, kui saavad. Tegelikkuses mulle ei löö keegi külge ja mingi meeletu kaunitar ma ka ei ole, et kõik igal pool vahiks.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul oli ka kunagi lühike suhe kutiga, kes tahtis, et ma kogu tööst vaba aja ainult kodus istuksin ja temaga koos telerist märulifilme vaataksin. Niikui tahtsin kasvõi sõbranna sünnipäevale paariks tunniks minna, nii hakkas kohe süüdistama: “Ah lähed jälle seksima ja litutama!” Kui siis teda kaasa kutsusin, keeldus tulemast, teatades, et tema küll mingisse urkasse laaberdama ja jooma ei lähe.

Tegelikkuses oli sõbranna näol tegemist täiesti korraliku inimesega, ta oli abielus ja väikese pojaga kodune ning ta sünnipäevale tuli peale minu veel ainult kaks sõbrannat; istusime vaikselt, jõime kohvi ja ajasime juttu. Sellise reaalsuse peale oli mu peika dementne paranoia lihtsalt vastik. See suhe jäigi lühikeseks.

Miks mees pärast 25 abieluaastat äkki sedasi ära keerab, ei oska arvata. Äkki tõesti mingi kolmas noorus peal? Või tahab hirmsasti ette kujutada, kuidas himurad meestekarjad tema puusi hööritava naisukese ümber tiirlevad, mingit laadi märg unenägu tal vms?

Liba?

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Või tahab hirmsasti ette kujutada, kuidas himurad meestekarjad tema puusi hööritava naisukese ümber tiirlevad, mingit laadi märg unenägu tal vms?

Mul oli ka üks selline peika, kes arvas, et niikui mind korraks kuskile üksi jätab, kohe mingid meestehordid tulevad mulle ligi litsuma. Ütles, et näe, see vahib sind, teine vahib sind. Rääkis, et mehed on ikka jubedad, kohe tõmbavad hoovi, kui saavad. Tegelikkuses mulle ei löö keegi külge ja mingi meeletu kaunitar ma ka ei ole, et kõik igal pool vahiks.

Vahivad ikka, n.i tahavad paljud mehed, aga nad ei tee seda ühel või teisel põhjusel. Inimesed on mõtlevad olendid ja mehed ka. Küsimus on, kas päriseks tahavad, enamik ilmselt mitte. Seega, kui keegi tahtis, tuleb teda hoida nagu sitta pilpa peal.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jutt käib sellest, et milleks peab kodus keegi ootele jääma, mine lahku ja traavi ja ööbi terve lõpuelu mujal.

Kuule, mine ja seisa perekoolis litutamise asemel kohe oma abikaasa kõrvale ja hoia igaks juhuks käest ka kinni, muidu äkki pole piisavalt lähedal kogu aeg. Mis mõttes sa oled nii kauaks temast eemal, kuni siin oma kommentaare kolmekaupa kirjutad? Ta ju ootab!

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jutt käib sellest, et milleks peab kodus keegi ootele jääma, mine lahku ja traavi ja ööbi terve lõpuelu mujal.

Kuule, mine ja seisa perekoolis litutamise asemel kohe oma abikaasa kõrvale ja hoia igaks juhuks käest ka kinni, muidu äkki pole piisavalt lähedal kogu aeg. Mis mõttes sa oled nii kauaks temast eemal, kuni siin oma kommentaare kolmekaupa kirjutad? Ta ju ootab!

Mehe ül on tõestada, et TA petab, mitte TA ei peaks tõestama, et mitte. Seega… pole TA mehele truu.

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kohe näha, et ise oled kuskil kärulükkaja või taksojuht, et kahepäevased koolitused nii ebatavaline nähtus sulle tundub. Meil kõik meeskonnakoolitused mitu päeva, koolitaja organiseerib tegevused ja senimaani pole meeskonnatunde tekitamiseks veel kellegagi seksida kästud. Ikka erinevaid nuputamist ja koostööd vajavaid ülesandeid teeme. Normaalsetes töökohtades ei saakski siis pereinimesed töötada, kui iga koolituse või seminari pärast tuleks mehest lahku minna.

Kohe näha, loll nagu lambaants. Sellistelt seksi ei küsitagi. Teemaalgataja ei rääkinud koolitustest midagi, temal hoopis sügispäevad ja kohvitamised plaanis. Kui on nii suur valu sellist elu elada, ela.  Milles kodusolev abikaasa süüdi on.

0
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vahivad ikka, n.i tahavad paljud mehed, aga nad ei tee seda ühel või teisel põhjusel.

Vahivad n..ku saamise eesmärgil? Ainult n.kuks. Püha jumal küll.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kohe näha, loll nagu lambaants. Sellistelt seksi ei küsitagi. Teemaalgataja ei rääkinud koolitustest midagi, temal hoopis sügispäevad ja kohvitamised plaanis. Kui on nii suur valu sellist elu elada, ela. Milles kodusolev abikaasa süüdi on.

Abielunaised ei tohi ilma meheta kohvikus ja sünnipäeval käia? Moslem oled?

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole sel röökuril mingit naist. Pihk villi nühitud, sest keegi teda ei taha. Tuli nüüd naiste foorumisse oma kibestumust välja elama. Pole vaja tähelepanu pöörata, küll minema läheb.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kohe näha, loll nagu lambaants. Sellistelt seksi ei küsitagi. Teemaalgataja ei rääkinud koolitustest midagi, temal hoopis sügispäevad ja kohvitamised plaanis. Kui on nii suur valu sellist elu elada, ela.  Milles kodusolev abikaasa süüdi on.

TA olen. Jeesus-Maria, ja mina veel mõtlesin, et mu mehel on katus kergelt loksuma hakanud, siin kommenteerija jutt on tema mõtete kõrval ikka lausa kõrgem tase! Haige inimene oled või? Sügispäevade raames toimuvad koolitused, ööseks jäädakse, kuna üritus toimub Eesti teises otsas. Meie asutuses töötavad 99 protsenti naised, millist kuradi elu mul valu on elada? Sõbrannaga paari nädala peale tund kohvikus kohvi juua on mingi eriline elu või? Ausalt, et taha mõelda ka, mis elu sinu perekond sinu kõrval elab..

+16
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

TA olen. Jeesus-Maria, ja mina veel mõtlesin, et mu mehel on katus kergelt loksuma hakanud, siin kommenteerija jutt on tema mõtete kõrval ikka lausa kõrgem tase! Haige inimene oled või? Sügispäevade raames toimuvad koolitused, ööseks jäädakse, kuna üritus toimub Eesti teises otsas. Meie asutuses töötavad 99 protsenti naised, millist kuradi elu mul valu on elada? Sõbrannaga paari nädala peale tund kohvikus kohvi juua on mingi eriline elu või? Ausalt, et taha mõelda ka, mis elu sinu perekond sinu kõrval elab..

Ära mõtle, ära üldse mõtle. Ma olen sinu mehe moodi, meil ei sõida katus. Aga kui sa tahad et katused sõidaks, siis öistel üritajatel endil sõidab katus, see on meie  maailmas nii.  Vaata et sinul katus siis sõitma ei hakka kui mees on otsutanud teissugust elu elada, naisega, kes jagab tema jaoks samu eluväärtusi. Muideks ma tahan rahulikult kohvikus kohvi nautida, mitte sõbrannede pläkutust kuulata.  Minu pere elab väga head elu, ei ole mingeid peeneid armukadedus iba õhus jne. Jagame samu eluväärtusi, lihtne.

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Abielunaised ei tohi ilma meheta kohvikus ja sünnipäeval käia? Moslem oled?

Ikka tohivad.  Iga 4 Eesti mees pidi teadmata kasvatama last, kes ei ole tema bioloogiline järeltulija.  Eks need lapsed öökülas seksitud ole või kus tegite?

+2
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole sel röökuril mingit naist. Pihk villi nühitud, sest keegi teda ei taha. Tuli nüüd naiste foorumisse oma kibestumust välja elama. Pole vaja tähelepanu pöörata, küll minema läheb.

Jah naised ei meeldi, ei ole lesbi. Ei tea miks lesbidel on pihud villis, kurikatest?

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jutu mõte on see, et minge elage ja olge, miks on vaja kedagi armukadedaks sõimata või diagnoosima hakata? Kas, mulle ei sobi selline elu on nii vastuvõtmatu?

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muideks ma tahan rahulikult kohvikus kohvi nautida, mitte sõbrannede pläkutust kuulata.

Sul polegi sõbrannasid.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei arvaks kohe armukese teemat, selle tunnetab naine tavaliselt ära, kui natuke märke jälgida oskab.

Olen aga viimasel ajal hakkanud tähele panema, et minu tutvusringkonnas 50 + mehed muutuvadki kibestunumaks ja armukadedaks, naised aga enesekindlamaks.

Eks see mingi ealine hormoonaalne iseärasus ole. Ausalt öeldes mul hakkab vaikselt usk kaduma helgesse rõõmsasse vanaduspõlve, enamik 40 + koos olnud paarid kuidagi vaevu taluvad teinetest, eriti trotsis on mehed justkui.

Oma käimisi peab ikka olema, eks nad (mehed) tahavad sellevõrra rohkem poputamist siis ette ja taha.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eee, kas mõni naine käib viisakas kohas tööl ka meikimata? Pole veel kunagi näinud.

Mina. Täiseti naturka.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siin oletatakse põhjust teadmata. Pakun ka siis midagi välja. Ma ei tea teie vanuseid ega intiimelu asju. Kuid võib olla ka midagi sellist, et mees on jõudnud sinna, kus tunneb, et ei ole enam nii võimekas või tunnetab mingeid probleeme selles. Lisaks kodus palju olemine ja hakkabki mõtlema, et äkki naine ei ole rahul enam temaga ja võimendab asjad üle. Et kes teab, kellega võib naine kokku sattuda, kui väljas käib.

+2
0
Please wait...

Näitan 26 postitust - vahemik 31 kuni 56 (kokku 56 )

Esileht Pereelu ja suhted Imelik armukadedus